Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειπε οτι με το συστημα μου θα παιζει με ολα φουλ σε 1280χ1024 αλλα οτι για 1920χ1080 θελει 660 ti και για 2560χ1440 θελει 690. μου ειπε ομως οτι ο επεξεργαστης μου (core i5 2500k 3,3ghz) και η ram (12gb) το καλυπτουν πληρως για ολες τις αναλυσεις. Θα τον ρωτησω αν η 560 ti μπορει να το παιζει σε playble framerate σε 1920χ1080 ακομα εστω και χωρις να πιανει 60 fps και μολις μου απαντησει θα σας πω

οθονη ποτε θα πας να παρεις ; 

θα σου πουλαγα μονο και μονο για να αλλαξεις τη δικη μου ενα 50αρικο , αλλα ειναι δωρο και τη χρειαζομαι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας εχω πολυ ευχαριστα νεα. Τωρα μολις μιλησα με εναν υπαλληλο της 4A games στο facebook. Μου ειπε οτι με το pc που εχω το παιχνιδι θα παιζει κανονικα με ολα φουλ σε 1280χ1024 και οτι η 660 ti χρειαζεται μονο για 1920χ1080 max settings!! Τυχεροι ειμαστε!! Δεν θα χρειαστουμε αναβαθμιση!!

ελπίζω μόνο να μην ανέφερες ότι είσαι Έλληνας...  :-(

Ρε παιδιά, μπορεί να μην έχει λεφτά να την αλλάξει, πως κάνετε έτσι..

i5 2500k, gtx560, 12gb ram etc και δεν έχει ένα 100αρι για οθόνη..? :huh:

Στις αγγελίες χαμός απο οθόνες γίνεται.

Λοιπον μου απαντησε τωρα οτι gtx 560 ti  αν και δεν πιανει σταθερα 60 fps σε 1920χ1080 το παιχνιδι ειναι playble.

ελπίζω μόνο να μην ανέφερες ότι είσαι Έλληνας...  :-(

Οχι δεν του το ειπα αλλα αν ειδε το προφιλ μου θα το ξερει ηδη και ας μην του το εχω πει. Και τι τους νοιαζει? Ξερουν οτι gamers υπαρχουν σε ολες τις χωρες του κοσμου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...