Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Push button reset????

Εμένα μου ακούγεται σαν αυτοματοποιημένο φορμάτ. Καλή αυτή η κίνηση της m$ και έξυπνη μιας και τα παντζούρια χρειάζονται κάθε 3-4 μήνες φορμάτ για να καθαρίσουν τα κάθε λογής σκουπίδια απο τη registry τους ioύς-spyware,adaware,rotkitt-keylogers κλπ. καλούδια. :P

Aν δεν ξερεις να τα δουλευεις τοτε..ναι χρειαζονται...

Τετοιές ειδήσεις δείχνουν οτί η Μαικροσοφτ εχεί πάρει την κατώ βόλτα ακομά καλά κάλα δεν βγήκε το sp1 για τα 7 και αυτοί οραματίζονται πως θα μας τα πάρουν χοντρά με τα 8 καλά δεν εχούν ακούσει την ενοιά ανοιχτό λογισμικό ποτέ τους ,δεν μπορούν να δουν οτί προς τα εκεί πάει το πραγμά και αντί να αντιστεκόνται να κάνουν και αυτοί αυτό το βήμα.Πιστευούν οτί θα υπάρξουν ανθρώποι που σε 2 χρόνια θα δώσουν 100 ευρώ για τα 8,οταν θα υπάρχουν πλήρως παραμετροποιημένα λειτουργικά και δώρεαν και ας εξηγηθώ αν κανένας επαίρνε και εβαζέ στον υπολογιστή τα ubuntu όταν πρωτοβγήκαν θα ελέγε οτί είναι της πλάκας αλλά αν εβαζέ τα σημερινά linux mint θα εμένε με το στομά ανοιχτό με τις λειτουργίες τους και το πόσο γρήγορα και ακρασάριστα επαίζαν ολά τα προγράματα και ας πουμέ και του στράβου το δικιό για cloud computing,δηλάδή για καποιόν που την βγάζει ολή μερά στο facebook και στο youtube είναι προτιμότερο να είναι σε λινουξ παρά σε windows ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Η GOOGLE KAI ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ CHROME OS.Η εποχή των παχιών αγελάδων πέρασε η εποχή των ισχνών αγελάδων ερχέται και κάλα θα κάνει να προσαρμοστεί η microsoft σε αυτό που θα έρθει αλλιώς η προσγείωση θα είναι ανώμαλη και η πτώχευση αναπόφευκτη.Αυτό εχώ να πω και μακαρί να μην επιβεβαιωθώ αν και πολύ αμφιβάλω.

πω πωωωω...

Παντως εγω θελω να δω τον minwin..:-)

no?

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τα windows που τρεχουμε ειναι η τελευταια εκδοση των NT, που η MS εφερε και στο home desktop με τα XP (δηλαδη τα NT 5.1).

Το πως τα ονομαζεις και τα πασαρεις στον κοσμο ειναι πιο πολυ θεμα μαρκετινγκ

DoubleFacePalm.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
μιας και τα παντζούρια χρειάζονται κάθε 3-4 μήνες φορμάτ για να καθαρίσουν τα κάθε λογής σκουπίδια απο τη registry τους ioύς-spyware,adaware,rotkitt-keylogers κλπ. καλούδια. :P

εεε ρε pebkac και άγιος ο θεός!

Δημοσ.
εεε ρε pebkac και άγιος ο θεός!

φαινεται και απτην υπογραφη αλλωστε..:-D:-D

Αnyway..για να δουμε ποτε ξεκινησει το beta testing..εχω μεγαλη περιεργεια:-D

• Moderators
Δημοσ.
Push button reset????

Εμένα μου ακούγεται σαν αυτοματοποιημένο φορμάτ. Καλή αυτή η κίνηση της m$ και έξυπνη μιας και τα παντζούρια χρειάζονται κάθε 3-4 μήνες φορμάτ για να καθαρίσουν τα κάθε λογής σκουπίδια απο τη registry τους ioύς-spyware,adaware,rotkitt-keylogers κλπ. καλούδια. :P

Σαπιλα μιλαμε...

Δημοσ.

DoubleFacePalm.jpg

Ωραιο το facepalm. Θες να μου πεις τωρα γιατι η ονομασια 2000/XP/Vista/7 αντι για ΝΤ 5.χ, 6.χ δεν ειναι θεμα μαρκετινγκ?

Δημοσ.
Ωραιο το facepalm. Θες να μου πεις τωρα γιατι η ονομασια 2000/XP/Vista/7 αντι για ΝΤ 5.χ, 6.χ δεν ειναι θεμα μαρκετινγκ?

