Προς το περιεχόμενο

Δασκαλος οδηγησης κλπ

powerania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουφ, καιρο ειχα να μπω εδω!

Λοιπον, μετα το περας των πανελληνιων ο πατηρ αρχισε να με βαζει σιγα σιγα στο αμαξι. Ναι εχω μαθει πολλα και τρομερα πραγματα, να βαζω μπρος το αμαξι δηλαδη και να στριβω. Και να αλλαζω ταχυτητα. Αυτα. :mrgreen:

Τελος παντων, αφου με εβαλε στο κλιμα της οδηγησης ειπε οτι η επομενη σταση ειναι ο δασκαλος.

Και ρωτω εγω.

Μπορω να παω σε δασκαλο οδηγησης αν ειμαι ακομα 17; (ειμαι αυγουστιατικο παιδι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγω δεν εχω κλεισε τα 18 αλλα τα κλεινω μεσα ιουλιου

πηγα σε σχολες οδηγων να ρωτησω αν γινεται να γραφτω και μου ειπαν ολλες οχι

βασικα εγω ξεκινησα να κανω μαθηματα για τα σηματα....εχω κανει 2μαθηματα και νομιζω μου ειναι αρκετα

παντως μαθηματα για οδηγηση δεν μπορεις να ξεκινησεις....πες τον μπαμπα σου να σε μαθει πορεια....και οπισθογωνια και παρκαρισμα θα σε μαθει ο δασκαλος

να ρωτησω εγω τωρα κατι αλλο.....εγω ξερω να οδηγαω....μονο στο παρκαρισμα δεν ειμαι πολυ καλος(βασικα τα καταφερνω αλλα κανω παραπανω απο 3 κινησεις) ποσσα μαθηματα θα χρειασθει να κανω στην σχολη οδηγων?

ναι ξερω οτι πρεπει να πληρωσεις

τα υποχρεωτικα μαθηματα θελω να μαθω ποσα ειναι?

γιατι νομιζω οι σχολες οδηγων δεν λειτουργουν τον αυγουστο και πρεπει να προλαβω να βγαλω διπλωμα τον ιουλιο

και εγω δεν εχω κλεισε τα 18 αλλα τα κλεινω μεσα ιουλιου

πηγα σε σχολες οδηγων να ρωτησω αν γινεται να γραφτω και μου ειπαν ολλες οχι

βασικα εγω ξεκινησα να κανω μαθηματα για τα σηματα....εχω κανει 2μαθηματα και νομιζω μου ειναι αρκετα

παντως μαθηματα για οδηγηση δεν μπορεις να ξεκινησεις....πες τον μπαμπα σου να σε μαθει πορεια....και οπισθογωνια και παρκαρισμα θα σε μαθει ο δασκαλος

να ρωτησω εγω τωρα κατι αλλο.....εγω ξερω να οδηγαω....μονο στο παρκαρισμα δεν ειμαι πολυ καλος(βασικα τα καταφερνω αλλα κανω παραπανω απο 3 κινησεις) ποσσα μαθηματα θα χρειασθει να κανω στην σχολη οδηγων?

Σ'ευχαριστω για την απαντηση!

Ενταξει το πιο εξτρημ που εχω κανει ειναι γυρω γυρω σε μια ερημωμενη αλανα.:P Ξερεις ισα ισα για να εχω την αισθηση του ποσο παταω το γκαζι, το φρενο και πως να χειριζομαι το αμπραγιαζ.

Αρα αν δεν γινεται να κανω μαθηματα και αφου οπως λες δεν λειτουργουν οι σχολες τον Αυγουστο, δεν προλαβαινω με τιποτα να παρω διπλωμα μεσα στο καλοκαιρι ε;:fear:

Πφ, κριμα.:-(

Ετσι ξερω εγω...οτι δεν λειτουργουν τον αυγουστο

αν ξερει καποιος ας απαντησει

εσυ το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μαθεις πορεια....ας σε παει ο μπαμπας σου σε μια ευθεια ερημωμενη

και μαθε και να αλαζεις ταχυτητες καλα

Χαχαχαχ. Μην ανησυχεις, θα το εχουμε παραλληλα με τη σχολη!

Η βλακεια ειναι οτι εγω μενω σε νησι και προτιμουσα να επαιρνα το διπλωμα εδω που ειναι πιο "ηρεμα" τα πραγματα.

Τον Αύγουστο είναι κλειστό το μηχανολογικό που κάνει τις εξετάσεις και βγάζει τις άδειες. Το αν είναι κλειστές οι σχολές οδηγών, εξαρτώνται από τον ιδιοκτήτη και όχι από το μηχανολογικό. Κάνε μια διερευνητική ερώτηση στις σχολές του νησιού σου και δες τι θα κάνουν, οπότε θα οργανώσει το χρονοδιάγραμμα σου. Μέχρι να ξεκινήσεις τη σχολή, μια χαρά προλαβαίνεις να δώσεις.

πωωωω

δηλαδη ουτε εγω προλαβαινω για το καλοκαιρι

ε άμα ξέρεις δεν θα κάτσεις να κάνεις και τις 20 ώρες. απλά ο δάσκαλός σου δηλώνει ότι έχουν γίνει οι 20 ώρες.

εγώ που δεν είχα και προηγούμενη εμπειρία με 12 ωρίτσες ήμουν κομπλέ

Για να κανεις μαθηματα τυπικα πρεπει να εχεις λεισει τα 18 αλλα στην παρξη μπορεις να ξεκινησεις πιο νωρις (το ειχα κανει στην κορη μου) και μολις κλεισεις τα 18 να ξεκινησεις αμμεσα την διαδικασια για σηματα , γιατρους και πορεια.

Για να κανεις μαθηματα τυπικα πρεπει να εχεις λεισει τα 18 αλλα στην παρξη μπορεις να ξεκινησεις πιο νωρις (το ειχα κανει στην κορη μου) και μολις κλεισεις τα 18 να ξεκινησεις αμμεσα την διαδικασια για σηματα , γιατρους και πορεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...