ReD-RevolutioN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Kαλησπερα παιδια.Την Τεταρτη το μεσημερι ταξιδευω απο Πατρα για Ιταλια.Αρκετες ωρες ταξιδι οπως καταλαβαινετε,εχω κλεισει και απλο εισητηριο και οπως καταλαβαινετε χρειαζομαι επειγοντως υπνοσακο για να στρωσω να κοιμηθω κατω.Ξερειε κανεις που πουλανε γενικοτερα?Ψαχνω καποιον οικονομικο,μην ξοδεψω πολλα χρηματα.Μενω στην Κηφισια. Κατι μου ειπε η μητερα μου για Κλαουδατο,που εχει εδω στην Κηφισια,ισχυει? Παρακαλω πολυ,δωστε(βοηθεια) και σωστε! Ευχαριστω πολυ
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ρε σι ψάξε για είδη κάμπινγκ στο google και γράψε και Κηφισιά για να σου βγάλει τα μαγαζιά που είναι εκέι κοντά. Δηλαδή κάνε το αυτονόητο. Γύρω στα 30 Euro θα σου φύγουν...
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Με 15 ευρώ πήρα για -10 βαθμούς και τη πάλεψα μια χαρά στα σκηνάκια. Υποθέτω αυτό που λέει ο σάπιος, είναι για να κατασκηνώσεις στα Ιμαλάϊα. =ρ
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εμένα είπες σάπιο;; ΣάπιαΠνευμόνια με λένε αν το θές σε μετάφραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.