geocool Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αν και φεύγω από τους προϋπολογισμούς μου,σκέφτομαι το vaio για να μην "τύχει σε μένα" της acer. Πιστεύω πως αξίζει,χμμ Thanks για την πρόταση, δεν είχα κοιτάξει τπτ πάνω από 815e που και με το acer έτσι κ αλλιώς θα ξέφευγα... αλλά μάλλον τελικά για να είμαι ήσυχος θα επιλέξω sony
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 πολλα + και απο μενα για το vaio fullhd οθονη i5-430m cpu 5650 gpu blu-ray και καλο σερβις,ποιοτητα κατασκευης και πολλα καλα σχολια απο πολλους κατοχους! παρα πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του! τι αλλο θες?! εγω θα επερνα αυτο http://www.skroutz.gr/s/263961/Sony-Vaio-VPC-EC1S1E-BJ.html?keyphrase=Sony+Vaio+VPC-EC1S1E%2FBJ λογο μεγαλητερης οθνης!
bebis4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 +1 ToshibaΚαι μόνο το γεγονός οτι έχει 2 χρονιά εγγύηση και μάλιστα διεθνή είναι ένας καλός λόγος, επίσης 3 USB και 1 eSATA. toshiba για τα παραπανω + του οτι και ο i3 ειναι αρκετα γρηγορος επεξεργαστης που καταλαβαινεις τη διαφορα σε σχεση με την προηγουμενη γενια. βα λε και οτι τα win 7 ειναι πιο γρηγορα οποτε εμενα η αυξηση μου φανηκε εντονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.