nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Το project Fusion της AMD είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί ως quad-core. Φυσικά το πρώτο μέρος του project είναι έτοιμο ως dual-core και βασισμένο στην πλατφόρμα Brazos.Το επόμενο βημα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Llano και περιλαμβάνει και dual και quad-core εκδόσεις. Τα Llano dual-core chips έχουν TDP 20W.Για τα quad-core Llano με ενσωματωμένα γραφικά έχει οριστεί το TDP στα 55W.Αυτές οι καταναλώσεις είναι άριστες στην κατηγορία τους, αν σκεφτούμε ότι μέσα στον πυρήνα υπάρχουν τα περισσότερα μέρη του chipset, το κύκλωμα γραφικών και ένας Quad επεξεργαστής. Ο αρχικός προγραμματισμός, ήταν η πλατφόρμα να κατασκευαστεί στα 45nm αλλά το σχέδιο άλλαξε και η AMD πάει ολοταχώς στα 32nm. Η ημερομηνία διάθεσης είναι στις αρχές του 2011. Πηγή: myplaisio Πηγή: fudzilla Video: Η παρουσίαση του dual core στην φετινή computex Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2010 από nikos21aek
ahristos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ουφ τρόμαξα... Νόμισα ότι βγήκε ο Llano ενώ εγώ κοιμόμουνα το Σαββατοκύριακο Αλλά μπα... Ο fudo δεν είχε νέα για να γεμίσει την κεντρική σελίδα του και έγραψε αναμασημένες γενικότητες. Πριν 1 μήνα έγινε η παρουσίαση. Στο link για το myplaisio είχαν γράψει dtp αντί για tdp. Τώρα το διόρθωσαν http://myplaisio.gr/news/4-core-amd-fusion-με-tdp-55w
ahristos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Τους βάλανε σε δουλειά κιόλας Llano Tri Core and Ontario Dual Core spotted Γράφτηκαν στο BOINC από τα εργαστήρια της AMD και τους βάλανε να μασάν αριθμούς. Τίποτα σπουδαίο στα νούμερα, αλλά ο Bobcat (αυτός που είδαμε στην computex να παιζει το AVP) είναι πάνω από 2 φορές πιο γρήγορος από οποιονδήποτε ATOM, και ο Llano είναι πολύ χαμηλά χρονισμένος μάλλον (ούτε περιμένουμε τίποτα συνταρακτικό στην επεξεργαστική ισχύ, αφού στον πυρήνα των σημερινών Athlon 2 βασίζεται). Περίεργη κίνηση πάντως, να βγει δημόσια με επεξεργαστές που θα κυκλοφορήσουν μήνες αργότερα.
Evgenios1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αντε να το δουμε. Αν ειναι ετσι οπος στην παρουσιαση... γεια σου αϊ 7 και αϊ 67
tarantules Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Αυτό το τέστ ταχύτητας του browser (browser flip) που κάνουν (σημείο 4:05 στο video) μήπως είναι λίγο μούφα ή μου φαίνεται; Το έτρεξα σε ΙΕ8 στο pc της υπογραφής μου και έποιασα μόλις 2-3 frames αλλά όταν άνοιξα και έτρεξα το ίδιο τέστ με τον firefox η απόκριση ήταν ταχύτατη και έποιασα 60fps! Μήπως μας δουλεύουν; Εκτός και εαν έχω fusion επεξεργαστή και δεν το έχω πάρει πρέφα ακόμα.... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από tarantules
ahristos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αυτό το τέστ ταχύτητας του browser (browser flip) που κάνουν (σημείο 4:05 στο video) μήπως είναι λίγο μούφα ή μου φαίνεται; Περίπου... Δε νοείται να φτιάχνεις επεξεργαστές και κάρτες γραφικών και να μην έχεις και κάτι που να δείχνει πόσο καλά συνεργάζεσαι με τη μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού για το κοινό καλό σας (και των πελατών σας βεβαίως-βεβαίως). Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι browsers έχουν τόσο προχωρημένο κώδικα που τους επιτρέπει να κάνουν χωρίς επιτάχυνση, αυτά που κάνει ο IE με βοήθεια από την κάρτα γραφικών. Αν θες να δεις όμως τον ΙΕ να λάμπει, βάλε τον Internet Explorer Platform Preview (τον 9 δηλαδή) και τρέξε κανένα βαρύ τεστ. Το FishIE Tank ας πούμε με πάνω από 250 ψάρια. Εκεί οι περισσότεροι άλλοι θα πιάσουν πάτο.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αυτό το τέστ ταχύτητας του browser (browser flip) που κάνουν (σημείο 4:05 στο video) μήπως είναι λίγο μούφα ή μου φαίνεται;Το έτρεξα σε ΙΕ8 στο pc της υπογραφής μου και έποιασα μόλις 2-3 frames αλλά όταν άνοιξα και έτρεξα το ίδιο τέστ με τον firefox η απόκριση ήταν ταχύτατη και έποιασα 60fps! Μήπως μας δουλεύουν; Εκτός και εαν έχω fusion επεξεργαστή και δεν το έχω πάρει πρέφα ακόμα.... Σε τι netbook το έκανες το τέστ;
21century Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Η εταιρεία εχει μπει δυναμικα και εχει αυξησει το μεριδιο της με νεες παλτφορμες και μαλιστα δυνατες συνδυαζοντας γραφικα επιπεδου οπως και πλατφορμα για φορητους και επιτραπεζιους...τωρα παιρνει το αιμα της πισω...
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 http://www.techspot.com/news/39481-desktop-llano-uses-socket-fm1-succeeds-socket-am3.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα