Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση cosmote

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε αυτη την στιγμη 4 συνδεσεις cosmote στην οικογενεια (οικογενειακο πακετο). Πληρωνουμε καθε μηνα γυρω στα 120-140 ευρω. Πηγα σημερα να ρωτησω τι αναβαθμιση δικαιουμαστε και μου ειπαν περιπου 40 ευρω για καθε κινητο (δηλαδη 160 συνολο).

Καπου ειχα διαβασει νομιζω πως αν διακοψεις πρωτα την συνδεση και μετα κανεις καινουργια το ποσο της αναβαθμισης ειναι μεγαλυτερο. Ισχυει αυτο?

Δημοσ.

Οχι να διακοψεις την συνδεση!!

Παιρνεις τηλεφωνο την Cosmote και λες οτι δεν δεχεσαι απο την στιγμη που εχεις 4 αριθμους σε αυτη την εταιρια να εχεις τοσο εξευτελιστικη επιδοτηση και να τις ανεβασουν ολες αμεσα!

Μην τσιμπησεις αν σου πουν δεν γινεται (ουτε να τους παρακαλας να στην ανεβασουν) αν σου πεταξουν αυτη την ατακα το γυρνας και λες αμεσως θελω να κανω αιτηση φορητοτητας τι χρειαζομαι.

Αν παρολα αυτα δεν φτασει η επιδοτηση σε ενα ικανοποιητικο ποσο τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξεις εταιρια...

Δημοσ.
Εχουμε αυτη την στιγμη 4 συνδεσεις cosmote στην οικογενεια (οικογενειακο πακετο). Πληρωνουμε καθε μηνα γυρω στα 120-140 ευρω. Πηγα σημερα να ρωτησω τι αναβαθμιση δικαιουμαστε και μου ειπαν περιπου 40 ευρω για καθε κινητο (δηλαδη 160 συνολο).

Καπου ειχα διαβασει νομιζω πως αν διακοψεις πρωτα την συνδεση και μετα κανεις καινουργια το ποσο της αναβαθμισης ειναι μεγαλυτερο. Ισχυει αυτο?

Γενικά, η cosmote δε φημίζεται για τις επιδοτήσεις που δίνει. Μην τους πεις τίποτα. Πήγαινε σ'ένα κατάστημα vodafone ή wind και κάνε εικονική φορητότητα. Μόλις δουν στην cosmote ότι πας να αλλάξεις δίκτυο, είναι βέβαιο 100% ότι θα σε πάρουν αμέσως τηλ. να σε ρωτήσουν γιατί θέλεις να αλλάξεις εταιρία και κατά συνέπεια θα σου ανεβάσουν και το ποσό της επιδότησης. Αν μείνεις ευχαριστημένος, ακυρώνεις τη φορητότητα και παραμένεις στην cosmote. Έτσι έχει η ιστορία. Εγώ αυτό κάνω κάθε χρόνο...

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο Sotosgl, είναι εξεφτελιστικό το ποσό, δεδομένου ότι για άτομα που πληρώνουν πολύ λιγότερα από 1500 ευρώ τον χρόνο τους δίνει το ίδιο ποσό.

Συνήθως η αναφορά στα ποσά της επιδότησης είναι για την τιμή της συσκευής χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ, δηλαδή αν υπολογιστεί το ΦΠΑ φτάνει στα 200 ευρώ η έκπτωση.

Γίνεται αυτό που λες με διακοπή συνήθως η διαφορά δεν είναι και πολύ μεγαλύτερη, αλλά πρέπει να γυρίσεις τις συνδέσεις σε καρτοκινητά το οποίο θα πάρει έως και ένα μήνα και μετά απο ένα μήνα να τα ξανακάνεις σύνδεση

Δες τι έχουν να προσφέρουν οι άλλες εταιρίες ή αν μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα στην cosmote για να έρχεται πιο φθηνά. Αλλάαν πας σε άλλη εταιρία παίρνεις την επιδότηση της "νέας σύνδεσης".

Βάλε ως στόχο πόσο θα πληρώνεις το χρόνο και τι θα σου επιστρέφουν!

Δημοσ.

Παιδια να αλλαξω εταιρια δεν παιζει γιατι λογω δουλειας σε καποια μερη που παω σημα καλο εχει μονο η cosmote.

Απο εκει και περα κσλη ιδεα μου ακουγεται η ''απειλη'' να αλλαξω δικτυο. Οταν ειχα αλλαξει απο vodafone σε cosmote με ειχε παρει η vodafone και μου ειχε πει πως θα μειωσει το παγιο κατα 20 ευρω περιπου :whistle: .

Το θεμα ειναι πως να το κανω. Να παω vodafone π.χ. και να κανω αιτηση και να περιμενω τηλεφωνο απο cosmote? Φοβαμαι μην γινει καμια στραβη ομως και μου αλλαξει οντως το δικτυο :confused:

Μην τσιμπησεις αν σου πουν δεν γινεται (ουτε να τους παρακαλας να στην ανεβασουν) αν σου πεταξουν αυτη την ατακα το γυρνας και λες αμεσως θελω να κανω αιτηση φορητοτητας τι χρειαζομαι.

Που παιρνω τηλ. για αυτο? Γινεται δηλαδη αιτηση φορητοτητας να την ζητησω εγω απευθειας απο την εταιρια?

Δημοσ.

Κοιτα επειδη ξερω οτι φοβασαι (λογικοτατο μιας και το σημα παιζει τοσο σημαντικο ρολο) και οτι η στραβη μπορει να κατσει αν πας κατευθειαν για φορητοτητα,γιαυτο σου προτεινα να κανεις μια αθωα ερωτηση για το τι χρειαζεσαι για φορητοτητα σε αλλη εταιρια.

Επειδη εγω κανονιζω τα θεματα με τις επιδοτησεις φιλων γνωστων κλπ και η Κοσμοτε ειναι μακραν η χειροτερη το εκανα σε 3 βηματα.

Πρωτα τηλεφωνο για να ρωτησω και καλα ποση ειναι η επιδοτηση και αν μπορει να γινει κατι καλυτερο.(Αρχισε τα μα μου και μου ειπε οτι θα με παρουν να μου πουν)

Τζιφος

Μετα ενω μου ελεγαν οτι βγαινει βαση των λογαριασμων και γιαυτο δεν μπορουν να την ανεβασουν του ρωταω (Και καλα..) τι χρειαζεται για να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια.Αμεσως αρχισαν τα μισο λεπτο να το κοιταξουμε και μου λεει οτι θα ξαναπαρει τηλεφωνο.

Ανεβηκε το ποσο απο τα 120€ στα 250€

Καλο θα ηταν να εχεις δει μια φοβερη προσφορα που τρεχει σε αλλη εταιρια (Πες το τσαμπα Internet,τσαμπα καποια συσκευη ακομα και αν ειναι μερος promotion με δωροεπιταγες κλπ ή καλυτερο παγιο)και να τους πεις οταν σε παρουν τηλεφωνο για την νεα τιμη της επιδοτησης:Κοιταχτε η Wind μου δινει 2 παγια δωρο και 100Mb ιντερνετ και 5€ φτηνοτερα τι μπορειτε να κανετε;

Θα πεσει και αλλη προταση που μαλλον θα σε ικανοποιει και θα εισαι μια χαρα.Τωρα αν και παλι δεν βγαζεις ακρη ή προσπαθουν να σε κρατησουν με ψιχουλα τοτε ωραιοτατα κανεις αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια και ο Θεος βοηθις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...