thanos713 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα κινητό (τιμή δεν με νοιάζει προς το παρόν) με windows mobile 6.x. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να "φτιάχνω" προγράμματα σε C# για windows mobile και να τρέχουν στο κινητό. Έχει να προτείνει κανείς τίποτα? Ευχαριστώ, Θάνος.
oldnew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγω πάντως στα wm έγραφα προγράμματα σε basic for ppc. Σε συμβουλευω για πολλούς λόγους να πας σε android. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
oldnew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=386559 έγραφα ότι ουσιαστικά αυτή η τεχνολογία έχει πλέον πεθάνει. Ρίξε μια ματιά. Τα android σε σχέση με wm είναι μέρα με τη νύχτα..
oldnew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δε σου λέω καθόλου για iPhone αφού σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός. Να τι θα έπαιρνα σήμερα. http://www.youtube.com/watch?v=A9-lXtvfakc&feature=youtube_gdata Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πήγαινε κατευθείαν σε android.Έχει τρομερό περιβάλλον προγραμματισμού και άσε τα WM. (Φιλικά από κάποιον με WM 6.1)
thanos713 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Βασικά με ενδιαφέρει μόνο ο προγραμματισμός... Κατέβασα τώρα το Android SDK και είδα ότι θέλει γνώσεις java(?)... Βασικά πιστεύω πως με WM θα είμαι μια χαρά, διότι δεν ξέρω ακόμα να προγραμματίζω καλά, την ώρα μου θέλω να περνάω... Δεν μπορώ επίσης να γυρίσω σε java... Κανένα κινητό με WM για απλή χρήση έχετε να προτείνετε?
oldnew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Htc hd2 με οθόνη 4.3 ίντσες , 1giga CPU. Δεν ξέρω αν θες τόσο μεγάλη οθόνη αλλά αφού σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός είναι συν. Είναι ομως παλαιό. Κάποιος στο εδώ site το πουλαγε 350 ευρώ 1 μήνα. Κοιτά στις αγγελιες. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
thanos713 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 ΟΚ, ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ και ανάλογα θα πράξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.