Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε με χαλάει που οι σειρές είναι άθλιες. Με χαλάει που έχουν κοινό.

Και είναι ΜΕΓΑΛΟ.

Επίσης είναι το ίδιο που τρέχει στη Ζήνα και στον Πλούταρχο.

Α, και το άλλο; ΨΗΦΙΖΕΙ επίσης. Μαντέψτε ποιους και τι.

Οπότε, τι ακριβώς συζητάμε;

Ετσι ειναι.Ειναι οι ιδιοι που καθημερινα τρωνε σανο απο τους κατευθυνομενους δημοσιογραφους, βλεπουν ολες τις κραγμενες να λενε κουτσομπολια και ολες τις "μαστερ οφ δε βιζιτς" παρουσιαστριες της τηλεορασης να κανουν εκπομπη,στηριζουν ολους τους απατεωνες/φοροφυγαδες τραγουδιστες της συμφορας οπως Ρεμος, Ονιδραμα, Μητροπανος, Τολης, Βισση, Βανδη, Πλουταρχος, Β.Παπακωνσταντινου και δεν συμμαζευεται, μιλαμε για το 80% των Ελληνων τουλαχιστον.Για αυτο θα βυθιστει και αλλο η χωρα.Μπορει καποιος να πει τωρα πως καταφεραμε παλι και συνδεσαμε το θεμα με την καταντια της χωρας αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

---------- Προσθήκη στις 01:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:07 ----------

Της Ελλάδος τα παιδιά, Σ'αγαπώ μ'αγαπάς, είσαι το ταίρι μου και απαραδεκτοι.

Το Σ'αγαπω μ'αγαπας ειναι καθαρη προσαρμογη απο το ξενο με καλους διαλογους βεβαια.Ηταν καλο ναι.

Της Ελλαδος τα παιδια: Ξεκινησε καλα αλλα η διαρκης ανατρεπτικη επαφη πρωταγωνιστων με τηλεθεατη κουρασε απο ενα σημειο και μετα.

Εισαι το ταιρι μου: Το μεγαλυτερο μερος του απλα απαραδεκτο και κουραστικο με απιστευτα σεναριακα κενα και συνεχως τα ιδια αστεια.

Απαραδεκτοι: Συμφωνω πολυ καλο.

Στα παραπανω καλα σηριαλ θα προσθεσω και το Αχ και να'ξερες.Μετα 2-3 ακομη και υστερα το χαος.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δε με χαλάει που οι σειρές είναι άθλιες. Με χαλάει που έχουν κοινό. [...]

Έη-μεν.

[...] Μπορει καποιος να πει τωρα πως καταφεραμε παλι και συνδεσαμε το θεμα με την καταντια της χωρας αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

Ακριβώς έτσι είναι. Υπάρχει ένα συνεχές feedback βλακείας μεταξύ της τηλεοπτικής κουλτούρας και των αποδεκτών της.

Δυστυχώς το ισχυρότερο ίσως μέσο επιρροής χρησιμοποιείται με το χειρότερο τρόπο. Absolute shite prevails.

Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και για την ελληνική μουσική βιομηχανία έτσι; Απο σειρές οι μόνες που ξεχωρίζω είναι του Ρήγα.

Δημοσ.

Με το που διάβασα τον τίτλο και λίγο από την περιγραφή, είχα ήδη σκεφτεί τουλάχιστον 5 ελληνικές σειρές με αξιόλογο σενάριο. Υπάρχουν καλές ελληνικές σειρές, αρκεί να έχει κάποιος θετική, και όχι προκατειλημμένη διάθεση, ώστε να τις αναγνωρίσει.

Δε νομίζω όμως πως οι ελληνικές σειρές είναι το χειρότερο που μπορεί να προσέξει κανείς στην ελληνική τηλεόραση...πχ μεσημεριανές εκπομπές και πρωινάδικα.

Επίσης, βλέπω πολλούς που αναφέρουν τους "Απαράδεκτους" ως παράδειγμα καλής ελληνικής σειράς. Γούστα είναι αυτά αλλά, σοβαρά; :P Πολύ απλά γραμμένη σειρά, με επαναλαμβανόμενα "και καλά" αστεία.

