Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο συμφωνα με την nvidia ηταν η nixxes που δεν ειχε φροντισει εγκαιρως να τους στειλει τη σωστη τελικη εκδοση ποιος ξερει γιατι.. 

:rolleyes: 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που γίνοταν, γίνεται και θα γίνεται με PhysiX και Havoc είναι ότι Nvidia και AMD αντίστοιχα βοηθάνε τα studio στη σωστή ενσωμάτωση του αυτών των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στον κώδικα του παιχνίδιου. Δεν φτιάχνεται ΟΛΟΣ ο κώδικας για nvidia ή amd. ΓΓιατί προφανώς εννοείται ότι κανένα studio δεν πρόκειται να δώσει άκυρο στους μισούς πελάτες του (πάνω κάτω 50-50 είναι το μερίδιο αγοράς amd/nvidia). 

Στο δια ταύτα λοιπόν, το "vanilla" παιχνίδι θα παίζει το ίδιο καλά σε κάρτες ίδιας απόδοσης. Από κει και πέρα, όποιος θέλει Physix, ενδεχομένως να επωφεληθεί από μία nvidia κάρτα, άλλα πλέον τα περισσότερα physix εκτελούνται εξίσου καλά και από τον επεξεργαστή.

Βάλτε στο μίγμα και τα day 1 / month 1 patches + drivers updates, και θα με θυμηθείτε όταν στα benchmarks θα μιλάμε για 5-10 fps διαφορές.

Δημοσ.

Το PhysX δεν έχει να λέει κάτι, αν θες το βάζεις..

Και πράσινη να έχεις, την στιγμή που δεν χρησιμοποιούν την PhysX SDK 3.xx δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να έχεις αποδεκτά Frames ακόμα και αν έχεις Tri-SLI.

Δημοσ.

Ξανάβαλα το metro 2033 από περιέργεια να δώς πως πάει με τις καινουργιες κάρτες γραφικών.Το είχα παίξει θυμάμαι με 2χ5870 και i5 750 @3900 σε 1920χ1080.

Τώρα με 2500κ@4200 και gtx690 σε 2560χ1080 έβγαλε με όλα στο τέρμα και advance physx ενεργοποιημένο, 48-61 fps me 96-99% χρήση gpu και 1550 vga memory usage μέσον όρο.

Τελικά ήταν τόσο κακογραμμένο η πολύ μπροστα από την εποχή του ??

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ηταν απλα μπροστα απο την εποχη του 

αηδιες και βαρια χωρις λογο ειναι κολπα που κανουν μονο στο crysis και το κωλοχαρηκα που εκαναν το 3 πολυ βαρυ (και απο οτι ακουω το βαραινουν κι αλλο τα patch, ο,τι να'ναι..) γιατι αυτο γουσταρουν οι γραφικολαγνοι, να γονατιζουν οι καρτες τους και μετα να παραπονιουνται 

το πρωτο metro δε θυμαμαι με τι το ειχα παιξει, ομως το επαιξα χωρις προβληματα και το ευχαριστηθηκα (αν και θα το ηθελα καλυτερο καθαρα σαν παιχνιδι)  εστω και αν δεν ηταν σε ολο του το μεγαλειο 

προβλημα παντως δεν ειχα 

Δημοσ.

Σας εχω πολυ ευχαριστα νεα. Τωρα μολις μιλησα με εναν υπαλληλο της 4A games στο facebook. Μου ειπε οτι με το pc που εχω το παιχνιδι θα παιζει κανονικα με ολα φουλ σε 1280χ1024 και οτι η 660 ti χρειαζεται μονο για 1920χ1080 max settings!! Τυχεροι ειμαστε!! Δεν θα χρειαστουμε αναβαθμιση!!

Δημοσ.

Σας εχω πολυ ευχαριστα νεα. Τωρα μολις μιλησα με εναν υπαλληλο της 4A games στο facebook. Μου ειπε οτι με το pc που εχω το παιχνιδι θα παιζει κανονικα με ολα φουλ σε 1280χ1024 και οτι η 660 ti χρειαζεται μονο για 1920χ1080 max settings!! Τυχεροι ειμαστε!! Δεν θα χρειαστουμε αναβαθμιση!!

Δηλαδή όποιοι έχουν το σύστημά σου αλλά παίζουν σε 1920*1080 δε θα χρειαστούν αναβάθμιση και θα παίζουν σε max settings;

Δημοσ.

Δηλαδή όποιοι έχουν το σύστημά σου αλλά παίζουν σε 1920*1080 δε θα χρειαστούν αναβάθμιση και θα παίζουν σε max settings;

Ειπε οτι με το συστημα μου θα παιζει με ολα φουλ σε 1280χ1024 αλλα οτι για 1920χ1080 θελει 660 ti και για 2560χ1440 θελει 690. μου ειπε ομως οτι ο επεξεργαστης μου (core i5 2500k 3,3ghz) και η ram (12gb) το καλυπτουν πληρως για ολες τις αναλυσεις. Θα τον ρωτησω αν η 560 ti μπορει να το παιζει σε playble framerate σε 1920χ1080 ακομα εστω και χωρις να πιανει 60 fps και μολις μου απαντησει θα σας πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...