Προς το περιεχόμενο

CryptLoad

Βαγγελης Λαρισα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, ενημερωτικά, να σημειώσουμε ότι οι αναφορές περί malware που βγάζουν κάποια antivirus-antmalware είναι false. Αν θέλουμε, στέλνουμε email στην υπηρεσία υποστήριξης cryptload και θα μας εξηγήσουν (αμέσως!!!).

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα.ειχα την εκδοση 1.1.6. κατεβασα την τελευταια εκδοση(1.1.8)αλλα τωρα οταν παω να κατεβασω καποια αρχεια free, μου βγαζει ενα εικονιδιο που πρεπει να αντιγραψω εναν κωδικο!!μολις τελειωσει το ενα αρχειο κ παει στο αλλο παλι τα ιδια με το εικονιδιο.στην προηγουμενη εκδοση δεν ειχα τετοιο προβλημα.θελει καποια ρυθμιση; ευχαριστω

Δημοσ.
καλησπερα.ειχα την εκδοση 1.1.6. κατεβασα την τελευταια εκδοση(1.1.8)αλλα τωρα οταν παω να κατεβασω καποια αρχεια free, μου βγαζει ενα εικονιδιο που πρεπει να αντιγραψω εναν κωδικο!!μολις τελειωσει το ενα αρχειο κ παει στο αλλο παλι τα ιδια με το εικονιδιο.στην προηγουμενη εκδοση δεν ειχα τετοιο προβλημα.θελει καποια ρυθμιση; ευχαριστω

Η παλια εκδοση που ειχες, δουλευει τωρα με τον συγκεκριμενο server που κατεβαζεις; Δε νομιζω.

Δημοσ.
Η παλια εκδοση που ειχες, δουλευει τωρα με τον συγκεκριμενο server που κατεβαζεις; Δε νομιζω.

σε ευχαριστω για την απαντιση. αλλα τωρα τι κανω;ειμαι λιγο ασχετος με αυτα.

Δημοσ.

Η εισαγωγή των λέξεων δεν είναι λόγω αναβάθμισης του cryptload αλλά λόγω αναβάθμισης του μηχανισμού του site που κατεβάζεις. Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να γράφεις τους κωδικούς με το χέρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...