lef50 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ε μπορει να μοθ πει πωσ κοστιζει παραπανω για να βγαλει περισσοτερα...!!!τελικα μ ειπε πςσ δνπωλειται μονη τησ η μανα αλλα μαζι με τισ μπουκαλεσ και εχει 250 ευρο.... φυλακη θα μπουμε... αλλαξε μηχανακι,αλλαξε μηχανικο,το μανα πρωτη φορα το ακουω πλακες τιμονιου ειναι το γνωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 μου στραβωσε μονο η μανα.... Στον πατέρα σου το είπες; Εγώ πάλι αν πω ότι ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι η μάνα, θα παρεξηγηθώ; Πάντως θα σου πρότεινα να πας και σε 2-3 άλλους μαστόρους να δεις τι τιμή θα σου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 εγω παντως πριν ανοιξω το θεμα νομιζα οτι ειναι παλι καποιος πιτσιρικας που θελει να παρει μηχανακι τσαντισε την μητερα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ακριβος αυτο καταλαβα και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospontios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!η μανα ειναι το σιδερο που ενωνει την μια μπουκαλα με την αλλη και ολο μαζι ενωνεται με το τιμονι...!!!ο σκελετος πηρε λιγο αλλα θα γινει μου ειπε ο μαστορας...!!!! βασικα θα τ παω τελικα σε εκεινον που το πηρα το μηχανακι για να μην χαλασει η εγγυηση..!!!! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!η μανα ειναι το σιδερο που ενωνει την μια μπουκαλα με την αλλη και ολο μαζι ενωνεται με το τιμονι...!!!ο σκελετος πηρε λιγο αλλα θα γινει μου ειπε ο μαστορας...!!!! βασικα θα τ παω τελικα σε εκεινον που το πηρα το μηχανακι για να μην χαλασει η εγγυηση..!!!! ;-) και ο μηχανικος μανα λεει την πλακα τιμονιου? πως το καταλαβε οτι πηρε ο σκελετος? σουδειξε σημαδια στον σκελετο που το αποδεικνυουν πχ πεταγμενο-φουσκομενο χρωμα? εχει καλιμπρα και το μετρησε? αν δεν εχει καλιμπρα και ειναι στραβο δεν μπορει να το φερει πρεπει να το γδυσει και να το στειλη στον καλιμπρα την εγγυηση δεν την χανεις αν πας σε οποιοδηποτε εξουσυοδοτημενο της kawasaki(και πριν ποσταρει καποιος οτι το μηχανακι σου ειναι peugeot μαθετε οτι ειναι ομοσταυλες(Θεοχαρακης) και πολλα συνεργεια παρατησαν την kawasaki για να μην μπλεξουν με τις γαλλικες μαπες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospontios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 εδω εμεις ολοι μανα τ λεμε..!!!!εχει πεταξει λιγο τ χειλοσ του σκελετου...αλλα δν θπαρχει προβλημα..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospontios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 το εφτιαξα...300ευρο μου βγηκε..γιατι πηγαινε μαζι με τισ μπουκαλες....οποιος ενδιαφερεται πουλαω τισ παλιες...ας μ πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.