Προς το περιεχόμενο

razer copperhead 2000 dpi - Έκπτωση: 45.00 € - 49% = 23.00 €

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω για την ενημερωση

Δημοσ.

όλη την ώρα, μάλιστα το φίδι αναβοσβήνει σιγά σιγά, αλλά δεν ενοχλούν. Η προσφορά παίζει από την πέμπτη. Το mouse είναι μαματο.

Δημοσ.

Δυστυχώς φαίνεται πως το χέρι μου πάσχει από κάποιο είδος κομμουνιστικής κουλίτιδας, και δεν ανέχεται τα ακριβά ποντίκια.

Μετά από τα G5 και Habu, προστέθηκε και το Copperhead στους εχθρούς του καθεστώτος.

Το πουλάω 20 ευρά, όποιος το θέλει ας στείλει pm.

Δημοσ.
Δυστυχώς φαίνεται πως το χέρι μου πάσχει από κάποιο είδος κομμουνιστικής κουλίτιδας, και δεν ανέχεται τα ακριβά ποντίκια.

Μετά από τα G5 και Habu, προστέθηκε και το Copperhead στους εχθρούς του καθεστώτος.

Το πουλάω 20 ευρά, όποιος το θέλει ας στείλει pm.

έχεις pm...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο αυτοαποκαλείται ANARCHY RED, να αναθεωρήσεις!

:P

Δημοσ.
Για autocad ξέρει κανείς αν είναι καλό?

Δλδ θα δω βελτίωση σε σχέση με τα απλά ms mouse?

Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια στο 3D Animation....απλά κορυφαίο και πολύ ξεκούραστο!!!.

Συνολικά το έχω κοντά 5-6

Μιλάμε για πολύ σκυλί

Και φίλε μου...δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα Ms mouse...

Υστερόγραφο: Ενδείκνειτε η χρήση Mousepad...και προτείνετε...γιατί ένας φίλος το είχε πάνω σε ξύλινο γραφείο και φαγώθηκε το αυτοκόλιτο απο κάτω...με αποτέλεσμα επειδή ο σένσορας είναι πολύ ευαίσθητος το ποντίκι να τρεμοπαίζει απο την τριβή που παρουσίαζε απο κάτω το "αυτοκόλητο" και δεν μπορείς να το βγάλεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...