FUNKER_3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Για να κανεις μαθηματα τυπικα πρεπει να εχεις λεισει τα 18 αλλα στην παρξη μπορεις να ξεκινησεις πιο νωρις (το ειχα κανει στην κορη μου) και μολις κλεισεις τα 18 να ξεκινησεις αμμεσα την διαδικασια για σηματα , γιατρους και πορεια. μπα φιλε αυτο το πραγμα πηγαμε να κανουμε αλλα δεν γινοταν με ειπε αν ηταν γνωστος σου αυτος που εχει την σχολη οδηγων μπορει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Για να κανεις μαθηματα τυπικα πρεπει να εχεις λεισει τα 18 αλλα στην παρξη μπορεις να ξεκινησεις πιο νωρις (το ειχα κανει στην κορη μου) και μολις κλεισεις τα 18 να ξεκινησεις αμμεσα την διαδικασια για σηματα , γιατρους και πορεια. μπα φιλε αυτο το πραγμα πηγαμε να κανουμε αλλα δεν γινοταν με ειπε αν ηταν γνωστος σου αυτος που εχει την σχολη οδηγων μπορει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μπα φιλε αυτο το πραγμα πηγαμε να κανουμεαλλα δεν γινοταν με ειπε αν ηταν γνωστος σου αυτος που εχει την σχολη οδηγων μπορει Οχι φιλε μου.Δεν ηταν καθολου γνωστος μου.Στην τυχη πηγαμε με την κορη μου.Και εγινε. Το μονο που για να παρει ημερομηνια για εξετασεις οδηγησης περιμεναμε 10 μερες αφου ειχε κλεισει τα 18. Θα το ξαναζητησω μεσα με τελη Αυγουστου για τον γιο μου που κλεινει τα 18 στις 3/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 μπα φιλε αυτο το πραγμα πηγαμε να κανουμεαλλα δεν γινοταν με ειπε αν ηταν γνωστος σου αυτος που εχει την σχολη οδηγων μπορει Οχι φιλε μου.Δεν ηταν καθολου γνωστος μου.Στην τυχη πηγαμε με την κορη μου.Και εγινε. Το μονο που για να παρει ημερομηνια για εξετασεις οδηγησης περιμεναμε 10 μερες αφου ειχε κλεισει τα 18. Θα το ξαναζητησω μεσα με τελη Αυγουστου για τον γιο μου που κλεινει τα 18 στις 3/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Οκ δεν ξερω εδω παντως δεν γινεται τιποτα τετοιο εχω ξεκινησει παντως να κανω τεστ για τα σηματα και μου ειπε οτι μπορει να γραψει στην σχολη οδηγων οτι εχουμε κανει 20ωρες και ας μην τις εχουμε κανει αρκει να ξερεις να οδηγας και για να προλαβεις να δωσεις ιουλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Οκ δεν ξερω εδω παντως δεν γινεται τιποτα τετοιο εχω ξεκινησει παντως να κανω τεστ για τα σηματα και μου ειπε οτι μπορει να γραψει στην σχολη οδηγων οτι εχουμε κανει 20ωρες και ας μην τις εχουμε κανει αρκει να ξερεις να οδηγας και για να προλαβεις να δωσεις ιουλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για να κανεις μαθηματα τυπικα πρεπει να εχεις λεισει τα 18 αλλα στην παρξη μπορεις να ξεκινησεις πιο νωρις (το ειχα κανει στην κορη μου) και μολις κλεισεις τα 18 να ξεκινησεις αμμεσα την διαδικασια για σηματα , γιατρους και πορεια. Αν πιάσουν τον δάσκαλο την ώρα που κάνει μάθημα σε κάτω των 18 (και συνεπώς δεν έχει βγάλει καρτέλα εκπαιδευόμενου) του έχουν αφαιρέσει την άδεια. Οπότε το ρίσκο είναι τεράστιο για τον δάσκαλο... απλά πέσατε στην περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για να κανεις μαθηματα τυπικα πρεπει να εχεις λεισει τα 18 αλλα στην παρξη μπορεις να ξεκινησεις πιο νωρις (το ειχα κανει στην κορη μου) και μολις κλεισεις τα 18 να ξεκινησεις αμμεσα την διαδικασια για σηματα , γιατρους και πορεια. Αν πιάσουν τον δάσκαλο την ώρα που κάνει μάθημα σε κάτω των 18 (και συνεπώς δεν έχει βγάλει καρτέλα εκπαιδευόμενου) του έχουν αφαιρέσει την άδεια. Οπότε το ρίσκο είναι τεράστιο για τον δάσκαλο... απλά πέσατε στην περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οκ δεν ξερω εδω παντως δεν γινεται τιποτα τετοιο εχω ξεκινησει παντως να κανω τεστ για τα σηματα και μου ειπε οτι μπορει να γραψει στην σχολη οδηγων οτι εχουμε κανει 20ωρες και ας μην τις εχουμε κανει αρκει να ξερεις να οδηγας και για να προλαβεις να δωσεις ιουλη Αυτο για τις ωρες σιγουρα γινεται απο ολους. Αν πιάσουν τον δάσκαλο την ώρα που κάνει μάθημα σε κάτω των 18 (και συνεπώς δεν έχει βγάλει καρτέλα εκπαιδευόμενου) του έχουν αφαιρέσει την άδεια. Οπότε το ρίσκο είναι τεράστιο για τον δάσκαλο... απλά πέσατε στην περίπτωση. Μπορει ο δασκαλος να ...