Προς το περιεχόμενο

περιεργες θερμοκρασιες

metzelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα..ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση! εβαλα εχτες dualboot μαζι με τα xp pro 64bit τα 7 ultimate 64bit και επειδη το πισι εφαγε 2 φορες φρικες και κολλησε (αναγκαστηκα 2 restart απο κατω..) κατεβασα το speedfan να δω τι παιζει απο θερμοκρασιες!!! δειτε εδω νουμερακια που μολις τα πηρα:

http://desmond.yfrog.com/Himg340/scaled.php?tn=0&server=340&filename=46107654.jpg&xsize=640&ysize=640

ειναι φυσιολογικα;εχω

motherboard: K9N Neo v3

CPU: AMD Athlon Dual 6400+

VGA: NX 8800 GT

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

οχι δα! desktop ειναι απλα η εικονα ειναι βγαλμενη τωρα στις 12.. εχτες το βραδυ που μου κολλησε 2 φορες ειχε φτασει 60C το CPU :(

Δημοσ.

{θα στο πω απλά}Η ημιλιτουργια είναι όταν το σύστημα δεν χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή την κάρτα γραφικών κτλ & πλήρης λειτουργιά είναι όταν χρησιμοποιεί όλα τα παραπάνω

Στείλε άλλη μια φωτογραφία για να δούμε

Δημοσ.

οκ..περιμενε να ανοιξω ενα παιχνιδι να δουλεψουν ολα και να βγαλω κ αλλη φωτο!αυτη που ανεβασα ειναι τελειως σε αδρανεια!δεν εκανα τιποτα..

Δημοσ.

μπορω να κανω κατι γιαυτο; οι πρωτες θερμοκρασιες ειναι μολις τον ειχα ανοιξει...γιατι ειναι τοσο υψηλες; :(

Δημοσ.

Αν θες την γνώμη μου άνοιξε το κουτί ρίξε ένα καλό καθάρισμα άλλαξε την παστά του επεξεργαστή και στείλε ξανά φωτογραφία να δουμε

Δημοσ.

επειδη ηθελα να δω αν δουλευει και το ανεμιστηρι της καρτας το χω ανοιχτο το κουτι...οταν λες την παστά του επεξεργαστη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...