Nate Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έχω ένα dvd εγγραφής, με σκληρό δίσκο και δυνατότητα εγγραφής σε dvd. Για να μπορώ να δω το dvd στον υπολογιστή, πρέπει να κάνω ολοκλήρωση του δίσκου. Όμως, δεν μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω μετά. Γίνεται με κάποιο τρόπο να μπορέσω να το ξαναχρησιμοποιήσω? Δηλαδή θέλω να κάνω rip το dvd και μετα αφού διαγράψω όλα τα αρχεία του dvd, να ξαναγράψω κάτι σε αυτό από το dvd εγγραφής. Υ.Γ. Δεν ήμουν σίγουρος σε ποια κατηγορία έπρεπε να το βαλω, αν ταιριάζει αλλού μετακινήστε το.
Nate Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 να παρεις dvd-rw Ας πούμε πως γράφω κάτι από την τηλεόραση. Τα αρχεία μέσα στο dvd θα είναι avi?
parsifal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Για το ερώτημα στο πρώτο μήνυμά σου: Πρέπει να χρησιμοποιήσεις δισκάκια επανεγγράψιμα (RW) όπως είπε κι ο φίλος umaga. Θα πρέπει όμως να εξετάσεις και αν το DVD Recorder σου δέχεται RW δισκάκια και αν ναι, τί τύπου (-RW ή +RW). Για το δεύτερο ερώτημά σου: Όχι, δε θα είναι AVI. Τα DVD Recorders καταγράφουν σε μορφή video MPEG-2 και γενικά οι προδιαγραφές είναι τέτοιες που να δίνουν αποτέλεσμα συμβατό με το πρότυπο DVD-Video, ώστε μετά το finalization να παίζει και σε απλές συσκευές DVD player.
kanenas_allos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αν πρόκειται για επιτραπέζιο dvd recorder τότε μετά την ολοκλήρωση του dvd θα έχεις στα χέρια σου ένα δισκάκι με την κλασσική μορφή αρχείων του dvd video (vob).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.