Dropsreef Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Έτσι εξηγουνται οι τεράστιες γνωσεις....socket 775 εν ετη 2010 οταν κυκλοφορεί το 1156 το οποιο οπως εχει ανακοινωθει παει και αυτο για αντικατάσταση του χρόνου
LouCi4er Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Έτσι εξηγουνται οι τεράστιες γνωσεις....socket 775 εν ετη 2010 οταν κυκλοφορεί το 1156 το οποιο οπως εχει ανακοινωθει παει και αυτο για αντικατάσταση του χρόνου Και που ξερεις εσυ? Τι εισαι,τεχνικος ηλεκτρονικων υπολογιστων? Αλλα φιλε μου Dropsreef δεν φταει το παλικαρι,εσυ φταις και οι υπολοιποι που καθησατε και ασχοληθηκατε.
yiannis_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Έτσι εξηγουνται οι τεράστιες γνωσεις....socket 775 εν ετη 2010 οταν κυκλοφορεί το 1156 το οποιο οπως εχει ανακοινωθει παει και αυτο για αντικατάσταση του χρόνου Μια χαρά συνθεσούλα είναι για να κάνει τη δουλειά του. Μέχρι 2012 που θα εχουν αλλάξει ριζικά κάποια πράγματα απο intel όλα θα του δουλεύουν νερό. Δε θέλει AMD (ούτε εγω θέλω την παρούσα φάση) μη μας κρεμάσεις κιόλας. Ούτος η άλλος έπεσε σε bugdet και καινούργιο Quad Amd δεν έβγαινε. Αν τα πάρει και κομμάτια θα τα βρει και σε πολύ καλύτερες τιμές. Και αν φυσικά κάνει είτε την αναβαθμιση είτε γενικά κάποια αλλαγή.
Dropsreef Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δε θέλει AMD (ούτε εγω θέλω την παρούσα φάση) μη μας κρεμάσεις κιόλας. Ποιος μιλησε για Amd.Αν το κατάλαβες το thread με επεξεργαστη σε socket 775 είναι 4-5 μερες παλιοτερο απο το παρον. Ε οταν ανθρωπος μας δινει τοσες τεχνικές λεπτομέρειες σημαινει οτι γνωριζει καποια πράγματα.Απο την στιγμη λοιπον που γνωρίζει τοσα ε ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ να πας σε παλαιοτερο socket μονο και μονο για να βοηθησεις στο ξεστοκάρισμα
yiannis_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ναι το κατάλαβα για την ημερομηνία των posts και γι αυτό γράφω. Και αν φυσικά κάνει είτε την αναβαθμιση είτε γενικά κάποια αλλαγή. Απο την άλλη. Οι υπολογιστές δεν είναι κολεξιόν ρούχων της Τοι&Μοι ώστε όταν περάσει ή μόδα να χάσει την αξία του. Η αξία του μετρίεται με βάση την αξιοπιστία και την επεξεργαστική του ισχύς. Με τα ίδια λεφτά που παίρνει τον Q8xx μπορεί να πάρει αυτή τη μητρική ASROCK M3A785GM-LE/128M και αυτή την cpu AMD ATHLON II X3 425 2.7GHZ TRIPLE CORE BOX και για να πει πως εχει κερδίσει κάτι με την επιλογή AMD πρέπει να του κάτσει πάσει θυσία ξεκλείδωμα σε quad. Αν ξεκλείδωναν όλοι τότε θα σου έλεγα ναι, υπάρχει κάτι ποιο συμφέρον και θα το πρότεινα κιόλας. Αλλά έτσι οπως εχουν τώρα τα πράγματα κάλιο Quad 8300 και στο χέρι παρά Unlocked Phenom 4 και καρτέρι .
FaRMaKhs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τουλαχιστον γελασα πρωινιατικα με το ολο θεμα Οσο για το τοπικ?Αγορινα την πρωτη σου συνθεση GO 4 IT οσο πιο γρηγορα μπορεις ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις με αυτα τα χρηματα και μην ακους αυτους τους τυχαρπαστους που σου λενε αιδιες(ακου εκει samsi hdd και amd ψησταρια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.