barman_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 για eurobank πιο πολυ με ενδιαφερει,δεν εχω ενεργοποιησει κατι ομως.θα το δω αμεσως,σας ευχαριστω
DownUNDERground Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 στην Alpha bank ήταν free αλλά απ ότι διάβασα σε άλλο forum, άρχισαν να χρεώνουν. Ισχύει αυτό. 0,1€. Το είδα σήμερα. "Λόγω της συγχώνευσης με Emporiki" λέει... Ίσως η Emporiki να χρέωνε τόσο και να ενοποίησαν τις χρεώσεις τους προς τα πάνω φυσικά. Τα "καλά" του ολιγοπωλίου όπως και να 'χει... Προφανώς όσο πιο πολύ κίνηση μαζεύουν οι πληρωμές μέσω web banking τόσο θα βαράνε στο ψαχνό με χρεώσεις οι τράπεζες.
mary Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Προσπαθω να πεισω τον πατερα μου να κανει αιτηση για λογαριασμο μεσω ιντερνετ γιατι το θεμα ΔΕΗ-βγαλε χρημα- κουβάλα χρημα κλπ δε παει άλλο. Στην Alpha Bank είμαστε, εκει πόσο παίρνουν;;; ΥΓ. Για τα 10 σεντς καλα ειναι. Ξέρετε πόσο ειναι η χαμηλότερη προμήθεια; 0,65 ευρώ απο 0,50 που είχανε και αυτο στο μαρινοπουλο! Οι Wind, vodafone κλπ παίρνουν 1 ευρω!!!
lak10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Προσπαθω να πεισω τον πατερα μου να κανει αιτηση για λογαριασμο μεσω ιντερνετ γιατι το θεμα ΔΕΗ-βγαλε χρημα- κουβάλα χρημα κλπ δε παει άλλο. Στην Alpha Bank είμαστε, εκει πόσο παίρνουν;;; ΥΓ. Για τα 10 σεντς καλα ειναι. Ξέρετε πόσο ειναι η χαμηλότερη προμήθεια; 0,65 ευρώ απο 0,50 που είχανε και αυτο στο μαρινοπουλο! Οι Wind, vodafone κλπ παίρνουν 1 ευρω!!! η eurobank παντως με 2 ευρω τον μηνα εχει δωρεαν αυτες τις συνναλαγες και αμα εχεις υπολοιπο πανω απο 3000 ευρω δεν χρειαζεται το 2ευρω
partblah1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να εξωφλήσουμε λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς επιπλέον χρέωση ή μόνο σε κατάστημα ΔΕΗ γίνεται αυτό ? Ποια τραπεζα εχει δωρεαν αυτη την πληρωμη απο το e-banking ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να εξωφλήσουμε λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς επιπλέον χρέωση ή μόνο σε κατάστημα ΔΕΗ γίνεται αυτό ? Ποια τραπεζα εχει δωρεαν αυτη την πληρωμη απο το e-banking ; Μονο σε καταστημα αλλα γιαα λιγα λεπτα του ευρω δεν αξιζει η ταλαιπωρια .
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σε κατάστημα μόνο. Πρώτα και εγώ πλήρωνα στο μηχάνημα της εθνικής αλλά απο τότε που έβαλε και εκεί προμήθεια πάω στη ΔΕΗ στην Ομόνοια που έχει μηχάνημα δικό της απ'έξω και είμαι τζάμπα και δεν καθυστερώ πολύ. Δες μηπως έχει και η ΔΕΗ της περιοχής σου τέτοιο μηχανημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει εστω ελαχιστη μετακινηση για να κερδίσουμε 30-40 λεπτα του ευρω..
leftermann Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δεν είναι τόσο η οικονομία, όσο το γαμώτο. Η προσωπική ικανοποίηση ξερωγώ, θα κάνω δέκα λεπτά δρόμο αλλά το μισό ευρώ μου δεν σας το δίνω ρε πούστηδοι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το θεωρεις τοσο αδικο καποιος που μεσολαβει για να γλωτωσεις κοπο και εχει εστω ένα ελαχιστο κοστος διαχειρησης να στο χρεωνει ?
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ προσωπικά, ναι. Υποτίθεται η ΔΕΗ συνεργάζεται με τις τράπεζες για να παίρνει τα λεφτά, ας πληρώνει αυτή την προμήθεια. Πώς ο ΟΤΕ δεν κρατάει τίποτα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ προσωπικά, ναι. Υποτίθεται η ΔΕΗ συνεργάζεται με τις τράπεζες για να παίρνει τα λεφτά, ας πληρώνει αυτή την προμήθεια. Πώς ο ΟΤΕ δεν κρατάει τίποτα; Είναι θεμα συμφωνιας Τραπεζας και εταιριας το τι θα κραταει από κάθε πληρωμη και αν κραταει . Σε Εurobank μονο για Vοdafone και πληρωμες καθαρα δημοσιου (Eφορια) δεν μου κραταει τιποτα. Η "ληστεια" γινεται από πρακτορες ΟΠΑΠ κλπ που εισπρατουν λογαριασμούς και πριν τν ληξη τους , τοκιζουν τα χρηματα των καταναλωτων και τα αποδισδουν στη ΔΕΗ με καθυστεριση πανω από 10 μερες. Παιρνουν προμηθεια και από τον πελατη και από την ΔΕΗ.
partblah1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 με πάγια εντολή σε κάποια τράπεζα ξέρει κανείς αν υπάρχει προμήθεια ή είναι δωρεάν ;
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είναι θεμα συμφωνιας Τραπεζας και εταιριας το τι θα κραταει από κάθε πληρωμη και αν κραταει . Σε Εurobank μονο για Vοdafone και πληρωμες καθαρα δημοσιου (Eφορια) δεν μου κραταει τιποτα. Η "ληστεια" γινεται από πρακτορες ΟΠΑΠ κλπ που εισπρατουν λογαριασμούς και πριν τν ληξη τους , τοκιζουν τα χρηματα των καταναλωτων και τα αποδισδουν στη ΔΕΗ με καθυστεριση πανω από 10 μερες. Παιρνουν προμηθεια και από τον πελατη και από την ΔΕΗ. Αυτό λέω, η ΔΕΗ χρεώνει στον πελάτη την προμήθεια της τράπεζας για την εξυπηρέτηση που της παρέχει. Αυτό το θεωρώ κλέψιμο.
DrLo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Η "ληστεια" γινεται από πρακτορες ΟΠΑΠ κλπ που εισπρατουν λογαριασμούς και πριν τν ληξη τους , τοκιζουν τα χρηματα των καταναλωτων και τα αποδισδουν στη ΔΕΗ με καθυστεριση πανω από 10 μερες. Παιρνουν προμηθεια και από τον πελατη και από την ΔΕΗ. Ακόμα και αν γινεται αυτό , ξέρεις τι τόκος δίνεται πλέον για 10 μέρες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα