spocky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπερα!Eχω το εξης προβλημα.Στον πανω οροφο του σπιτιου μου υπαρχει ενα ασυρματο ρουτερ της connex συνδεδεμενο με μια γραμμη adsl.Στον κατω οροφο υπαρχει παλι η ιδια γραμμη.Οταν παω στον κατω οροφο με το λαπτοπ δεν υπαρχει αρκετο σημα κι ετσι δεν εχω ιντερνετ.Μου ειπαν απο την connex οτι μπορω να εχω 2 ρουτερ(τα εχω αυτα) αλλα οταν θα ειμαι στον πανω οροφο θα ειναι συνδεδεμενο το ενα ρουτερ και οταν στον κατω το αλλα.Με λιγα λογια δεν μπορω στην ιδια γραμμη να εχω 2 ρουτερ συνδεδεμενα.Υπαρχει αλλη λυση ανεφ καλωδιων ποτ θα μπορουσα να εχω?
snk7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δεν ξερω ακριβως το μενου του connex. αλλα θα σου δωσω μια ιδεα... και εσυ πρεπει να κανεις και να ψαξεις. πρωτα πρεπει να συνδεσεις τα 2 ρουτερ μεταξυ τους. Θα συνδεσεις το ρουτερ που δεν εχει ιντερνετ πανω σε αυτο ΠΟΥ ΕΧΕΙ ιντερνετ. στην ουσια αυτο που θα πετυχεις ειναι κανεις επιμικυνση του σηματος. Για να γινει αυτο ομως θα πρεπει το ενα ρουτερ να πιανει το αλλο. Τωρα πως το κανεις στο ρουτερ που δινει το κονεξ δεν ξερω ακριβως αλλα αμα πας μεσα στο μενου του ρουτερ θα βρεις κουμπακι Wireless απο εκει θα πρεπει να ψαξεις κατι για WDS που σημαινει Wireless Distribution System. Ισως να εχει και κατι σαν Extend ή point to point connection. ξερεις πως να μπαινεις στο μενου του ρουτερ?
spocky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ξερω να μπαινω στο ρουτερ.Θα το ψαξω ετσι οπως λες ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.