Δημοσ.

Ευτυχως καποιοι απαντησαν για μενα και δε χρειαστηκε να τονισω σε καποιους αλλους που δε το καταλαβαν το αυτονοητο. Οτι δε ζηταω απο τις Ελληνικες σειρες να ανταγωνιστουν αυτες των ΗΠΑ, ζηταω απλα να μην ειναι τοσο κακες. Να παρουσιαζουν καποιο ενδιαφερον σε τομεις, κατι να αξιζει που να δεις. Το οτι υπαρχουν 3-4-5 καλες Ελληνικες σειρες στα 20 χρονια δεν αποτελει αντεπιχειρημα. Πιστευετε οτι υπαρχει τοση ελλειψη ταλεντου που εμποδιζει την τηλεοραση απο το να εχει ΚΑΘΕ σεζον 2-3 τουλαχιστον αξιολογες προσπαθειες (που δεν θα ναι και κοπιες); Εγω δε το πιστευω αυτο. Απλα τα καναλια εχουν βολευτει γιατι αισχη οπως η ζωη της αλλης εχουν απηχηση στο ευρυ κοινο.

• Like 1
  • Members
Δημοσ.

Καλά εντάξει, και η πλειοψηφία των αμερικανικών σειρών μετριότητες είναι και επαναλήψεις των ίδιων κλισέ. Απλώς είναι πιο ακριβές και μασκαρεύουν καλύτερα τη μετριότητά τους σε σχέση με τις δικές μας, αφού βλέπονται πιο ευχάριστα.

Γενικά νομίζω πως είναι θέμα κόστους. Όταν οι νέες σειρές που γυρίζονται σε μια χρονιά στην Ελλάδα δεν ξεπερνούν συνολικά τις 10 σε όλα τα κανάλια (διορθώστε με αν είναι περισσότερες), πώς περιμένουμε να βγουν 2-3 καλές κάθε χρόνο; Το ποσοστό θα ήταν εξωπραγματικό. Για μένα 2-3 καλές τη 10ετία αν βγουν θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

Στις ΗΠΑ βγαίνουν κάθε χρόνο δεκάδες νέες σειρές - περισσότερες από όσες θα βγουν στην Ελλάδα σε 20 χρόνια. Λογικό είναι να υπάρχουν κάθε χρόνο και κάποιες αξιόλογες.

Άσε που είναι και θέμα κόστους. Για μένα δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες ελληνικές σειρές είναι κωμωδίες. Είναι πιο φτηνές και υποθέτω πως έχουν λιγότερες απαιτήσεις στην παραγωγή τους από ότι ένα θρίλερ ή μια περιπέτεια. Πιστεύετε δηλαδή ότι αν δίναμε το ίδιο μπάτζετ σε αμερικανούς θα είχαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα;

Δημοσ.

^^ Δεν ειναι θεμα κοστους.Και στην Ελλαδα τα σκανε χοντρα για καθε επεισοδειο.Υπηρχαν και χρονιες με 30 νεες σειρες τη σεζον..

Δημοσ.
^^ Δεν ειναι θεμα κοστους.Και στην Ελλαδα τα σκανε χοντρα για καθε επεισοδειο.Υπηρχαν και χρονιες με 30 νεες σειρες τη σεζον..

Πιο πολύ τα σκάνε στις αμοιβές των ψευτοσταρ ηθοποιών. Να πω οτι είναι και ακριβές παραγωγές...

Δημοσ.
Καλά εντάξει, και η πλειοψηφία των αμερικανικών σειρών μετριότητες είναι και επαναλήψεις των ίδιων κλισέ. Απλώς είναι πιο ακριβές και μασκαρεύουν καλύτερα τη μετριότητά τους σε σχέση με τις δικές μας, αφού βλέπονται πιο ευχάριστα.

