Προς το περιεχόμενο

acer aspire 5930

egnonn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. εχω ενα laptop acer aspire 5930 και το προβλημα μου ειναι το εξης.

ειχα περασμενα εργοστασιακα τα vιsta και οταν θελησα να κανω recovery dvd's δεν μπορουσε να κανει recovery και εβγαζε σφαλμα. πηρα την acer τηλ και ενας τεχνικος μου ειπε να ξανακάνω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με shift F10 αν δεν κανω λαθος. Ολα λειτουργεισαν τελεια, εκανε επαναφορα και ξαναπροσπαθησα να γραψω τα δισκακια με το recovery. Εγραψε το πρωτο σωστα αλλα στο δευτερο ξανακολησε. Ξανατηλεφωνησα στην acer και ο τεχνικος μου ειπε εχει προβλημα το recovery partition.Προσπαθησα και εγραψε ενα δισκακι που πρεπει να ειναι μονο για τους οδηγους και εχει ταμπελα AppDrv1. Ενω παραληλα εχω κρατησει και το πρωτο απο τα recovery το Recovery1. Αφου δεν εβγαζα ακρη αποφασισα (μαλλον κακως) να κανω φορματ και να περασω το XP Home γνησια, βρισκοντας τους οδηγους απο την ιστοσελιδα της Acer. Τα εκανα ολα περασα το ΧΡ και μετα απο updates και αφου δουλευαν ολα καλα, οταν παω να τον ανοιξω σταματαει στο σημε της Acer χωρις να φορτωνει τα ΧΡ και μου λεει μονο να πατησω F2. Η πλακα ειναι οτι για 2-3 μερες δουλευε ΟΚ. Τι μπορω να κανω τωρα? γινεται τιποτα με τα 2 δισκακια που εχω? Μηπως μπορω να κανω φορματ και να ξαναβαλω τα vista μονο με το Recovery1 και το AppDrv1? Ουτε που ξερω τι κανουν αυτά τα DVD.

Παρακαλω βοηθειστε οποιος ξερει γιατι απο laptop δεν ξερω και πολλα.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

---------- Προσθήκη στις 16:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:54 ----------

απο οτι ειδα το AppDrv1 εχει ολους τους οδηγους για το λαπτοπ. Μηπως μπορω με τον κωδικο που εχω απο τα vista στο κατω μερος του laptop να κατεβασω απο καπου τα vista και να τα βαλω? Αλλα παλι δεν ξερω με τα partitions θα τα κανει μονο του?...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...