Gyrteroth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια! Ξερεις κανεις αν μετα απο το στρωσιμο το παπι,αν θα θελει υποχρεοτικα ρυθμηση στις βαλβιδες? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 απο οτι ξερω οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gyrteroth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ok.Thanks για την απαντηση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Κοιτα, νομιζω θελει ενα ρυθμισματακι βαλβιδες και αλλαγες λαδια-φιλτρο λαδιου μετα το στρωσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 εγω βασικα το μηχανακι που εχω το πηρα μεταχειρισμενο αλλα απο οσα ξερω απο τους φιλους μου δεν χρειαζεται καμια ρυθμιση τα λαδια χρειαζεται να τα αλαζεις καθε 1000 χιλιομετρα ...αλλα δεν εχει καμια σχεση με το στρωσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 τα λαδια χρειαζεται να τα αλαζεις καθε 1000 χιλιομετρα ...αλλα δεν εχει καμια σχεση με το στρωσιμο Μεσα και μετα το στρωσιμο τα λαδια ειναι γεματα γρεζια και πρεπει να αλλαχτουν και αυτα και το φιλτρο λαδιου που συγκρατει καποια.. Αρα εχουν αμεση σχεση με το στρωσιμο, στο λεω πληροφοριακα. Οσο για το καθε ποτε να κανεις αλλαγες, παρε τηλ την αντιπροσωπεια και ρωτα. Οι φιλοι σου οτι και να λενε, αν γινει κατι θα το πληρωσουν? Οχι. Οποτε αν παρεις την αντιπροσωπεια θα ξερεις σιγουρα. Εκτος αν βρεις το service manual στο ιντερνετ και τα δεις απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 καλυτερα και σιγουρια ρωτα στο μαγαζι που πηρες το μηχανακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gyrteroth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ok παιδια!Thanks για τις απαντησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.