Γενικά νομίζω πως είναι θέμα κόστους. Όταν οι νέες σειρές που γυρίζονται σε μια χρονιά στην Ελλάδα δεν ξεπερνούν συνολικά τις 10 σε όλα τα κανάλια (διορθώστε με αν είναι περισσότερες), πώς περιμένουμε να βγουν 2-3 καλές κάθε χρόνο; Το ποσοστό θα ήταν εξωπραγματικό. Για μένα 2-3 καλές τη 10ετία αν βγουν θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

Στις ΗΠΑ βγαίνουν κάθε χρόνο δεκάδες νέες σειρές - περισσότερες από όσες θα βγουν στην Ελλάδα σε 20 χρόνια. Λογικό είναι να υπάρχουν κάθε χρόνο και κάποιες αξιόλογες.

Άσε που είναι και θέμα κόστους. Για μένα δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες ελληνικές σειρές είναι κωμωδίες. Είναι πιο φτηνές και υποθέτω πως έχουν λιγότερες απαιτήσεις στην παραγωγή τους από ότι ένα θρίλερ ή μια περιπέτεια. Πιστεύετε δηλαδή ότι αν δίναμε το ίδιο μπάτζετ σε αμερικανούς θα είχαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα;

Μετριοτητες σιγουρα υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν. Το θεμα ειναι οτι εκει υπαρχουν μετριες, καλες και πολυ καλες σειρες. Ενω εδω κακες και κακες προς μετριες συνηθως. Και ουτε επιζητω να βγαινουν 2-3 διαμαντια το χρονο, αλλα να βγαινουν 2-3 φρεσκιες προσπαθειες, να υπαρχει καποιος πειραματισμος, το σεναριο να μην ειναι χαζο, οι ηθοποιοι να ειναι ηθοποιοι..

Γενικα δε συμφωνω στο θεμα κοστους. Οπως ειπε και καποιος πριν, χρειαζεσαι 5 ευρω για να γραψεις ενα καλο σεναριο. Κι αμα το 'χεις το γραφεις και σε λιγες μερες. Εχεις λοιπον ενα καλο σεναριο, ψαχνεις και για ηθοποιους ικανοποιητικου επιπεδου (να κανουν μια χαρα τη δουλεια τελος παντων) που δε τους ξερει η μανα τους (ακομα κι αν επαιρνες "γνωστους" ακριβους, δε ξερουν να παιζουν), διεξαγεις μια ερευνα στις διαφορες underground μουσικες σκηνες και βρισκεις εναν ωραιο ή μερικους ωραιους καλλιτεχνες που επισης δε τους ξερει η μανα τους (υπαρχουν μπολικοι), ετσι εχεις και αυθεντικη μουσικη με μικρο κοστος. Απο 'κει και περα και ταραντινο να μην ειναι ο σκηνοθετης αν δεν ειναι χαλιας (ε δε θα γινει το λαθος εδω) και νιωθει δε θα θαφτει το πραγμα. Μολις σου εφτιαξα μια ωραια Ελληνικη πρωτοτυπη φθηνη σειρουλα. Διαλεξε εσυ ειδος :-)

Πιστευω οτι φτιαχνουν συνεχως κωμωδιες περισσοτερο λογω βολεματος καθως δε θελουν να ρισκαρουν -αλλωστε οι βλακειες τους χτυπανε καλα νουμερα τηλεθεασης- και λιγοτερο επειδη οι περιπετειες ειναι πιο ακριβες (οσο για τα θριλερ αυτο δεν ισχυει απαραιτητα). Ταλεντο πρεπει να υπαρχει και οι πιο πολλες μπατζετ δυσκολιες θα ξεπεραστουν. Αν διναμε το ιδιο μπατζετ σε μη αταλαντους θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα, ανεξαρτητως εθνους.

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν κακες σειρες στις ΗΠΑ; Δεν κοβονται καθε χρονο δεκαδες στα πρωτα τους επεισοδια;

Το οτι δεν φτανουν σε εμας οι δεκαδες των κακων σειρων (ειτε μεσω αγορας απο τα δικα μας καναλια, ειτε μεσω δορυφορου), δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν.