εχει τον τροπο του σε τετοια περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οκ δεν ξερω εδω παντως δεν γινεται τιποτα τετοιο εχω ξεκινησει παντως να κανω τεστ για τα σηματα και μου ειπε οτι μπορει να γραψει στην σχολη οδηγων οτι εχουμε κανει 20ωρες και ας μην τις εχουμε κανει αρκει να ξερεις να οδηγας και για να προλαβεις να δωσεις ιουλη Αυτο για τις ωρες σιγουρα γινεται απο ολους. Αν πιάσουν τον δάσκαλο την ώρα που κάνει μάθημα σε κάτω των 18 (και συνεπώς δεν έχει βγάλει καρτέλα εκπαιδευόμενου) του έχουν αφαιρέσει την άδεια. Οπότε το ρίσκο είναι τεράστιο για τον δάσκαλο... απλά πέσατε στην περίπτωση. Μπορει ο δασκαλος να ...εχει τον τροπο του σε τετοια περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για να κανεις μαθηματα τυπικα πρεπει να εχεις λεισει τα 18 αλλα στην παρξη μπορεις να ξεκινησεις πιο νωρις (το ειχα κανει στην κορη μου) και μολις κλεισεις τα 18 να ξεκινησεις αμμεσα την διαδικασια για σηματα , γιατρους και πορεια. Και εδω που ειχα ρωτησει, μου ειπαν οτι για να δημιουργηθει φακελος με το ονομα σου, πρεπει να εχεις κλεισει τα 18.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Και εδω που ειχα ρωτησει, μου ειπαν οτι για να δημιουργηθει φακελος με το ονομα σου, πρεπει να εχεις κλεισει τα 18.- Μπορει αλλα ισως ο δασκαλος που λεω να πηρε ρισκο ή το πιο πιθανο να ειχε τρον...τροπο του αν τον σταματαγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ουφ, καιρο ειχα να μπω εδω!Λοιπον, μετα το περας των πανελληνιων ο πατηρ αρχισε να με βαζει σιγα σιγα στο αμαξι. Ναι εχω μαθει πολλα και τρομερα πραγματα, να βαζω μπρος το αμαξι δηλαδη και να στριβω. Και να αλλαζω ταχυτητα. Αυτα. Τελος παντων, αφου με εβαλε στο κλιμα της οδηγησης ειπε οτι η επομενη σταση ειναι ο δασκαλος. Και ρωτω εγω. Μπορω να παω σε δασκαλο οδηγησης αν ειμαι ακομα 17; (ειμαι αυγουστιατικο παιδι) Νόου γουέϊ! Μετά τα 18 (ειπώθηκε αλλά ήθελα να το σεκοντάρω). Παίζει κ αυτό που λέει ο Γιάννης Πλάτανο (Σε χαιρέτησα; Hellow!:Ρ) Μπορεί να σε πάρει σε κανένα έρημο δρόμο και να σε β..ε ε από άλλο σενάριο είναι αυτό, και να σου κάνει μερικά μαθήματα (γιατί πρέπει να κάνεις και οδήγηση μέσα στην πόλη) και μετά τα βάζει στην καρτέλα σου (όχι τίποτα το ιδιαίτερο, ότι έχεις κάνει με τον πατέρα σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Νόου γουέϊ! Μετά τα 18 (ειπώθηκε αλλά ήθελα να το σεκοντάρω). Παίζει κ αυτό που λέει ο Γιάννης Πλάτανο (Σε χαιρέτησα; Hellow!:Ρ) Μπορεί να σε πάρει σε κανένα έρημο δρόμο και να σε β..ε ε από άλλο σενάριο είναι αυτό, και να σου κάνει μερικά μαθήματα (γιατί πρέπει να κάνεις και οδήγηση μέσα στην πόλη) και μετά τα βάζει στην καρτέλα σου (όχι τίποτα το ιδιαίτερο, ότι έχεις κάνει με τον πατέρα σου). Καλημερα..:-DΟλα τα μαθηματα εγινα στην γυρω περιοχη Αμαρουσιου , Πευκης κλπ.:whistle: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Καλημερα..:-DΟλα τα μαθηματα εγινα στην γυρω περιοχη Αμαρουσιου , Πευκης κλπ.:whistle: Δεν γνωρίζω, σγχώρναμε εγώ Iraq-λειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.