Eagle_IIz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 έχω ένα scanner όπου δεν μπορεί να δουλέψει σε windows 7 64bit υπάρχει τρόπος να του βάλω σαν emulator windows xp προσωρινά ώστε να δουλέψει το scanner τα windows τα έχω από το θείο!! στο παρακάτω link θα βγάλω άκρη χωρείς να έχω κάποιο πρόβλημα?? http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx καμία άλλη εύκολη λύσει??
TasosPk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 απο οσο γνωριζω αυτο γινετε με ενα προγραμμα αν δεν κανω λαθος που ονομαζετε virtual machine στο οποιο μπορεις να κανεις αυτο που θες... με λιγο ψαξιμο θα το βρεις.. Οτι ηξερα σου ειπα
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Η σελίδα τις microsoft θα κάνει έλεγχο γνησιότητας,επιπλέον πρέπει να υποστηρίζει η CPU σου Virtualization. Αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρείς το virtualPC2007 sp1,σε περίπτωση που δεν έχει Virtualization η CPU σου, που δεν σου περνάει την συσκευή στο κεντρικό σου λειτουργικό,αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου μέσα από το εικονικό λειτουργικό.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Η σελίδα τις microsoft θα κάνει έλεγχο γνησιότητας,επιπλέον πρέπει να υποστηρίζει η CPU σου Virtualization. Eδω και μερικους μηνες δεν χρειαζεται το virtualization να υποστηριζεται απο την cpu.
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 οοο σοβαρά; καλό αυτο,έμεινα πολύ πίσω μάλλον,πάω να το κατεβάσω τώρα.
Eagle_IIz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 δηλαδή με το site που δίνω να προχωρήσω άφοβα και ας μου τα έχει δώσει τα windows ο θείος???
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 δηλαδή με το site που δίνω να προχωρήσω άφοβα και ας μου τα έχει δώσει τα windows ο θείος??? Απο την στιγμη που εχει validation δεν μπορουμε να σου πουμε τι παιζει με τον θειο σου και αν θα συμφωνησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.