Να σας δωσω ολους απο ενα 5ευρω και να μου κανετε απο ενα σεναρτιο, το οποιο μετα να το βγαλω και σκαρτο;

Η κωμωδια ειναι το πιο δυσκολο κομματι. Ολες οι κοινωνικες σειρες βασιζονται μονο στο σεναριο, αι οι ηθοποιοι απλα το περπατανε (ριχνουν και κανενα δακρυ μεσα μεσα), η κωμωδια θελει τον ηθοποιο να σου πει με σωστο τροπο το αστειο για να γελασεις. Αρα, πιο πολυ ρισκαρουν με μια κωμωδια, παρα με 10 κοινωνικες σειρες.

Δημοσ.

Ελα ρε φίλε που ρισκάρουν με την κωμωδία. Αφού γελάνε με το Λάκη το λαλάκη, σημαίνει ότι μπορούν να γελάσουν με την κάθε βλακεία και όποτε βγαίνει καμια κωμωδία με καλές ατάκες (όχι σούπερ αλλά καλές) όπως το Παρά Πέντε μιλάνε ΦΟΒΕΡΗ σειρά και τη βλέπουν μανιωδώς, έχουμε φαινόμενο μιλάμε!

Για κάποιον φίλο νωρίτερα που είπε για το απλοϊκό σενάριο στους Απαράδεκτους: Συμφωνώ αλλά για εκείνη την εποχή ήταν εξαιρετικό. Και πόσο θα ήθελα να έβλεπα και σήμερα σειρές με το κέφι και το χαβαλέ εκείνης της σειράς.

Αχ ρε Βλάση, έφυγες νωρίς...

• Like 1
Δημοσ.

Να σας δωσω ολους απο ενα 5ευρω και να μου κανετε απο ενα σεναρτιο, το οποιο μετα να το βγαλω και σκαρτο;

Ακυρο argument imo καθώς η δικιά μου δουλειά όπως και των άλλων παιδιών στο φορουμ δεν είναι η συγγραφή σεναρίων. Την δουλειά μου (το τι δουλειά κάνω είναι άσχετο) την κάνω με τον καλύτερο τρόπο , εγώ την επέλεξα την γουστάρω και αν δεν μπορώ να την κάνω σωστά προτιμώ να μην την κάνω καθόλου.

Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και όσοι γράφουν τα σενάρια αυτά.

Και όπως είπε και ο τυπάς με το avatar του Ροβινσώνα πιο πάνω όντως το απαράδεκτο είναι ότι υπάρχει κοινό. Εμένα στα @@ μου ας βγάζουν ότι θέλουν στην οθόνη μου δεν έχει καν κεραία από πίσω.

Το χειρότερο που έχω δει πάντως τυχαία μια μέρα ήταν ο σεφερλής σε μια σειρά με ένα ξενοδοχείο. Είδα μια σκηνή με ένα τάρανδο στην ρεσεψιόν και αμέσως αναγνώρισα την σκηνή από το Fawlty Towers. Το να κλέβεις ξεδιάντροπα ένα αριστούργημα σαν αυτό που δεν θα έπρεπε καν να το αγγίζεις, το περνάς και σαν δικό σου είναι η σφραγίδα της Ελλάδας σήμερα..

• Members
Δημοσ.
Μετριοτητες σιγουρα υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν. Το θεμα ειναι οτι εκει υπαρχουν μετριες, καλες και πολυ καλες σειρες. Ενω εδω κακες και κακες προς μετριες συνηθως. Και ουτε επιζητω να βγαινουν 2-3 διαμαντια το χρονο, αλλα να βγαινουν 2-3 φρεσκιες προσπαθειες, να υπαρχει καποιος πειραματισμος, το σεναριο να μην ειναι χαζο, οι ηθοποιοι να ειναι ηθοποιοι..

