katerina_a_86 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ερώτηση φίλου : Μπορούμε να πληρώσουμε μέσω internet την ΔΕΗ?
freedubus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ναι, μέσω του αντίστοιχου web-banking της κάθε τράπεζας.
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγω πλεον σχεοδον ολα (περιλαμβανομενης και τηε δεης) τα πληρωνω μεσω winbank, εχει βεβαια ενα μικρο κοστος (20-30 λεπτα), αλλα χαλαλι αν ειναι να γλυτωσω το τρεξιμο και τις ουρες. 1
DrLo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Με προμήθεια φυσικά.... Όχι , χωρίς προμήθεια. Τα πληρώνω μέσω Alpha Web banking 1
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ερωτηση, αφου πληρώσω παίρνω κάποιο μηνυμα ή ειδοποιηση ότι πληρωσα σωστα και δεν εκανα πατατα;
juno12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ναι τουλάχιστον μέσω winbank που χρησιμοποιώ κι εγώ, σου στέλνουν email επιτυχούς συναλλαγής κλπ. λογικά όλοι θα έχουν κάτι αντίστοιχο.
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ναι σου βγαζει μια σελιδα επιτυχη η ανεπιτυχη, (που σου εχει και κουμπακι για εκτυπωση). Βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις που μια στις χιλιες μπορει να σου κολλησει το συστημα και να σου βγαλει επιτυχη πληρωμη. Καλο ειναι παντα μετα απο μια ανεπιτυχη, να μπαινεις στο λογαριασμο να δεις αν εφαιρεθηκαν τα χρηματα. Εμενα μου το εκανε αυτο με το δευτερο τελος κυκλοφοριας, το οποιο μου το εβγαλε σαν ανεπιτυχη συναλλαγη (ισως κολλησε το ιντερνετι απο εδω), αλλα εσωτερικα το συστημα την εκανε τη συναλλαγη νομιμα και σωστα, οποτε εκτυπωσα απο εκει (απο το λογαριασμο), την αποδειξη πληρωμης.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Περισσότερο με ενδιαφέρει αν βγάζει ενα επιβεβαιωτικό για το λογαριασμο που παω να πληρώσω, μην πληρώνω αλλο λογαριασμό αν εκανα ας πουμε λαθος στην πληκτρολόγηση, Οκ, μπηκα στην εφαρμογη και ειδα οτι ζηταει πληρη στοιχεια οποτε ειμαι μια χαρα.
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Περισσότερο με ενδιαφέρει αν βγάζει ενα επιβεβαιωτικό για το λογαριασμο που παω να πληρώσω, μην πληρώνω αλλο λογαριασμό αν εκανα ας πουμε λαθος στην πληκτρολόγηση, Τι εννοεις να πληρωσεις αλλο λογαριασμο; Αλλουνου τη δεη ας πουμε;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοεις να πληρωσεις αλλο λογαριασμο; Αλλουνου τη δεη ας πουμε; Απο το 2006 εχω να πληρώσω λογαριασμό μεσω web banking και τότε για τη forthnet που πληρωνα απλώς έγραφα εναν κωδικό και το ποσό, δεν ζητουσε ονοματα και λοιπα στοιχεια. Ενταξει την εκανα την πληρωμη, διαιτα τώρα μεχρι τον Φεβρουαριο 1
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ενημερωτικά, ούτε της Εθνικής το WebBanking ζητάει προμήθεια. Για τη ΔΕΗ τουλάχιστον.
lak10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εγωω πληρωνω με πιστωτικη μεσω livepay της eurobank με 30 λεπτα προμηθεια
πιτόγυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 καλά ρε παιδιά πάτε ακόμα σε καταστήματα και στήνεστε στις ουρές για να πληρώσετε λογοριασμούς ΔΕΗ, τηλέφωνα......; χρησιμοποιήστε την τεχνολογία προς όφελος σας. η τεχνολογία δεν είναι μόνο για να πουλάμε μούρη και να την ακουμπάμε στο τραπεζάκι στην καφετέρια. έκραξα και σήμερα. μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Υ.Γ εξαρτάται από την τράπεζα αν θα υπάρχει χρέωση καθώς και από το είδος του λογαριασμού. 3
vk13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί κάποιος να μας κάνει ένα συγκεντρωτικό review από τράπεζες-προμήθειες κτλπ και τι είδους λογαριασμού δέχονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα