THEMACHINE Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Πλέον με το skype στο iphone τουλάχιστον νομίζω ότι μπορείς να κάνεις χρήση του data plan σου για να κάνεις κλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Τι θα πει δεν επιτρεπει?Ελεγχει τα πακετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Οχι κλεινει τις πορτες για το voip Στο προγραμμα με 10 ευρω το μηνα με 1 GB δινει και ενα stick δωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiou.cr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το 1GB download θα επαρκει για mail + σερφαρισμα σε σελιδες (xωρίς κατεβάσματα μεγάλων αρχείων) σε καθημερινή βάση για κανένα 3ωράκι ή μπα? Κανένας γνώστης να με διαφωτίσει μην την πατήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εξαρταται απο τις σελιδες (ποσα flash εχουν, τι ακριβως αλλο μεγαλο φορτωνεις κλπ) Παντως σε γενικες γραμμες φτανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nellos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 μετρητή δεν έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εννοειται οτι εχει το προγραμμα με το οποιο συνδεεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Οχι κλεινει τις πορτες για το voip Στο προγραμμα με 10 ευρω το μηνα με 1 GB δινει και ενα stick δωρο. Σε αυτο το link βλεπω οτι το skype δουλευει κανονικα με voda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kistos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς ποια είναι η διάρκεια του συμβολαίου που πρέπει να υπογράψει κάποιος για αυτή την προσφορά; Το κλασικό 12μηνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiou.cr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς ποια είναι η διάρκεια του συμβολαίου που πρέπει να υπογράψει κάποιος για αυτή την προσφορά; Το κλασικό 12μηνο; Ρώτησα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι αν διακόψεις μετά το 12άμηνο. Αλλιώς η επιβάρυνση είναι η αξία του μόντεμ 49Ε νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ρώτησα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι αν διακόψεις μετά το 12άμηνο. Αλλιώς η επιβάρυνση είναι η αξία του μόντεμ 49Ε νομίζω Mάλλον πριν εννοείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasbbl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Η wind προσφερει 1 γιγα επισης με 10 ευρω το μηνα, αλλα χωρις τους ορους της βοντα και αν σου τελειωσει μπορεις να αγορασεις αλλο 1 γιγα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.