Γενικα δε συμφωνω στο θεμα κοστους. Οπως ειπε και καποιος πριν, χρειαζεσαι 5 ευρω για να γραψεις ενα καλο σεναριο. Κι αμα το 'χεις το γραφεις και σε λιγες μερες. Εχεις λοιπον ενα καλο σεναριο, ψαχνεις και για ηθοποιους ικανοποιητικου επιπεδου (να κανουν μια χαρα τη δουλεια τελος παντων) που δε τους ξερει η μανα τους (ακομα κι αν επαιρνες "γνωστους" ακριβους, δε ξερουν να παιζουν), διεξαγεις μια ερευνα στις διαφορες underground μουσικες σκηνες και βρισκεις εναν ωραιο ή μερικους ωραιους καλλιτεχνες που επισης δε τους ξερει η μανα τους (υπαρχουν μπολικοι), ετσι εχεις και αυθεντικη μουσικη με μικρο κοστος. Απο 'κει και περα και ταραντινο να μην ειναι ο σκηνοθετης αν δεν ειναι χαλιας (ε δε θα γινει το λαθος εδω) και νιωθει δε θα θαφτει το πραγμα. Μολις σου εφτιαξα μια ωραια Ελληνικη πρωτοτυπη φθηνη σειρουλα. Διαλεξε εσυ ειδος :-)

Πιστευω οτι φτιαχνουν συνεχως κωμωδιες περισσοτερο λογω βολεματος καθως δε θελουν να ρισκαρουν -αλλωστε οι βλακειες τους χτυπανε καλα νουμερα τηλεθεασης- και λιγοτερο επειδη οι περιπετειες ειναι πιο ακριβες (οσο για τα θριλερ αυτο δεν ισχυει απαραιτητα). Ταλεντο πρεπει να υπαρχει και οι πιο πολλες μπατζετ δυσκολιες θα ξεπεραστουν. Αν διναμε το ιδιο μπατζετ σε μη αταλαντους θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα, ανεξαρτητως εθνους.

Καλά δε νομίζω εμείς εδώ στο φόρουμ να βρήκαμε τη φόρμουλα για να φτιαχτεί μια καλή σειρά και οι επαγγελματίες του χώρου απλά να κοιμούνται... :P μακάρι να ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα.

Τα λεφτά όπως και να το κάνουμε ειναι καθοριστικός παραγοντας. Γιατί στην αμερική από πότε άρχισαν να βγαίνουν συστηματικα καλες σειρές; Όταν άρχισε να πέφτει περισσοτερο χρημα και οι παραγωγές άρχισαν να γινονται πιο "κινηματογραφικες" (τα X-Files πιστευω πως ήταν κομβικό σημείο). Πριν δε νομίζω να ξεχείλιζε από καλές σειρές η αμερικανική τηλεόραση.

Δε λέω πως εκεί δεν υπάρχει περισσότερο ταλέντο από ότι στην Ελλάδα - αυτό εννοείται. Αλλά κι αυτό λογικό είναι, όταν εκεί οι άνθρωποι που ασχολούνται με το αντικείμενο είναι πολλαπλάσιοι, τα λεφτά που θα πέσουν πολύ περισσότερα και το κοινό που θα δει τα έργα τους ασύγκριτα μεγαλύτερο και εκτεινεται σε παγκόσμια κλίμακα (ένας άλλος λόγος που πιστευω πως οι αμερικανικές σειρές γνώρισαν τόση άνθιση τα τελευταια χρόνια είναι και το ίντερνετ).

Και δεν προσπαθώ με όλα αυτά να υπερασπιστώ τις ελληνικές σειρές, που έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω (ως ενήλικας δεν πρέπει να έχω δει καμία ολοκληρωμένη). Αυτό που λέω είναι ότι δεν πιστευω πως οι συνθήκες ευνοούν τη δημιουργία καλων ελληνικών σειρών.

Επίσης, έχοντας δει πλέον πολλες, πιστευω πως οι αμερικανικες σειρές είναι υπερεκτιμημένες γιατι σε πολυ λίγες περιπτωσεις καταφέρνουν να ανταποκριθουν μέχρι το τέλος στις προσδοκίες που δημιουργούν - και αυτό δεν είναι μπηχτη για το Lost, αλλα γενική διαπίστωση για το 70-80% των σειρών που έχω δει μέχρι τώρα (και σκέψου ότι προσπαθώ να ειμαι και επιλεκτικός).

Το χειρότερο που έχω δει πάντως τυχαία μια μέρα ήταν ο σεφερλής σε μια σειρά με ένα ξενοδοχείο. Είδα μια σκηνή με ένα τάρανδο στην ρεσεψιόν και αμέσως αναγνώρισα την σκηνή από το Fawlty Towers. Το να κλέβεις ξεδιάντροπα ένα αριστούργημα σαν αυτό που δεν θα έπρεπε καν να το αγγίζεις, το περνάς και σαν δικό σου είναι η σφραγίδα της Ελλάδας σήμερα..

