egio13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, υπάρχει μήπως πρόγραμμα που να γράφει dvd ταινίες και αρχείο ήχου μαζί (εάν γίνεται να παίζουν μετά και σε dvd players) ; Υ.Γ. Για ταινίες μού δόθηκε απάντηση εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387373
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λοιπόν άλλο dvd ταινία και άλλο αποσπάσματα video σε DVD δίσκο.Η dvd ταινίες έχουν ήδη ήχο,εσύ τι ακριβώς θέλεις να κάνεις τελικά;
egio13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Θέλω nα γράψω δύο ταινίες και ένα ερχείο ήχου mp3 σε ένα dvd. Παρεπιπτόντως ,μήπως ξέρεις πως μπορώ να αλλάξω τη γραμματοσειρά στο ConvertXtoDVD ,γιατί το γράμμα Μ δεν το εμφανίζει ωραία (κατ'εμέ).
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Θέλω nα γράψω δύο ταινίες και ένα ερχείο ήχου mp3 σε ένα dvd. Αυτό γίνετε, αλλά το mp3 δεν θα έχει καμία σχέσει με της ταινίες,αν η φέτα σου διαβάζει mp3 τότε θα το διαβάσει, αλλά είναι διαδικασία μεγάλη. πως μπορώ να αλλάξω τη γραμματοσειρά στο ConvertXtoDVD Ρυθμίσεις->υπότιτλοι->ρυθμίσεις απόδοσης
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αντί να κάνεις κατευθείαν έγγραφή με το convertX του λες να γράψει εικόνα (ρυθμίσεις-> έγγραφή,και επιλέγεις εικόνα ISO),αυτήν την εικόνα την ανοίγεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το UltrISO και πρόσθετης ότι θες.
egio13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Κάτι τελευταίο : Στίς "περαιτέρω ενέργειες" του ULTRISO ,κατά την εγκατάσταση,τις δύο τελευταίες επιλογές τις έχω τσεκαρισμένες;
Proikothiras27 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 δεν καταλαβα τιποτα...εξηγησε λιγο καλυτερα τι θες να κανεις...
egio13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ήθελα να γράψω μαζί δύο ταινίες και μία ομιλία σε ένα dvd .Απ'ότι φαίνεται το convertX με το UltrISO κάνει τη δουλειά.Κατά την εγκατάσταση του UltrISO όμως ,τίς "περαιτέρω ενέργειες" που λέει τις άφησα τσεκαρισμένες,εκτός από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας.Ελπίζω με τις άλλες ενέργειες να μην έκανα λάθος που τις άφησα τσεκαρισμένες.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Η δυο αυτές επιλογές είναι η μια για να ανοίγουν όλα τα .iso με το ultraiso,το αλλάζεις εύκολα όποτε θες με δεξί klick πάνω σε κάποιο .ISO και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο άνοιγμα με. Η άλλη είναι να δημιουργήσει ένα εικονικό cd/dvd στο οποίο μπορείς να φορτώσεις .iso αρχεία χωρίς να χρειαστεί να τα γράψεις σε δισκάκι,για έλεγχο,η όποιο άλλο λόγο.
egio13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνώμη για τις καθυστερημένες ευχαριστίες.Ήμουν και αρκετό καιρό εκτός έδρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.