Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ακόμα και αν γινεται αυτό , ξέρεις τι τόκος δίνεται πλέον για 10 μέρες ? Ελαχιστους αλλα δεν είναι μονο 10 μερες και μιλαμε για πολλες χιλιαδες ευρω .
mary Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ο Μασουτης δεχεται πληρωμες δεη, τηλεφωνα, νερο κλπ χωρις καμια επιπλεον χρεωση αρκει η συναλλαγη να γινεται με μετρητα. 1
DrLo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ελαχιστους αλλα δεν είναι μονο 10 μερες και μιλαμε για πολλες χιλιαδες ευρω . Πόσα να εξοφλει σε ΔΕΗ το μήνα ένα πρακτορείο ? 10.000 ? αν αυτό κυλάει όλο το χρόνο (μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει) με τρέχον επιτόκιο καταθέσεων 0,01% το χρόνο (πχ Πειραιώς σε ανοικτό λογαριακσμό) μιλάμε για 1 ευρώ το χρόνο.
leftermann Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το θεωρεις τοσο αδικο καποιος που μεσολαβει για να γλωτωσεις κοπο και εχει εστω ένα ελαχιστο κοστος διαχειρησης να στο χρεωνει ? για τις τράπεζες μιλούσα, ο οποίες σε κλέβουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο. Μια τράπεζα πχ έχει προμήθεια μισό ευρώ , η άλλη 10 λεπτά...
louben Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ο Μασουτης δεχεται πληρωμες δεη, τηλεφωνα, νερο κλπ χωρις καμια επιπλεον χρεωση αρκει η συναλλαγη να γινεται με μετρητα. To idio ακριβως κανει και τοπικο σουπερμαρκετ στα Χανια της Κρητης (ΙΝΚΑ) για δεη και νερο. Πως γινεται αυτοι να μην εισπρατουν προμηθεια και οι τραπεζες λχ να εισπρατουν?
partblah1990 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Στον διπλανό συνδεσμο φαινονται ολοι οι δυνατοι τροποι πληρωμης του λογαριασμού της ΔΕΗ : 1. Εξοφλείστε χωρίς προμήθεια το λογαριασμό σας σε οποιοδήποτε καταστήμα ΔΕΗ, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το ακίνητό σας. 2. Στα S/M Μασούτης μπορείτε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς ΔΕΗ χωρίς καμία επιπλέον χρέωση 3. Μέσω του e-banking της Attica Bank χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. 4. Από το e-banking της Eurobank χωρίς προμήθεια εφόσον είναι ενεργοποιημένο το πακέτο των δωρεαν συναλλαγών 5. Απο το alpha e-banking και το my alpha wallet με χρέωση 0,10€. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2016 από partblah1990 2
bedazzled Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Για ΕΥΔΑΠ υπάρχει επιλογή πληρωμής με κάρτα (όπως στην ΔΕΗ με €0,25 προμήθεια);
krami Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν μπορείς να πληρώσεις μέσω πιστωτικής (εδικά αν είναι του εξωτερικού) Εγώ που δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό και έχω απλά ένα ειδικό λογαριασμό για την πιστωτική μου (για να μπορώ να πληρώνομαι ως freelancer για τις online δουλειές που κάνω για λογαριασμό πελατών στο εξωτερικό ) Είχα τεράστιο πρόβλημα μια περίοδο σφιχτή οικονομικά που δεν είχα ρευστότητα (πήγαινε αλλού το όποιο μεροκάματο έιχα σε μετρητά) δεν μπορούσα να πληρώσω την ΔΕΗ με κανονική πιστωτική VISA (όχι debit κτλ ) VISA απο μεγάλη γερμανική τράπεζα (postbank). και είχαν φτάσει 600 ευρώ οι λογαριασμοί μέχρι που κατάφερα να αποταμιεύσω ρευστό για να τους πληρώσω............ και ολόκληρο κράτος δεν μπορεί να δεχτεί μια VISA πχ απο το ταχυδρομικό ταμιευτήριο!!! (πόσο μάλλον την δική μου που ειναι Γερμανίας) στην τηλεφωνική "εξυπηρέτηση" (= μια ώρα κυριολεκτικά με το ρολόι αναμονή και με αστική χρέωση) ζήτησα να πληρώσω λόγω του ποσού και του ότι δεν δύναμαι να καταθέσω τα λεφτά κάπου γιατι δεν έχω ρευστό να μιλήσω με το λογιστήριο να τους πω τα στοιχεία της κάρτας μου να τα χρεώσουν χειροκίνητα.... μου λένε δεν γίνετε άνοιξε e-banking .... ε δεν γίνεται ανοίξω e-banking (και μπορεί να μην θέλω κιόλας γιατι να με αναγκάζει να κάνω κάτι ειδικά για να τους δώσω τα λεφτά μου; ) απο το να λύσουν μέσα σε τόσα χρόνια,που είχαν και συνεχίζουν να έχουν στην διάθεσή τους, ένα πρόβλημα δηλαδή το ότι υπάρχει η επιλογή πληρωμής μόνο μέσω συγκεκριμένης πιστωτικής (απο 2 τράπεζες μόνο εθνική και άλλη μια) και να αρχίσουν να τις δέχονται όλες προτιμούνε καλύτερα να μην ασχοληθούν και να βάζουν να κάνει ο άλλος κώλοτούμπα να τους πληρώσει.... μετά αν δεν τα πλήρωνα και τους φέσωνα και μην τον είδατε θα έφταιγα εγώ... δυο αποριες: 1. e-banking γιατι δεν μπορεις να ανοιξεις? 2. γιατι δεν πληρωνες με visa αλλου για να εδινες μετρητα στη ΔΕΗ?