Καλά η αντιγραφή δεν είναι ελληνική πατέντα. Ειδικα στις σειρές δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο. Π.χ. κλασικό παράδειγμα: σε ολες (που λέει ο λόγος) τις αμερικανικές σειρές φαντασίας με αυτοτελή επεισόδια, υπάρχει ένα επεισόδιο σε στυλ "Μέρα της μαρμότας"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα λεφτά όπως και να το κάνουμε ειναι καθοριστικός παραγοντας. Γιατί στην αμερική από πότε άρχισαν να βγαίνουν συστηματικα καλες σειρές; Όταν άρχισε να πέφτει περισσοτερο χρημα και οι παραγωγές άρχισαν να γινονται πιο "κινηματογραφικες" (τα X-Files πιστευω πως ήταν κομβικό σημείο).

Τhe Twilight Zone 1959

Gilligan's Island - 1964

Bewitched 1964

Mission: Impossible 1966

Hawaii Five-O 1968

Star Trek -1966

και και και...

Διαφωνώ λοιπόν. Ίσα ίσα εμείς τα έχουμε όλα στο πιάτο δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε το είδος απλά να κάνουμε κάτι επιπέδου 70s. Όπως προείπα το Lost και το 24 δεν είναι "καλές" σειρές ειναι αριστουργήματα που κανείς δεν απαιτεί από την Ελλάδα να γυριστούν ουτε χρειάζεται.

.....ΟΜΩΣ ΟΧΙ το σενάριο είναι "Ο πλούσιος που γυρνάει με χαζογκόμενες μέχρι να βρει την αληθινή αγάπη στην ξυπόλητη πανέμορφη χαμηλοβλεπούσα τύπισσα η ή τύπισσα που νοιάζεται μόνο για το πως θα φάει τα λεφτά του μπαμπά μέχρι να φάει μια μπάτσα από ένα βαρύμαγκα και να λιώσει.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ , ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΩΣ. Δεν πάει να ειναι 2010 η 3010 το σενάριο είναι αυτό ΤΕΛΟΣ.

Καλά η αντιγραφή δεν είναι ελληνική πατέντα. Ειδικα στις σειρές δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο. Π.χ. κλασικό παράδειγμα: σε ολες (που λέει ο λόγος) τις αμερικανικές σειρές φαντασίας με αυτοτελή επεισόδια, υπάρχει ένα επεισόδιο σε στυλ "Μέρα της μαρμότας"

δεν είναι το ίδιο αυτό με το GREEK COPY/PASTE. Αυτό (fawlty towers) αν γινόταν στην Αμερική χωρίς άδεια οι παραγωγοί θα έχαναν μέχρι και τα ψεύτικα λεφτά που έχουν μέσα στα "monopoly" που πήραν δώρο τα παιδιά τους από τις μηνύσεις.

Με βάση όλα αυτά μπορώ να πω πχ το "στο παρά πέντε" αν και δεν το έβλεπα λόγω των πολύ καλύτερων εναλλακτικών για τον χρόνο μου αλλά το έβλεπε η κοπέλα και ξερω πάνω κάτω τι έπαιζε ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για την Ελληνική τηλεόραση. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Εγώ που έχω το internet και τα pc στο αίμα μου εδώ και 10++ χρόνια και ξερω τις εναλλακτικές μου ας μην δω ποτέ Greek TV. Δεν πρέπει όμως να είναι σε αυτό το ξεφτιλισμένο επίπεδο..

Όσο για τους απαράδεκτους η μαγεία αυτής της σειράς ήταν οτί είχαμε 4 τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες όμως κατάφερναν να είναι και οι 4 εξίσου απαράδεκτοι έχοντας ταυτόχρονα φοβερή χημεία μεταξύ τους. Καθόλου απλοϊκό σενάριο για κωμωδία imo.

Επεξ/σία από alex_000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...