geocool Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λοιπόν συγκρίνοντας αυτά τα 2 laptop. Toshiba Satellite L505 Acer Aspire 5740 Επεξεργαστής Toshiba: i3-330M Acer: i5-430M Οι επεξεργαστές δεν έχουν μεγάλες διαφορές. οι επεξεργαστες εχουν μεγαλη διαφορα μεταξι τους!ο i5-430m υποστηριζει Turbo Boost= απο 2,26ghz τον φτανει στα 2,53 ο i3-330m δεν υποστηριζει Turbo Boost και παραμενει στα 2,13ghz Μνήμη Toshiba: 4GB DDR3 (1,066 MHz) Acer: 4GB DDR3 Δεν ξέρουμε τα Mhz του Acer αλλά πιστεύω θα είναι ίδια με του toshiba. Πάντα κάνουν τσιγκουνιές XD Κάρτα γραφικών Toshiba: ATI Radeon HD 5165 1GB GDDR3 Acer: ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB GDDR3 Εδώ πιστεύω πως η 5650 του Acer είναι καλύτερη. Υποστηρίζει και DirectX 11 ενω η 5165 μέχρι DirectX10. Χωρητικότητα HDD Toshiba: 500GB 5400rpm Acer: 500GB 5400rpm Αριθμός Θυρών USB Toshiba: 2 Acer: 4 Εδώ υπερτερεί το acer laptop Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια. Λοιπόν πιστεύω πως το Acer περνάει μπροστά αν και δεν έχει μεγάλες διάφορες με το Toshiba με την μονη διαφορά Κάρτα γραφικών και θύρες USB. Έχω ακούσει όμως πως τα Acer έχουν βγεί πολλές φορές προβληματικά οπότε σαν εταιρία η τοshiba είναι πιο έμπιστη .Παρακαλω να μείνουμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο laptop για σύγκριση. Ακούω τις γνώμες σας. ..:: Points ::.. Toshiba: 3 Acer: 3
geocool Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 έχεις ακούσει και εσύ για τα προβληματικά acer ε ? XD toshiba - acer 1- 0
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ΕπεξεργαστήςToshiba: i3-330M Acer: i5-430M Οι επεξεργαστές δεν έχουν μεγάλες διαφορές. οι επεξεργαστες εχουν μεγαλη διαφορα μεταξι τους! ο i5-430m υποστηριζει Turbo Boost= απο 2,26ghz τον φτανει στα 2,53 ο i3-330m δεν υποστηριζει Turbo Boost και παραμενει στα 2,13ghz ---------- Προσθήκη στις 18:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:30 ---------- σε ολα υπερτερει το aser!
geocool Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 οι επεξεργαστες εχουν μεγαλη διαφορα μεταξι τους!ο i5-430m υποστηριζει Turbo Boost= απο 2,26ghz τον φτανει στα 2,53 ο i3-330m δεν υποστηριζει Turbo Boost και παραμενει στα 2,13ghz ---------- Προσθήκη στις 18:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:30 ---------- σε ολα υπερτερει το aser! Χμμ, να και κάτι που δεν ήξερα. Τhanks για την απάντηση σου Σαν εταιρία όμως η acer δεν σε προβληματίζει γιατί έχω ακούσει ότι βγαίνουν πολύ προβληματικά τα notebook & netbook της
Mantis_C_P Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έχω ένα acer από το 2003 laptop pentium 4 με 17άρα οθόνη. Παλιό αλλά έχει βγει σκυλί. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Οι κόρες μου του έχουν αλλάξει τα φώτα και αυτό παραμένει όρθιο. Προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει. +1 από άποψη αξιοπιστίας στο acer.
geocool Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Χαίρομαι όταν ακούω τέτοια. Ελπίζω να μου βγει και το δικό μου "σκυλί" γιατί δεν είμαστε για να αγοράζουμε laptop καθε 3 και μια Για να ακούσω και άλλες γνώμες !!!
