activex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Αυτοι που το παιξατε: Θεωρείτε μεγαλη την διαφορα σε ποιοτητα gameplay me to HoMM 5?Εννοειτε πως θα βαλω να το δω αλλά καλύτερο gameplay από το ΗοΜΜ 3 δεν εχω ξαναδει. Ας ωψονται εταιρειες σαν την ubi & την ea Οχι, Στην ιδία ιδέα του gameplay πατάει, τώρα +- είναι σχετικό και ανάλογα πόσο θα το ξεψυρίσεις, άλλους τους άρεσε και περισσότερο απο τα HoMM. Πάντως γενικά αν είσαι fun του στυλ θα το παραπαίξεις...
Voodooman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μετά από αρκετή ενασχόληση, η τελική μου ετυμηγορία. Strategy δεν είναι το παιχνίδι, ούτε στο ελάχιστο. Έχεις μία κεντρική πόλη από όπου ξεκινάς και από εκεί και κάτω όσες πόλεις βρίσκεις είναι μόνο για να ανεφοδιάζεσαι. Δεν έχεις πόλεις που στεγάζουν διαφορετικά πλάσματα, μικρή σημασία έχει τί θα χτίσεις και με ποιά σειρά, η διαδρομή στον κάθε χάρτη είναι σχεδόν γραμμική, δεν υπάρχει καμία έκπληξη στη διαδρομή. Για την ώρα χειρίζομαι μόνο έναν ήρωα (αν και πιστεύω παρακάτω θα έχεις έναν ή δύο ακόμη τουλάχιστον) και αν εξαιρέσω την πρώτη αποστολή όπου ζορίστηκα σοβαρά στην αρχή, το παιχνίδι στο medium μάλλον εύκολο θα το έλεγα, αρκετές μάχες τις κάνω auto resolve από βαρεμάρα. Και η ΑΙ κάνει πολύ χοντρά λάθη και στο χάρτη και στις μάχες. Από την άλλη έχει ωραίο σενάριο και όλο το artwork του, από τις μονάδες, τις περιγραφές και τις φωνές τους ως τις κινήσεις τους είναι από τα κορυφαία που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Χρειάζεται να επιδείξεις αρκετή τακτική στις μάχες, όχι τίποτα το φοβερό, αλλά έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Ανάλαφρο RPG-turn based tactical θα το έλεγα. Ούτε καν πλησιάζει τα HoMM, αλλά μοιάζει αρκετά με ένα ακόμη πιο απλοποιημένο king's bounty και γενικά μου φαίνεται ένα αρκετά καλό παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.