krami Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Γιατι απλά να μην δέχονται όλες τις VISA όπως κάνει το 99.99% των δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο πλανήτη; Αλλά απλά για να φανώ συνεργάσιμος θα αναφερθώ στην περίπτωση μου (που δεν κάποιος άλλος μπορεί να έχει τα ίδια θέματα με τα 2 αυτά ερωτήματα αλλά για άλλους λόγους -πχ να μην έχει τραπεζικό λογαριασμό στην ελλάδα και να μην μπορεί να ανοίξει λόγω cc και χωρίς λογαριασμό δεν έχει ebanking- οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία να αναφέρω το προσωπικά δικό μου λόγο αλλά τεσπα) 1) Γιατι δεν είχα λογαριασμό που να έχει χρήματα μέσα οπότε είναι δώρων άδωρων 2) γιατι αυτό έκανα έτσι και αλλιώς και απλά όταν πληρωνόμουν από κάπου πήγαιναν αυτόματα στο φέσι της πιστωτικής και αυτό το "κάπου" ήταν κάποιος στο εξωτερικό που μου έστελνε λεφτά με ηλεκτρονικό τρόπο πχ payoneer και δεν έπαιρνα μηνιάτικο απλά μικροποσά που αντιστοιχούσαν στις ώρες εργασίας που τους χρέωνα για κάτι (μεροκάματο δηλαδή) στο πρωτο post λες οτι τα μετρητα πηγαιναν αλλου και μαζευτηκαν απληρωτοι λογαριασμοι 600 ευρω. εδω λες οτι τα εδινες στη δεη και πληρωνες αλλου με πιστωτικη. τι απο τα δυο εγινε τελικα?
krami Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 δεν λεω κάτι τέτοιο λάθος διάβασες ή κατάλαβες.... δεν γραφεις οτι εδινες τα μετρητα στη δεη και χρεωνες την πιστωτικη σε αλλες υποχρεωσεις? δημιουργουνταν χρεος στην πιστωτικη δηλαδη το οποιο καλυπτοταν μετα απο μεταβιβαση χρηματων απο το εξωτερικο?
THESPYROS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Παιδια εκανα πληρωμη δεη σε λαθοσ λογαριασμό μεσου ebankig tωρα τι κανω ?
panos2171 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Όταν λες λάθος; Ήταν λάθος κάποιο ψηφίο και βγήκε άλλος άγνωστος λογαριασμός (πράγμα σπάνιο) ή τα στειλες σε κάποιο αποθηκευμένο δικό σου; Στη 2η περίπτωση του λες ότι έκανες λάθος ώστε να στα επιστρέψει. Μέσα από το site της ΔΕΗ δε μπορώ να φανταστώ ότι έκανες λάθος...
Nitsa_mas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά μένω εξωτερικό. Η δηκηγορος μου πληρώνει την ΔΕΗ στην τράπεζα Πειραιώς όπου έχουμε κοινό λογαριασμό . Θέλω να της πάρω τα καθήκοντα αυτά που πληρώνει. Δεν μου στέλνει ούτε λογαριασμούς δες ούτε τραπεζικες αποδείξεις. Λέτε να μπορώ να πάω στην τράπεζα μόνο με ταυτότητα κ να κλείσω τον λογαριασμό χωρίς να καταλάβει η δηκιγορο μου; Επησεις η ΔΕΗ είναι για ρεύμα πομονας που μοιραζόμαστε δια 3, το χωράφι χοριζμενω δια λόγου δια 3 αλλά ο λογαριασμός στο όνομα του συχωρεμενου τον πατέρα μου. Τι να κάνω; από που να αρχίσω.;;;βοήθεια please. Πολλά μπλεξίματα από δηκηγορο που δεν εμπιστεύομαι πια κ άτομα που θελουν να με φάνε.
palasd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Τον δικηγόρο λογιστή και γιατρό πρέπει να τους εμπιστεύεσαι αν για οποιοδήποτε λόγω χάσουν την εμπιστοσύνη σου αλλαγή. 1
DYEL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μια μικρη βοηθεια. Οταν πληρωνουμε μεσω e banking, στον κωδικο πληρωμης βαζουμε τον "κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης" που λεει στον λογαριασμο? αυτος που ειναι παντα ιδιος δηλαδη σε καθε λογαριασμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα