dimi5 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 για σας 8α η8ελα να ρωτισω κατι σχετικα με ΗD καναλια..μπορω να δω με αυτην την τηλεοραση ΗD καναλια ή 8α πρεπει να αγορασω ψηφιακό δεκτη? το δοκιμασα να το κανω μονος μου αλλα δεν μου δειχνει τιποτα μονο μαυρη ο8ονη.Μηπως πρεπει να κανω κατι πανω στην tv για να δω τα ψυφιακά κανάλια? ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Όχι δεν μπορείς η συγκεκριμένη tv έχει αποκωδικοποιητή ψηφιακού σήματος mpeg2 και οχι mpeg4 που χρειάζεται η degia. Πρέπει να αγοράσεις αποκωδικοποιητή με mpeg4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 @dimi5 και που θα τα βρεις τα HD κανάλια φίλε μου; άλλο πράγμα το HD και άλλο το ψηφιακό σήμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 @dimi5και που θα τα βρεις τα HD κανάλια φίλε μου; άλλο πράγμα το HD και άλλο το ψηφιακό σήμα... μισο δεν ειναι το ιδιο αφου τωρα τα ψηφιακα καναλια ειναι HD ετσι εχω ακουσει μαλλον δεν αληθεια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 κανενα ελληνικο καναλι δεν εκπεμπει σε HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 κανενα ελληνικο καναλι δεν εκπεμπει σε HD Καλα ρε φιλε και τοτε γιατι θελουν να βαλουν ψηφιακα καναλια αφου θα ειναι η ιδια ποιότητα και ο ιδιος ηχος?και μας βαζουν ολους εμας να πηγαινουμε να αγοραζουμε καινουργιες τηλεορασης γιατι στην απο την 1η του Ιούλη 2011 δεν θα εκπεμπει αναλογικο σημα?(στην Κυπρο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 αν εισαι σε περιοχη στην οποια πιανεις τωρα με το αναλογικο καναλια με χιονια στο ψηφιακο θα τα πιανεις κανονικα σε αλλη περιπτωση δεν θα δεις διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 αν εισαι σε περιοχη στην οποια πιανεις τωρα με το αναλογικο καναλια με χιονια στο ψηφιακο θα τα πιανεις κανονικα σε αλλη περιπτωση δεν θα δεις διαφορα οχι πιανω μια χαρα σημα με αναλογικο...(τι απατεωνες) ρε παιδια αυτο κανει να το αγορασω? http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.807404 ειναι και ακριβοαλλα τι να κανουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kampisios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 2 Αυγούστου 2011 - user request Κρυμμένο από paredwse, 2 Αυγούστου 2011 - user request Γεια σας παιδιά. Γράφω σε αυτό το topic γιατί το προβληματάκι που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη οθόνη και με τη σύνδεση με καλώδιο HDMI. Συγκεκριμένα, έχω ένα PS3 και ενώ έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις της κονσόλας όσον αφορά το καλώδιο, δεν τα καταφέρνω καλά στο να προσαρμόσω τις ρυθμίσεις της οθόνης ώστε να έχω τέλεια εικόνα όταν παίζω παιχνίδια. Επειδή δεν το κατέχω και πολύ το τόπι με τέτοιου είδους θέματα και θεωρώ ότι η δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι σχετικά απλή, θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις(και στο περίπου δε με χαλάει), δηλαδή φωτεινότητα, αντίθεση, φωτισμός, οξύτητα, χρώμα. Το έχω παλέψει αρκετά μέχρι στιγμής να βρω μία καλή εικόνα με το μάτι αλλά μάταια, μόνο χειρότερη κατάφερα να την κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.