guardianx71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πως το λένε το λογισμικό που έχουν στα νετ καφέ; Ένα πράγμα στην λειτουργία ρε παιδί μου. Deep freeze μήπως εννοείς?
fearwhatnow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Θα περιμενω τα..10αρια.Μεχρι τοτε ο,τι βγαζει η M$ θα το τρεχω σε dual boot με τα XP που για μενα ειναι το πιο stable OS της συγκεκριμενης εταιριας παρολο που πολλοι διαφωνουν.Το καλο ειναι οτι σε dual boot κρατας "καθαρο" το ενα λειτουργικο ειτε για gaming ειτε για εφαρμογες χωρις να φορτωνεις αδικαιολογητα το pc.
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Leverage USB 3.0, Bluetooth 3.0, Facial Login, 3D Display DirectX http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=18870
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λίγο γρήγορα δεν είναι όμως; Ακόμη δεν "σαραντίσαν" τα "7" και πάμε παρακάτω;
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 To πάθημα με τα XP έγινε μάθημα. Λες να φοβούνται μην εθιστεί η πελατεία τους στα "7" ή προσπαθούν να καλύψουν την εμπορική αποτυχία των βιστα;
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το δεύτερο..που είναι επακόλουθο του πρώτου. Μέσα στο leak για τα 8άρια υπήρχαν και σχέδια για allinones
alexzzz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέσα στο leak για τα 8άρια υπήρχαν και σχέδια για allinones σχέδιο θα μου πεις αλλά πολλά κιλά άσχημο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λίγο γρήγορα δεν είναι όμως; Ακόμη δεν "σαραντίσαν" τα "7" και πάμε παρακάτω; αν ψάξεις το κάθε πότε βγάζει νέο λειτουργικό η MS θα δείς ότι maximum είναι 3-3.5 χρόνια με εξαίρεση την αλλαγή από XP σε Vista...
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 αν ψάξεις το κάθε πότε βγάζει νέο λειτουργικό η MS θα δείς ότι maximum είναι 3-3.5 χρόνια με εξαίρεση την αλλαγή από XP σε Vista... Μωρέ ναι δεν λέω, αλλά προσπαθούν να "γλυτώσουν" την κυκλοφορία ενός update που θα τα έχει όλα αυτά με ένα νέο λειτουργικό. σχέδιο θα μου πεις αλλά πολλά κιλά άσχημο... Είναι τα apple αλλά για πιο κακόγουστους γκέϊ; ;Ρ
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 σχέδιο θα μου πεις αλλά πολλά κιλά άσχημο... Δεν πα να βγάλουν και το πιο άσχημο allinone του κόσμου;Για extra κέρδη θα το κάνουν.Μόνο αυτοί θα φτιάξουν;100 κατασκευαστές υπάρχουν.Όποιο σου αρέσει πιο πολύ παίρνεις. dell lenovo MSi Princeton HP Gateway acer Αλλά εντάξει αποκλείεται να λανσάρουν αυτό το πράγμα που δείχνει η φώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα