Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το οτι πετας μια doublefacepalm και ενα emotion τακα τακα, σε ατομα που δεν προκαλουν.

Έχεις μπερδευτεί λίγο. Δε νομίζω να με παρεξήγησε ο Bspus, εξάλλου τα όσα είπε στο πρώτο του μήνυμα ήταν σωστά και μόνο σε αυτό διαφώνησα. Το "τάκα" πήγαινε αλλού και δεν είχε καμία σχέση με κανέναν σε τούτο το νήμα, αναφέρθηκα γενικά. Χαλάρωσε και διάβασε καλύτερα τα posts.

Ο άλλος, μετά το fail με το about, πάει και ψάχνει το user agent να δει πού έχει ξεμείνει το ΝΤ, καλά εντάξει, σοβαρή απάντηση στα όσα είπα περί ονοματολογίας (ρε συ developer, έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπέλια σου ένα πράγμα).

ΟΚ, πείστηκα πως το λειτουργικό που έχω λέγεται Windows NT XP.

Χαιρετίσματα.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν το πιστευω οτι ακομα συζηταμε αυτο το πραγμα. Που να ηξερα να μην το ανεφερα καθολου στο αρχικο μου post.

Εγω θεωρω προφανες οτι οι τρεχουσες εκδοσεις των windows ειναι οι απογονοι των NT, με ολες τις βελτιωσεις 15+ ετων που τα εχουν κανει φυσικα αγνωριστα. Δεν νομιζω πλεον να διαφωνει κανενας με αυτο.

Θα μπορουσαν να εχουν κρατησει και το ονομα NT ως brandname αλλα δεν το εκαναν. Δεν με ενδιαφερει να κρινω το γιατι. Το εχουμε εξαντλησει το θεμα. Ας τελειωσει εδω

Δημοσ.
Έχεις μπερδευτεί λίγο. Δε νομίζω να με παρεξήγησε ο Bspus

Οκ το περνω πισω. Απλος μου φαινεται προσβλητικο facepalm και τα περιεργα emotion για ενα θεμα τελειως ασημαντο.

Δημοσ.

Λοιπόν δεν ειναι λιγο νωρίς.???/ Εγω εχω ακομα windows Xp και την μίση Microsoft να μου δίνουν ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ (για ολόκληρη+το σκάφος του Βασίλη Πυλη το συζητώ)

Δημοσ.

Λοιπόν δεν ειναι λιγο νωρίς.???/ Εγω εχω ακομα windows Xp και την μίση Microsoft να μου δίνουν ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ (για ολόκληρη+το σκάφος του Βασίλη Πυλη το συζητώ)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν ενδιαφέρει το χρήστη να έχει τελευταία εκδοση directX γιατί να φύγει απο τώρα απο τα windows XP...

Δημοσ.
Αν δεν ενδιαφέρει το χρήστη να έχει τελευταία εκδοση directX γιατί να φύγει απο τώρα απο τα windows XP...

άμα έχει ο χρήστης μηχάνημα 10ετίας δεν έχει λόγο όντως.

για νέα καβουρδηστήρια ούτε drivers δεν θα βρει ο χρήστης πλέον.

ΥΓ άμα δεν σε ενδιαφέρει το DX go Mac or Linux. :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...