Liakos_LILIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγω πιστευω οτι υπαρχουν οι γκαντεμηδες με την acer ειχα 3 διαφορετικα λαπτοπ acer και ποτε δεν ειχα προβλημα και το ιδιο και οι φιλοι μου ενα λαπτοπ ειχε προβλημα ακριβως μια εβδομαδα επισκευη και ημουν ΤΖΙΤΖΙ για μενα +1000 για acer
geocool Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το θέμα είναι και πού έκανες την επισκευή Στο πλαίσιο στο γυρνάνε όπως τους το έδωσες χαχα XD
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εγω δεν εχω ιδεα ουτε απο θεματα εγγυηση aser ή toshiba και ουτε γνωριζω τι ποιοτητα εχουν τα aser απλα ακουω οτι ακουτε και σεις! σε θεμα χαρακτηριστικων σαφως υπερτερει το aser! ---------- Προσθήκη στις 19:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ---------- αν σε φοβιζει το θεμα aser κοιτα κ κατι απο dell,vaio! αν και γνωμη μου ειναι οτι το aser εχει πολυ καλα χαρακτηριστηκα και κυριος η gpu 5650 к о ι5-430μ! τι αναλυση εχει η οθονη και ποσα ευρο ειναι?
blackstar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 +1 Toshiba Και μόνο το γεγονός οτι έχει 2 χρονιά εγγύηση και μάλιστα διεθνή είναι ένας καλός λόγος, επίσης 3 USB και 1 eSATA.
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λοιπόν συγκρίνοντας αυτά τα 2 laptop. Toshiba Satellite L505 Acer Aspire 5740 Επεξεργαστής Toshiba: i3-330M Acer: i5-430M Οι επεξεργαστές δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Μνήμη Toshiba: 4GB DDR3 (1,066 MHz) Acer: 4GB DDR3 Δεν ξέρουμε τα Mhz του Acer αλλά πιστεύω θα είναι ίδια με του toshiba. Πάντα κάνουν τσιγκουνιές XD Κάρτα γραφικών Toshiba: ATI Radeon HD 5165 1GB GDDR3 Acer: ATI Mobility Radeon HD 5650 1GB GDDR3 Εδώ πιστεύω πως η 5650 του Acer είναι καλύτερη. Υποστηρίζει και DirectX 11 ενω η 5165 μέχρι DirectX10. Χωρητικότητα HDD Toshiba: 500GB 5400rpm Acer: 500GB 5400rpm Αριθμός Θυρών USB Toshiba: 2 Acer: 4 Εδώ υπερτερεί το acer laptop Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν ίδια. Λοιπόν πιστεύω πως το Acer περνάει μπροστά αν και δεν έχει μεγάλες διάφορες με το Toshiba με την μονη διαφορά Κάρτα γραφικών και θύρες USB. Έχω ακούσει όμως πως τα Acer έχουν βγεί πολλές φορές προβληματικά οπότε σαν εταιρία η τοshiba είναι πιο έμπιστη .Παρακαλω να μείνουμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο laptop για σύγκριση. Ακούω τις γνώμες σας. ..:: Points ::.. Toshiba: 1 Acer: 3 1ον το site του κωτσοβολα λεει οτι να ναι αν θες να τα συγκρινεις κοιτας το site του κατασκευαστη, http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=823&Itemid=726 2ον δεν αναφερεις για ποιο λογο το χρειαζεσαι (απλη χρηση; media player; gaming;) γιατι μπορεις θεωρητικα να χρειαζεσαι κατι πολυ φθηνοτερο ή ακριβοτερο. 3ον δες εδω http://www.engadget.com/2009/11/17/laptop-reliability-survey-asus-and-toshiba-win-hp-fails/ και εδω https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home (μην ανησυχεις για την ημερομηνια παιρνει συνεχεια παραταση) 4ον δες το πρωτο λινκ στην υπογραφη μου και εχε υποψιν οτι στα λαπτοπ δεν κοιτας παντα τα χαρακτηριστικα αλλα την αξιοπιστια. η acer δινει παρανομα μονο ενα χρονο εγγυηση και εχει το πλεον απαραδεκτο service και γι αυτο πουλαει και φθηνοτερα. αν τα δεις και απο κοντα θα καταλαβεις γιατι ειναι φθηνοτερα. καλες αγορες (dell vaio toshiba) http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=10145 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L505-13N-PSLS9E-01600VGE.htm http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=10464
