wOOzY Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Καλημέρα.Έχω δύο σκληρούς και θέλω να βάλω 2 διαφορετικά λειτουργικά.Τον έναν τον θέλω αποκλειστικά για παιχνίδια και Mp3,ποιο λειτουργικό να βάλω;Έχω υπόψην μου κάτι σε Windows Millenium.Ο άλλος θα είναι μόνο για εφαρμογές του Office και για Internet,κάνα Mp3,τίποτα παραπάνω.Λέω να βάλω 2000.Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Tha sou proteina to antitheto apo oti skeftese. gia efarmoges tou Office kai Internet einai yperarketa ta ME eno gia paixnidia kai MP3 kai genika multimedia xreiazese kati pio stathero kai dynato dil. Win2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 an thes kai palia games kai filmnet vale 98 kai xp alliws mono xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wOOzY Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Ευχαριστώ πολύ,θα περιμένω και αλλά Posts.Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα WinXP Pro όσον αφορά και 'εκτός γραφείου' εφαρμογές. Τα παιχνίδια παίζουν άνετα, πρόσφατα έπαιξα ξανά το ξεχασμένο Wolfenstein 3D (από τα πρώτα παιχνίδια της id software, για DOS). Παλιότερα έχω παίξει (πάντα σε WinXP) το Quake I, Tomb Raider I - κι αυτά για DOS. Μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν συμπαθείς τα WinXP και θέλεις οπωσδήποτε λειτουργικό Microsoft; Η μόνη λύση: Windows2000 + SP3. Σε καμία περίπτωση WinME - αν θέλεις ένα ασταθές σύστημα, φτιάξε τουλάχιστον ένα σταθερά ασταθές, βάζοντας Windows 98SE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wOOzY Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Τελικά σίγουρα 2000+SP3.Και ανάμεσα σε 98+Millenium,ποιο;Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Λάβε υπόψη σου και το config του συστήματος σου. Αν είναι σχετικά πιο αδύναμο, βάλε 2000+SP3. Αν τραβάει περισσότερο, χώσε του XP+SP1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisathanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Τα 2000 είναι πολύ καλά. Τα XP είναι το μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Όχι. Τα XP είναι το παρόν, τα 2000 το πρόσφατο παρελθόν, και περιμένουμε το μέλλον (γνώμη μου παιδια - και πάντα με βάση τον μέσο όρο της ιπποδύναμης των μηχανημάτων σήμερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Καλά όλα αυτά, αλλά δεν μας είπες τι υπολογιστή έχεις. cpu-ram κτλ. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ladhm Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 An exis poli skliro vale 98(filmnet ke palia games) xp gia efarmoges ke genika gia ta panta ke linux suse8.1 gia piramatismo an den 3eris apo linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Guerriero4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Win98Se Lite Win2000 sp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Dhmhtrh, bale XP pou einai ta pleon stathera, kai 98SE gia palia paixnidia ki efarmoges. Exo ena karo palia (alla poly endiaferonta multimedia) cd pou paizoun mono se 98. Ta XP einai sigoura pio stathera kai pio aksiopista apo ta 2000-Me. Nomizo oti aftos einai o kalyteros syndiasmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wOOzY Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Έχω Athlon στα 1.333 Mhz,μνήμη 256,2 σκληρούς 20 και 40,ge Force 2 32MB,ξέχασα τίποτα;Τα 2000 θα τα βάλω,προς το παρόν γέρνω στα 98 S.E.Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2003 xp re moutra oute 98 oute 2k oute me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.