Windows είναι όλα. Κωδικές ονομασίες εκδόσεων είναι αυτά που αναφέρεις, αντί να λένε 5.2, 6,1 και ξερωγωτι νούμερα, δίνουν ένα nick για να τα ξεχωρίζει ο απλός κόσμος. Πολλοί το κάνουν αυτό, πχ δες κι εδώ δίπλα από τα νούμερα... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ubuntu_releases

Δημοσ.
Windows είναι όλα. Κωδικές ονομασίες εκδόσεων είναι αυτά που αναφέρεις, αντί να λένε 5.2, 6,1 και ξερωγωτι νούμερα, δίνουν ένα nick για να τα ξεχωρίζει ο απλός κόσμος. Πολλοί το κάνουν αυτό, πχ δες κι εδώ δίπλα από τα νούμερα... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ubuntu_releases

Τα NT 3.5 και NT 4.0 ηταν κωδικες ονομασιες εκδοσεων η ονομα?

Εν πασει περιπτωσει δεν μου φαινεται οτι λες κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα εγω. Τα ονοματα παιζουν ρολο για τον απλο κοσμο αρα σιγουρα ειναι και θεμα μαρκετινγκ. Οχι οτι αμα ειχαμε συνεχισει με νουμερα θα ηταν προβλημα. Μια χαρα τa παει με τα νουμερα το λειτουργικο της Apple στο κατω κατω

Αλλα πιο δυσκολα φανταζομαι καποιον να θελει να αλλαξει απο τα NT 5.0 στα 5.1 η να λεει οτι τα 6.0 ηταν χαλια ενω τα 6.1 ειναι φοβερα.

Το Ubuntu εχει απλως παρατσουκλια για τις εκδοσεις του

Δημοσ.

Εν πασει περιπτωσει δεν μου φαινεται οτι λες κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα εγω. Τα ονοματα παιζουν ρολο για τον απλο κοσμο αρα σιγουρα ειναι και θεμα μαρκετινγκ. Οχι οτι αμα ειχαμε συνεχισει με νουμερα θα ηταν προβλημα. Μια χαρα τa παει με τα νουμερα το λειτουργικο της Apple στο κατω κατω

Αλλα πιο δυσκολα φανταζομαι καποιον να θελει να αλλαξει απο τα NT 5.0 στα 5.1 η να λεει οτι τα 6.0 ηταν χαλια ενω τα 6.1 ειναι φοβερα.

Το Ubuntu εχει απλως παρατσουκλια για τις εκδοσεις του

Ε, και το "7" και το "βιστα" και το "ΧΡ" παρατσούκλια είναι σόου;

Νομίζω ότι ψάχνεις να βρεις οτιδήποτε αρνητικό αλλά πετάς (με ή χωρίς συγχώρεση ) βλακείες ως προς αυτό..

Δημοσ.
Του χρόνου θα βγει beta. Καλά κρασιά.

Καλά είναι, ακόμα τα "7" ('ή αλλιώς (6.5)^10) είναι νέα ακόμη.

Δημοσ.

Καλή κίνηση αυτό με το reset to default microsoft factory settings.

Τέρμα πια τα τηλέφωνα στις 3 το βράδυ για φορμάτ λόγω σιριαλ.εξε

Δημοσ.

το dfp πάει στο "win 7 = win NT"

Δημοσ.
Καλά είναι.

Ναι μωρέ 'νταξ, απλά είναι νωρίς και για κουβέντα ακόμα.

Δημοσ.

Λάθος κάνεις, ήταν Windows NT, όπως είναι Windows XP, Windows 7 κτλ κτλ. Είναι χρήσιμο να υπάρχουν κωδικές ονομασίες, ειδικά μάλιστα σε ένα εμπορικό προϊόν. Τράβα ρώτα 10 τυχαία άτομα αν έχουν Windows v5.1 και θα σε κοιτάνε πιθανότατα και οι 10 σα μλκς. Μετά ρώτα τους αν έχουν πχ XP και πάλι μπορεί ένας στους δέκα να μην ξέρει να σου απαντήσει, θα ξέρει απλά πως έχει Windows (μου έχει τύχει πάμπολες φορές). Είναι κυρίως για να συνεννοούμαστε και να ξεχωρίζουν το ένα προϊόν από το άλλο, είτε στα καταστήματα, είτε όταν ζητάς τεχνική υποστήριξη και μπλαμπλαμπλα.

Δε λέμε τα ίδια και σίγουρα από τα NT μέχρι τα XP και πόσο μάλλον μέχρι τα 7 υπάρχει απόσταση ετών φωτός λειτουργικά, η διαφορά στις κωδικές ονομασίες δικαιολογείται απόλυτα (εδώ να φανταστείς δικαιολογείται από SP σε SP), και όχι επειδή το γράφω εγώ σε αυτό το post. Facepalm σε καλειδοσκόπιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...