IoannisDr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλημέρα Ψάχνοντας ένα πρόγραμμα ( active file recovery ) προέκυψε πρόβλημα με trojan!! το κατέβασα απο torrentz και με το που το έτρεξα μου έβγαλε ειδοποίηση trojan το kaspersky!! πάτησα διαγραφή ( αν θυμάμαι καλά γιατί μετά από τόση ώρα που έψαχνα να βγάλω άκρη...) στις προτεινόμενες επιλογές και έκανε restart! μετά την επανεκκίνηση πάλι έβγαλε ειδοποίηση sygkekrimena trojan-spy.MSIL.Agent.bex το γοογλαρα και κάπου έλεγε να χρησιμοποιήσω combofix ( εντομεταξύ εφόσον δε γινόταν ούτε διαγραφή ούτε απομόνωση επέλεξα αναγκαστικά παράβλεψη ενώ απεγκατέστησα εννοείτε το active file recovery..OYST!! ) τρώω το άκυρο μιας και το combofix δε τρέχει σε 64χ windows :S ξανακάνω scan με το kaspersky δε μου βγάζει τπτ ( μάλλον επειδή είχα επιλέξει παράβλεψη ) κατεβάζω και το Malwarebytes' Anti-Malware, scan πάλι δεν εμφανίζει τπτ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us το γλυτώνω το format??
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Κοιτα απο την στιγμη που το διεγραψες και μπλοκαρες την χρηση του δεν εχεις προβλημα, για δοκιμασε το spybot search and destroy, free ειναι.
IoannisDr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δοκίμασα το Malwarebytes' Anti-Malware τη γρήγορη σάρωση και δε μου έβγαλε τπτ..θα δοκιμάσω και το spybot αφου είναι και freeware. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στη συμπεριφορά του.ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!
epikthtos1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εντόπισε το super antispyware αυτό trojan.Agent/gen/-autorun[swisyn] και το διέγραψα... Μήπως ξέρει κάποιος τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, πως όταν εντοπίζουμε trojan , θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ο υπολογιστής μας βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενός άλλου κεντρικού υπολογστή και εκτίθενται τα αρχεία μας σε άλλο χρήστη ή δε συμβαίνει πάντα αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα