telis_petsotis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 επεσε στα χερια μου ενα πισι απο φροντιστηριο δεκαετιας σιγουρα με win98 κ μονο οφφις κ θελω να του βαλω την ποιο ελαφρια εκδοση που υπαρχει. εχει 10γιγα σκληρο κ 64μεγα ραμ. παλι καλα που εχει cdrom..... μηπως ομως να μεινω στα 98 γιατι οι ελεφριες χρ ειναι πειραγμενες; επισης δεν μου αναγνωριζει οτιδηποτε usb κ δεν ξερω γιατι, σκεφτηκα μηπως επειδη ειναι παλιο αναγνωριζει μονο usb 1 k oxi 2? αλλα τα νεα στικακια πχ δεν ειναι συμβατα κ με 1;
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Όταν βγήκαν τα win98 το USB ήταν στην βρεφική του ηλικία και τα usbdrive δεν είχαν καν διανοηθεί ακόμη για αυτό και δεν αναγνωρίζονται. Με 64MB παραμένεις με τα win98 καλύτερα,τρέχουν και τα ΧΡ,ακόμα και τα κανονικά αλλα με 64MB θα πηγαίνουν πολύ αργά. Για το πρόβλημα σου με τα USB δες σε αυτήν την σελίδα Windows 98 USB Mass Storage Device Drivers το έχω στο δικό μου δεύτερο PC με win98 και τρέχει πολύ καλά,δοκίμασα όμως μόνο με stick προς το παρόν.
damastes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 μήπως να το πόσταρες στο λειτουργικά συστήματα > Linux;
damastes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 τον υποχρέωσε κανείς να βάλει; μια εναλλακτική δεν πρέπει πάντα να δίνουμε σε ένα τέτοιο φόρουμ; ειδικά για ένα τόσο παλιό μηχάνημα;
cb_papi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 τον υποχρέωσε κανείς να βάλει; μια εναλλακτική δεν πρέπει πάντα να δίνουμε σε ένα τέτοιο φόρουμ; ειδικά για ένα τόσο παλιό μηχάνημα; Ο τρόπος που το είπες δεν έδειχνε τέτοια πρόθεση. Αν εννοούσες άλλο πράγμα..
damastes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 βασικά πάνω στην βιασύνη ξέχασα το "και", είδες μια λεξούλα διαφορά; μήπως να το πόσταρες και στο λειτουργικά συστήματα > Linux; fixed:-)
telis_petsotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 λινουξ θα βαλω μονο αν δεν πετυχω κατι με τα παραθυρα. εχω ενα λαπτοπ ηδη με ubuntu κ θα ηθελα τον σταθερο με win. κ παλι στα λινουξ πρεπει να ψαξω ποια εκδοση σηκωνει feather ή dsl νομιζω....
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αν βαλεις λινουξ, οτιδηποτε μη ετοιματζιδικο για να ειναι ελαφρυ, θα εισαι πολυ οριακα με 64mb σε γραφικο περιβαλλον. Κερδιζεις μεν το οτι θα παιζουν τα στικακια σου με την μια, αλλα αν θες office... το openoffice ειναι οτι χειροτερο. Βαρυ σαν να τρεχεις office 2007 με features του office 97 θα ειναι. Θα προτεινα να πας καλυτερα σε windows 2000 ή millenium, ωστε να εχεις τουλαχιστον την αναγνωριση για τα στικακια. Εχω δοκιμασε τον παραπανω driver σε windows 98se ελληνικα, και το μονο που καταφερα ειναι να χαλασω τα διαφορα μενου μιας και ο driver και τα dll του ειναι γραμμενα για αγγλικη εκδοση.
st2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 η καλυτερη λυση ειναι να ξοδεψεις κατι για αναβαθμιση αν βρεις κατι και αν αξιζει να το αγορασεις απο εκει και περα υπαρχει το γνωστο στο φορουμ του ινσομνια project παλιο pc κοιτα τι εχει κανει εκει το παλικαρι (τριτονα νομιζω το ονομα του)
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 καλυτερα, αν δεν θες να φτιαξεις ενα νεο πισι, ειναι να βρεις κανα μεταχειρισμενο με κανα pentium, τουλαχιστον να σηκωνει τα ΧΡ!
damastes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 αν μπορούσες να "βρείς" αυτό 98lite Professional v4.7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.