tiger! Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λοιπόν σήμερα το πρωί άνοιξα κανονικά τον υπολογιστή μου στο ubuntu (έχω και windows) και έβλεπα ταινία.. Φεύγω για 2 λεπτά και μόλις γύρισα είχε κλείσει. Όταν πήγα να τον ανοίξω άρχισε να αναβοσβήνει το φωτάκι του power button και η οθόνη είναι μαύρη. Έχω κάνει μια γύρα στο ιντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τι να κάνω????
sil_unique Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Λοιπόν σήμερα το πρωί άνοιξα κανονικά τον υπολογιστή μου στο ubuntu (έχω και windows) και έβλεπα ταινία.. Φεύγω για 2 λεπτά και μόλις γύρισα είχε κλείσει. Όταν πήγα να τον ανοίξω άρχισε να αναβοσβήνει το φωτάκι του power button και η οθόνη είναι μαύρη. Έχω κάνει μια γύρα στο ιντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τι να κάνω???? Χρειάζεσαι μητρική -> αγοράζεις καινούριο φορητό.
sil_unique Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Λοιπόν σήμερα το πρωί άνοιξα κανονικά τον υπολογιστή μου στο ubuntu (έχω και windows) και έβλεπα ταινία.. Φεύγω για 2 λεπτά και μόλις γύρισα είχε κλείσει. Όταν πήγα να τον ανοίξω άρχισε να αναβοσβήνει το φωτάκι του power button και η οθόνη είναι μαύρη. Έχω κάνει μια γύρα στο ιντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τι να κάνω???? Χρειάζεσαι μητρική -> αγοράζεις καινούριο φορητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.