Προς το περιεχόμενο

Metro: Last Light

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε, αυτό έλειπε να ήταν για 1080P..

Πάντως μακάρι να ισχύει το ότι τρέχει καλύτερα από το 2033.

Τώρα με το ''Healthy Framerate'' ελπίζω να μην εννοούν 25FPS..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι μου λέει ότι ο Q9950 μου θα το πατήσει και αυτο σαν σκουλήκι, όπως και πολλα αλλα που και καλα θέλουν i10 και πράσινα άλογα.

Κάτι μου λέει ότι ο Q9950 μου θα το πατήσει και αυτο σαν σκουλήκι, όπως και πολλα αλλα που και καλα θέλουν i10 και πράσινα άλογα.

Αυτό που ίσως κάποτε χρειαστούμε πραγματικά είναι επιπλέον πυρήνες ( για παιχνίδια μιλάμε πάντα)

Όχι πιο δυνατούς απλά.. Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά δεν έχει νόημα

Για αυτό και με χαλάει η ιδέα να αναβαθμίσω από 4πυρηνο σε 4πυρηνο

πχ ένας 2πυρηνος i3 ivy είναι πιο ουσιαστικός από τον quad σου;

Πραγματικά, δεν έχω δει ως τώρα ένα παιχνίδι που να στρεσσαρει και τους 4 πυρήνες. Είτε θα δουλεύουν και οι 4 γύρω στο 40-50% max, είτε οι 2 θα τραβάνε κουπί και οι άλλοι 2 θα παίζουν τάβλι :D

Η κάρτες γραφικών απο την άλλη, εκει υπάρχει θέμα, αν και η 5870 ακόμα καλα κρατεί.

Επίσης η RAM με 4 GB πλέον σε ορισμένα παιχνίδια (ειδικά αυτα με memory leak) είναι οριακά. Δεν κρασαρει, αλλα όταν βλέπω να κυμαίνεται στα 100 MB, νιώθω σαν να παίζω ρωσική ρουλέτα :D

σε ποιο παιχνίδι έγινε αυτό; Εγώ το χειρότερο που θυμάμαι είναι starcraft να φτάνει στα 3GB ( όλο το σύστημα)

Εκτός αν παίζεις με τον chrome ανοικτό και 10 καρτέλες :P

Crysis 1 (εκει μάλιστα στην τελευταία πίστα κρασαρε), Planetside 2, νομίζω και Mechwarior Online, Statcraft HoTS αν είδα καλα πριν πάλι στα 300 MB πέφτει. Γενικά στα περισσότερα FPS η μνήμη είναι οριακά, εννοείται βέβαια ότι αφού δεν κρασαρει no problem.

το crysis 3 ουτε τα 3 δε μου επιανε..

μηπως τρεχεις πολλα πραγματα ετσι κι αλλιως στο pc σου ;( εγω ειμαι μινιμαλιστης , δε τρεχει τιποτα περα απο τα ακρως απαραιτητα ) 

Deep Silver PR => "The game outperforms Metro 2033 at the same spec. If you meet the 'recommended' spec (ie a 660 / 580) you should expect 1920 x 1080 at a very healthy frame rate"

Το Optimum είναι για αναλύσεις τύπου 2560x1440 (μαζί με PhysX)

θα ειναι το δευτερο παιχνιδι που δεν θα μπορει το pc μου να παιξει με ολα φουλ (το πρωτο ηταν το tomb raider που επρεπε να απενεργοποισω το tress fx). Αν βγουν και αλλα τετοοια παιχνιδια σε κανα χρονο θα παρω καινουργιο pc.

Nαι αλλα οχι τωρα μολις βγουν περισσοτερα παιχνδιια. Για 1  και 2 παιχνιδια δεν αξιζει ακομα να παρω καινουργια καρτα. Και στην περιπτωση του tomb raider το tress fx δεν ειναι και τιποτα το φοβερο που να δικαιολογει τετοια πτωση στα frames.

αμα το παρεις ποτε αποφαση να φυγεις επιτελους απο την αναλυση σου , καλο θα  ηταν να παρεις και μια καινουρια καρτα

οποτε καλα τα λεω , για (εως)  500 ευρω εισαι 

Το πρωτο υποστηριζε crossfire;Γιατι σιγουρα οταν το ειχα παιξει δεν ειχα αγορασει την δευτερη.Ελπιζω τουλαχιστον αυτο να υποστηριζει,γιατι δεν βλεπω την 5870 να την παλευει μοναχουλα της. :P

Deep Silver & Nvidia Clarify Metro: Last Light’s Requirements, New Screenshots

AndyBVN added:

“The game is highly optimized, allowing 4A to run all that stuff simultaneously at such a high resolution on one TITAN, two 670s, two 680s, or one 690. If it weren’t optimized that would be impossible.”

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...