Προς το περιεχόμενο

Ποιο λειτουργικό;

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.Έχω δύο σκληρούς και θέλω να βάλω 2 διαφορετικά λειτουργικά.Τον έναν τον θέλω αποκλειστικά για παιχνίδια και Mp3,ποιο λειτουργικό να βάλω;Έχω υπόψην μου κάτι σε Windows Millenium.Ο άλλος θα είναι μόνο για εφαρμογές του Office και για Internet,κάνα Mp3,τίποτα παραπάνω.Λέω να βάλω 2000.Δημήτρης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα WinXP Pro όσον αφορά και 'εκτός γραφείου' εφαρμογές. Τα παιχνίδια παίζουν άνετα, πρόσφατα έπαιξα ξανά το ξεχασμένο Wolfenstein 3D (από τα πρώτα παιχνίδια της id software, για DOS). Παλιότερα έχω παίξει (πάντα σε WinXP) το Quake I, Tomb Raider I - κι αυτά για DOS. Μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν συμπαθείς τα WinXP και θέλεις οπωσδήποτε λειτουργικό Microsoft; Η μόνη λύση: Windows2000 + SP3. Σε καμία περίπτωση WinME - αν θέλεις ένα ασταθές σύστημα, φτιάξε τουλάχιστον ένα σταθερά ασταθές, βάζοντας Windows 98SE.

Όχι. Τα XP είναι το παρόν, τα 2000 το πρόσφατο παρελθόν, και περιμένουμε το μέλλον (γνώμη μου παιδια - και πάντα με βάση τον μέσο όρο της ιπποδύναμης των μηχανημάτων σήμερα)

Dhmhtrh, bale XP pou einai ta pleon stathera, kai 98SE gia palia paixnidia ki efarmoges. Exo ena karo palia (alla poly endiaferonta multimedia) cd pou paizoun mono se 98. Ta XP einai sigoura pio stathera kai pio aksiopista apo ta 2000-Me. Nomizo oti aftos einai o kalyteros syndiasmos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...