Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου υπολογιστη-νεα μετρα ΦΠΑ

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις μερες πιστευω ολοι εχετε ακουσει για την αυξηση του ΦΠΑ απο πεμπτη 1 ιουλιου.Ομως αυτην την παρασκευη ειχα σκοπο να παραγγειλω το νεο μου συστημα αλλα λογο των νεων μετρων πιστευω οτι το τελικο ποσο θα ανεβει αρκετα σε σχεση με το budget που διαθετω.Επισης γνωριζω οτι η πολιτικη στα καταστηματα στυλ (πλαισιο,e-shop,multirama κτλ) ειναι οτι το προιον το αγοραζεις στην τιμη που ειχε οταν εκανες την παραγγελια.Ρωταω λοιπον το εξης:Αμα κανω την παραγγελια αυριο(πριν την εφαρμογη αυξησης του ΦΠΑ) και μου φερουν τα πραγματα την δευτερα για παραδειγμα,θα παρω τα προιοντα στην τιμη προ αυξησης του ΦΠΑ???Ρωταω γιατι δεν ξερω αν η πολιτικη τους για τις τιμες των προιοντων του ισχιει για τετοια περιπτωση οπως ειναι η αυξηση του ΦΠΑ.

Δημοσ.

Αν κάνεις την παραγγελία σχετικά νωρίς το πρωί, τότε είναι πολύ πιθανό η τιμολόγηση να γίνει αύριο (Τετάρτη) με 21%. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις το πότε θα τιμολογήσουν (ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων). Σε κάθε περίπτωση κάνεις μια ερώτηση την ώρα της παραγγελίας.

Δημοσ.

Λογικα αμα την κανω νωρις το πρωι οπως λετε και παραπανω μιας και ολα τα προιοντα ειναι αμεσα διαθεσιμα η τιμολογηση θα γινει την ιδια μερα.

---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ----------

Λοιπον το παραγγειλα σημερα και τα πραγματα θα ερθουν αυριο με την σημερινη τους τιμη.Η παραγγελια εγινε απο τηλεφωνο με χρεωση internet

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο.Παλια καπου ειχα διαβασει οτι οι μητρικες με το x58 μου φενεται ειχαν προβλημα με τους sata 3 δισκους.Δηλαδη νομιζω οτι αν εβαζες εναν τετοιο δισκο πανω για καποιο λογο εκοβε ταχυτητα απο καπου η μητρικη.Μπορει να λεω και βλακειες αλλα επειδη αναγκαστικα αγορασα sata 3 σκληρο(δεν ειχε τον sata 2 που ηθελα) μημπως συμβαινει και κατι αντιστοιχο στις amd μητρικες?Συγκεκριμενα την

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/GIGABYTE-890-FXA-UD5-SAM3-890-FX-DDR3-GA890FXA5-00-G2.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...