Προς το περιεχόμενο

PLAY.COM και αποστολή στην Ελλάδα

black_widow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς έκπληξη μου διαβάζω σήμερα αυτό:

"Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece."

Ξέρει κανείς αν ίσχυε και παλιά αυτό; Τα έχω πάρει τώρα :mad:

Δημοσ.

Αυτό το άκουγα απο όταν πρωτογράφτηκα στο play (μπόλικα χρόνια πριν) αλλά ποτέ δεν μου έφεραν πρόβλημα. Συγκεκριμένα κοιτάω το ιστορικό παραγγελίας το 2008 έκανα παραγγελία 56 ευρώ και ήρθε μια χαρά.

Δημοσ.
Αυτό το άκουγα απο όταν πρωτογράφτηκα στο play (μπόλικα χρόνια πριν) αλλά ποτέ δεν μου έφεραν πρόβλημα. Συγκεκριμένα κοιτάω το ιστορικό παραγγελίας το 2008 έκανα παραγγελία 56 ευρώ και ήρθε μια χαρά.

A δεν είναι κάτι καινούργιο δηλαδή αυτό. Δεν το είχα παρατηρήσει πιο πριν και τρόμαξα :lol:

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις.

Σίγουρα δεν εννοούν συνολική παραγγελία 30 λίρες. Πριν κανένα μήνα έκανα παραγγελία κοντά στα 100 ευρώ σύνολο (8 αντικείμενα) και ήρθαν όλα. Το μόνο που παίζει σαν εκδοχή είναι να μην σου στέλνουν αντικείμενα που απο μόνα τους ξεπερνάνε τις 30 λίρες. Αλλά και πάλι σου λέω, ότι έχω πολλά χρόνια που το ακούω αυτό αλλά και βαρβάτες παραγγελίες (ενός αντικειμένου) μια χαρά τις παραλμβάνω.

Δημοσ.

Όπως τα πε ο Sellers. Έχω την εντύπωση, πως για χρήστες που είχαν εγγραφεί πριν την εφαρμογή του κανόνα, παίζει να μην ισχύει απόλυτα ο περιορισμός.

Α κι επίσης νομίζω αυτό ισχύει για το Play κι όχι για όσους πουλάνε μέσω του Play.

Δημοσ.

Επαιζαν κατι απατεωνιες με Ελλαδα και μας πηρανε χαμπαρι και θεσανε οριο της 30 λιρες..Βεβαια σε καποιους με καλο ιστορικο εστελναν με > 30 λιρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...