geocool Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 1ον το site του κωτσοβολα λεει οτι να ναι αν θες να τα συγκρινεις κοιτας το site του κατασκευαστη, http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=823&Itemid=726 2ον δεν αναφερεις για ποιο λογο το χρειαζεσαι (απλη χρηση; media player; gaming;) γιατι μπορεις θεωρητικα να χρειαζεσαι κατι πολυ φθηνοτερο ή ακριβοτερο. 3ον δες εδω http://www.engadget.com/2009/11/17/laptop-reliability-survey-asus-and-toshiba-win-hp-fails/ και εδω https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home (μην ανησυχεις για την ημερομηνια παιρνει συνεχεια παραταση) 4ον δες το πρωτο λινκ στην υπογραφη μου και εχε υποψιν οτι στα λαπτοπ δεν κοιτας παντα τα χαρακτηριστικα αλλα την αξιοπιστια. η acer δινει παρανομα μονο ενα χρονο εγγυηση και εχει το πλεον απαραδεκτο service και γι αυτο πουλαει και φθηνοτερα. αν τα δεις και απο κοντα θα καταλαβεις γιατι ειναι φθηνοτερα. καλες αγορες (dell vaio toshiba) 1ον Τα site του κατασκευαστή φυσικά και τα κοίταξα αλλά αν παρατηρήσεις σε κάποια μοντέλα όπως το συγκεκριμένο acer δείχνει ότι να μία και υπάρχουν πολλές εκδόσεις οπότε δεν βγάζεις άκρη. 2ον Δεν έχει σημασία για τι το χρειάζομαι γιατί το θέμα το έχω βάλει για να συγκρίνω τα 2 αυτά laptop. Τέσπα, το pc το χρειάζομαι για gaming , game programming επεξεργασία εικόνας και βίντεο +++. για αυτό και έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο pc γιατί τόσο αντέχει η τσέπη μου και θέλω να αγοράσω από τον κοτσόβολο για προσωπικούς λόγους. 3on Τα είδα 4on Συμφωνώ για αυτό για αυτό περί αξιοπιστίας για αυτό και δημιουργήθηκε το θέμα και αν παρατηρήσεις στα post μου δίνω πολύ βάση και ασχολούμαι με το αν τελικά η acer είναι έμπιστη εταιρία. Μέχρι τώρα έχω ακούσει πολλές απόψεις και από άτομα από το φόρουμ και από κοντινά μου πρόσωπα και βλέπω πως κάποιοι όντως έχουν πρόβλημα με τα acer αλλά και κάποιοι άλλοι έχουν κάποια που τους έχουν βγει πολύ καλά. Σε ευχαριστώ για την άποψή σου
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 1ον Τα site του κατασκευαστή φυσικά και τα κοίταξα αλλά αν παρατηρήσεις σε κάποια μοντέλα όπως το συγκεκριμένο acer δείχνει ότι να μία και υπάρχουν πολλές εκδόσεις οπότε δεν βγάζεις άκρη. 2ον Δεν έχει σημασία για τι το χρειάζομαι γιατί το θέμα το έχω βάλει για να συγκρίνω τα 2 αυτά laptop. Τέσπα, το pc το χρειάζομαι για gaming , game programming επεξεργασία εικόνας και βίντεο +++. για αυτό και έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο pc γιατί τόσο αντέχει η τσέπη μου και θέλω να αγοράσω από τον κοτσόβολο για προσωπικούς λόγους. 3on Τα είδα 4on Συμφωνώ για αυτό για αυτό περί αξιοπιστίας για αυτό και δημιουργήθηκε το θέμα και αν παρατηρήσεις στα post μου δίνω πολύ βάση και ασχολούμαι με το αν τελικά η acer είναι έμπιστη εταιρία. Μέχρι τώρα έχω ακούσει πολλές απόψεις και από άτομα από το φόρουμ και από κοντινά μου πρόσωπα και βλέπω πως κάποιοι όντως έχουν πρόβλημα με τα acer αλλά και κάποιοι άλλοι έχουν κάποια που τους έχουν βγει πολύ καλά. Σε ευχαριστώ για την άποψή σου στα λεω γιατι καποτε εκανα την απολυτη βλακεια και πηρα acer αντι για mac μονο και μονο βαση χαρακτηριστικων (λεπτο 13αρι πολυ ελαφρυτερο μεγαλη αναμονη HDMI και μιση τιμη υπερ του acer αν και ειχα τα χρηματα για κατι πολυ ακριβοτερο αλλα πηγα με την λογικη οτι σε 12-16 μηνες θα παω για αλλο) ηξερα οτι μερικες φορες τα πραγματα δεν πανε καλα με την εν λογω εταιρια αλλα ειχα και φιλους που τους βγηκαν σκυλια και ειπα σε μενα θα τυχει... αν πας συνειδητα για το φθηνοτερο τοτε ΟΚ αλλα η διαφορα στην ποιοτητα ειναι χαοτικη. δες κατι απο κωτσοβολο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10046131 αν εχεις χρονο δες τα απο κοντα γιατι ειναι πολυ σημαντικο να δεις τις διαφορες στην ποιοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.