XxMikexX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εδω και 2 χρονια χρειαζοταν να κανω φορματ σχεδον καθε μισο μηνα γιατι τοτε αρχιζαν τα προβληματα - κολληματα του υπολογιστη... πιστευα οτι εφταιγε ο παλιος μου υπολογιστης ο οποιος ηταν μικρων απαιτησεων.. τωρα πλεον εχω εναν 4πυρηνο με 6giga ram και παλι μου εκανε κατι παρομοιο ετσι αρχισα να παραξενευομαι... παρατηρησα οτι καποια βιντεακια σε μορφη .3gp που ειχα κατεβασει απο ιντερνετ καφε πριν καν παρω τον παλιο μου υπολογιστη αργουσαν υπερβολικα να φορτωσουν η κολλαγαν στην μεση του βιντεο και χρειαζοταν να κανο restart απο το κουμπι για να ξεκολλησει.. μετα το αναγκαστηκο restart που εκανα κολλαγε αρκετα ο υπολογιστης ομως ουτε καποια παραξενη διεργασια ετρεχε ουτε εβρισκε τιποτα το antivirus.. το μονο που γινοταν ηταν να βγαινει ενα μυνημα που ελεγε εγκατασταση ενημερωσης στο μητροο του συστηματος και οταν τελειωνε το φορτωμα εκανε παλι αναγκαστηκη επανεκκινηση.. θεωρουσα οτι ηταν ο παλιος υπολογιστης που ειχε καποιο προβλημα και το εκανε λογο αναγκαστηκης επαννεκηνησης ομως τωρα παρατηρησα οτι το εκανε ΜΟΝΟ οταν ετρεχα μερικα συγκεκριμενα .3gp videakia (τα οποια δεν ηταν καν ΧΧΧ περιεχομενου ωστε να μου κινησουν υποψιες!) 2 χρονια τραβαγα το ιδιο βασσανηστηριο απο τετοια αρχεια !!! κολλανε και τα .3gp αρχεια ιους?? τους οποιους μαλλιστα δεν τους αναγνωριζουν τα προγραμματα??? εχει παραγινει επυκηνδινο το ιντερνετ
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 και εγω καποτε ειχα κατεβασει μια ταινια (περισι νομιζω) σε μορφη avi και ελεγε οτι θελει να κατεβασει κατι μεσα απο το windows media player (!) κατι σαν update το οποιο ηταν ιος αρα ειναι εφικτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.