Προς το περιεχόμενο

Ποια εκδοση να επιλεξω;

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επεσε στα χερια μου ενα πισι απο φροντιστηριο δεκαετιας σιγουρα με win98 κ μονο οφφις κ θελω να του βαλω την ποιο ελαφρια εκδοση που υπαρχει. εχει 10γιγα σκληρο κ 64μεγα ραμ. παλι καλα που εχει cdrom.....

μηπως ομως να μεινω στα 98 γιατι οι ελεφριες χρ ειναι πειραγμενες;

επισης δεν μου αναγνωριζει οτιδηποτε usb κ δεν ξερω γιατι, σκεφτηκα μηπως επειδη ειναι παλιο αναγνωριζει μονο usb 1 k oxi 2? αλλα τα νεα στικακια πχ δεν ειναι συμβατα κ με 1;

Δημοσ.

Όταν βγήκαν τα win98 το USB ήταν στην βρεφική του ηλικία και τα usbdrive δεν είχαν καν διανοηθεί ακόμη για αυτό και δεν αναγνωρίζονται.

Με 64MB παραμένεις με τα win98 καλύτερα,τρέχουν και τα ΧΡ,ακόμα και τα κανονικά αλλα με 64MB θα πηγαίνουν πολύ αργά.

Για το πρόβλημα σου με τα USB δες σε αυτήν την σελίδα Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers

το έχω στο δικό μου δεύτερο PC με win98 και τρέχει πολύ καλά,δοκίμασα όμως μόνο με stick προς το παρόν.

Δημοσ.

τον υποχρέωσε κανείς να βάλει; μια εναλλακτική δεν πρέπει πάντα να δίνουμε σε ένα τέτοιο φόρουμ; ειδικά για ένα τόσο παλιό μηχάνημα;

Δημοσ.
τον υποχρέωσε κανείς να βάλει; μια εναλλακτική δεν πρέπει πάντα να δίνουμε σε ένα τέτοιο φόρουμ; ειδικά για ένα τόσο παλιό μηχάνημα;

Ο τρόπος που το είπες δεν έδειχνε τέτοια πρόθεση. Αν εννοούσες άλλο πράγμα..

Δημοσ.

βασικά πάνω στην βιασύνη ξέχασα το "και", είδες μια λεξούλα διαφορά;

μήπως να το πόσταρες και στο λειτουργικά συστήματα > Linux;

fixed:-)

Δημοσ.

λινουξ θα βαλω μονο αν δεν πετυχω κατι με τα παραθυρα. εχω ενα λαπτοπ ηδη με ubuntu κ θα ηθελα τον σταθερο με win. κ παλι στα λινουξ πρεπει να ψαξω ποια εκδοση σηκωνει feather ή dsl νομιζω....

Δημοσ.

Αν βαλεις λινουξ, οτιδηποτε μη ετοιματζιδικο για να ειναι ελαφρυ, θα εισαι πολυ οριακα με 64mb σε γραφικο περιβαλλον.

Κερδιζεις μεν το οτι θα παιζουν τα στικακια σου με την μια, αλλα αν θες office... το openoffice ειναι οτι χειροτερο. Βαρυ σαν να τρεχεις office 2007 με features του office 97 θα ειναι.

Θα προτεινα να πας καλυτερα σε windows 2000 ή millenium, ωστε να εχεις τουλαχιστον την αναγνωριση για τα στικακια.

Εχω δοκιμασε τον παραπανω driver σε windows 98se ελληνικα, και το μονο που καταφερα ειναι να χαλασω τα διαφορα μενου μιας και ο driver και τα dll του ειναι γραμμενα για αγγλικη εκδοση.

Δημοσ.

η καλυτερη λυση ειναι να ξοδεψεις κατι για αναβαθμιση αν βρεις κατι και αν αξιζει να το αγορασεις

απο εκει και περα υπαρχει το γνωστο στο φορουμ του ινσομνια

project παλιο pc

κοιτα τι εχει κανει εκει το παλικαρι (τριτονα νομιζω το ονομα του)

Δημοσ.

καλυτερα, αν δεν θες να φτιαξεις ενα νεο πισι, ειναι να βρεις κανα μεταχειρισμενο με κανα pentium, τουλαχιστον να σηκωνει τα ΧΡ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...