Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την συνδεση Connx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

anafleksh , αν θες να ξεμπερδεύεις γρήγορα, πάρε στην τεχνική υποστήριξη, πες τους την συνδεσμολογία που έχεις κάνει, και αν την κρίνουν σωστή θα τσεκάρουν τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου και θα διορθώσουν αυτοί το πρόβλημα.

;)

Δημοσ.
anafleksh , αν θες να ξεμπερδεύεις γρήγορα, πάρε στην τεχνική υποστήριξη, πες τους την συνδεσμολογία που έχεις κάνει, και αν την κρίνουν σωστή θα τσεκάρουν τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου και θα διορθώσουν αυτοί το πρόβλημα.

;)

παιρνω τηλεφωνο τον ΟΤΕ? παιδια τα νευρα μου δεν πανε καλα θα το σπασω ολη μερα πεφτει ανα 1 λεπτο ....... θα παω να φουνταρω !!!! (Η συνδεσμολογια ειναι σωστη ...)

Η γραμμη πρεπει να φταιει και ζοριζομαι

Δημοσ.
παιρνω τηλεφωνο τον ΟΤΕ? παιδια τα νευρα μου δεν πανε καλα θα το σπασω ολη μερα πεφτει ανα 1 λεπτο ....... θα παω να φουνταρω !!!! (Η συνδεσμολογια ειναι σωστη ...)

Η γραμμη πρεπει να φταιει και ζοριζομαι

ωραία φτιάξε την συνδεσμολογία έτσι ώστε να είναι μόνο το μόντεμ στην πρίζα του οτε και κανένα τηλέφωνο - για λίγη ώρα να παρατηρήσεις πως συμπεριφέρεται.

μετά ξανασύνδεσέ το.

Στον ΟΤΕ θα πάρεις να δηλώσεις βλάβη για αποσυνδέσεις και θα περιμένεις να σε πάρει η τεχνική υποστήριξη τηλέφωνο μέσα σε 2-3 μέρες.

Δημοσ.

Παιδια ακουσα ολες τις συμβουλες σας εβγαλα απο το splitter το τηλεφωνο η συνδεση συνεχιζει να εχει αποσυνδεσεις πηρα στο 121 που ειναι ο ΟΤΕ τους ειπα μου λενε θα το κοιταξουμε και θα σας παρουμε τιποτα 5 μερες τωρα... εχω τρελαθει δεν μπορω να απολαυσω την ωρα που καθομαι στον υπολογιστη μου να παω απο εκει και να τους ξεχεσω?

Δημοσ.

Φίλε μου μη βάζεις εμπιστοσύνη στο θα σε πάρουμε. Πιεσέ τους όσο μπορείς μπας και βγάλεις άκρη. Μη περιμένεις να δείξουν σεβασμό στο πρόβλημά σου.

Δημοσ.

επιτελους βρεθηκε μια αξιολογη κοπελα στο τηλεφωνο μου εκανε reset και μου λεει αν σας ξαναπεσει παρτε παλι στο 121 την πετυχα ξανα και μου λεει αφηστε το 48 ωρες να κανουμε ψηφιακη μετρηση κατι τετοιο αλλιως δωστε μου ενα κινητο να επικοινωνησω μαζι σας για να ερθουν τεχνικοι σπιτι σας...

οποτε περιμενω 48 ωρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...