anafleksh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 καλημερα παιδια εχω συνδεση connx και εδω και κατι μερες αρχισε τα παλια δηλαδη καθε μερα παρα μερα να μου πεφτει η συνδεση για 1 λεπτο και να ανεβαινει μετα απο 2 λεπτα παλι κατω μου εχει σπασει τα νευρα σκεφτομαι να φυγω απο την connx και να παω αλλου τι λετε εσεις?
umaga Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 να μην αλλαξεις isp παρε τηλ στον οτε και δηλοσε βλαβη
anafleksh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 καλησπερα παιδια εδω και κατι μηνες μωρε το ρουτερ μου πεφτει 30 δευτερολεπτα και μετα ξαναερχεχται για 2-3 λεπτα και ξανα κατω δεν ξερω τι να κανω εχω απογοητευτει παρα πολυ απο τον ΟΤΕ και το conn-x γενικα για πειτε λυσεις
lukopoulaki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 ποίο ρούτερ έχεις??? έχεις παρατηρήσει ποία λαμπάκια αναβοσβήνουν???
damastes Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 υπάρχει μια περίπτωση να φταίει και το ρουτερ, δεν φταίει πάντα ο οτε. Για αρχή πάρε τηλέφωνο και δήλωσε βλάβη οτι έχεις συνεχεις αποσυνδέσεις, να τσεκάρουν την γραμμή.
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 καλησπερα παιδια εδω και κατι μηνες μωρε το ρουτερ μου πεφτει 30 δευτερολεπτα και μετα ξαναερχεχται για 2-3 λεπτα και ξανα κατω δεν ξερω τι να κανω εχω απογοητευτει παρα πολυ απο τον ΟΤΕ και το conn-x γενικα για πειτε λυσεις Ποιο ρουτερ και τι λειτουργικό έχεις. Όταν λες πέφτει, τι εννοείς; Χάνει τη σύνδεση; Όταν το κάνει τα λαμπάκι του router τι κάνουν; Έχεις συνδέσει σωστά φιλτράκια σε άλλες συσκευές; UPDATE: @anaflexh Μήπως το ερώτημα σου, σχετίζεται και με ΑΥΤΟ; Όταν αναβοσβήνουν τα λαμπάκια σύνδεσης, σημαίνει ότι έχει κίνηση δεδομένων, όχι ότι έχει πρόβλημα.
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Πάρε τηλέφωνο στο 1242 και πες τους να ενισχύσουν λίγο το σήμα επειδή έχεις συνεχή disconnect λόγω θορύβου (λογικά). Θα χάσεις λίγο ταχύτητα στο download, αλλά θα ηρεμήσεις.
lukopoulaki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 πιστεύω ότι πρέπει να δεις ποία λαμπάκια αναβοσβήνουν στο ρούτερ σου για να ξέρεις τι είδους αποσυνδέσεις έχεις. (έχεις αποσυνδέσεις συγχρονισμού? η' αποσυνδέσεις με απώλεια ip?)
anafleksh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 καταρχην το ρουτερ μου ειναι CGA3600N/TE και οσο για τα λαμπακια το power ειναι συνεχεια αναμενο (δηλαδη αυτο που συνδεεται με τον πυργο του υπολογιστη) και οταν πεφτει η συνδεση μου περα οτι αναβοσβινουν τα λαμπακια Internet και Ethernet αναβοσβινει και το DSL (που οταν εχω συνδεση ειναι σταθερα αναμενο) οσο για ενας που ρωτησε τι ακριβως γινεται οταν πεφτει λοιπον εκει που καθομαι μπενω στο ρουτερ μου και λεει physical down οταν ειναι κατω το internet και μετα απο 30 sec λεει physical up και πρεπει να περιμενω λιγο για να γινει connected και μετα απο 1 λεπτο (μεγιστο) ξαναπεφτει και γινεται η ιδια ιστορια...και σημερα μαλιστα οταν ανοιξα τον υπολογιστη για 4 ωρες μου γινοταν αυτο μετα εκατσε 1 ωρα και ξαναπαλι...απιστευτα εκνευρισμενος... :mad::mad:
ErrorWebIS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Spliteraki δοκίμασες ν' αλλάξεις? Στο 50% των περιπτώσεων φταίει απλά ένα παλιό, χαλασμένο σπλίτερ...!
lukopoulaki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Συνήθως είναι κάποιος διαχωριστής η' φίλτρο.όπως λέει και ο ErrorWebIS. δοκίμασε μόνο του το ρούτερ στην τηλ γραμμή να δεις αν θα δουλέυει.
anafleksh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Spliteraki? Για βοηθηστε με να καταλαβω γιατι ειμαι σκραπας απο υπολογιστες.. να βγαλω ολα τα καλωδια και να αφησω του τηλεφωνου δεν καταλαβα καλα...
androu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 τα τηλέφωνά σου πως συνδέονται στην πρίζα του ΟΤΕ;
Νικαετός Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Spliteraki? Σπλίττερ λέγεται αυτό που διαχωρίζει το adsl από το τηλέφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.