Προς το περιεχόμενο

Pinnacle Analog-DVB-T mpeg4 USB tv tuner - ΠΡΟΒΛΗΜΑ

PanosJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια βοήθεια σε ένα προβλημα που έχω.

Έψαξα σε όλο το internet αλλα δεν μπορεσα να βρω λύση στο πρόβλημά μου.

Έχω ένα HTPC και έχω συνδέσει το Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e

http://www.pctvsystems.com/Products/ProductsEuropeAsia/Hybridproducts/PCTVHybridProStick/tabid/182/language/en-GB/Default.aspx

Τώρα που ήρθαν στην Αθήνα τα ψηφιακα κανάλια, τα αναγνώρισε το tunner αλλά η εικόνα παγώνει σε τυχαίες στιγμές για λιγότερο απο ένα δευτερόλεπτο και αυτό έχει επίδραση και όταν γίνεται record στο κανάλι.

Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ (Mpeg2) και τα αναλογικα λειτουργούν κανονικά χωρίς lag.

Το PC ειναι εφοδιασμένο με τα ακόλουθα κομμάτια:

i7 920 3GHz

DDR3 2GB 1333

MSI 7600GT

Asus P6X58D Deluxe

WD 150GB Raptor

WD 2TB

Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Υπάρχει περίπτωση η κάρτα γραφικών να μην είναι αρκετά δυνατή για mpeg4?

Δημοσ.

εγω πηρα εναν αυτονομο εξωτερικο δεκτη και μου κανει τα ιδια..πρεπει να παιζει

κατι στην εκπομπη του σηματος..παγωνει και κανει σπασιματα και τετραγωνακια..

εισαι με εξωτ. κεραια ?

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα vga, εγω εχω μια gtx285 οποτε..

Δημοσ.
εγω πηρα εναν αυτονομο εξωτερικο δεκτη και μου κανει τα ιδια..πρεπει να παιζει

κατι στην εκπομπη του σηματος..παγωνει και κανει σπασιματα και τετραγωνακια..

εισαι με εξωτ. κεραια ?

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα vga, εγω εχω μια gtx285 οποτε..

Ναι έχω εξωτερική κεραία! Αυτό που περιγράφεις μου συμβαίνει και μένα.Το signal Quality είναι 100 και το Signal Strength παίζει από 77 έως 90, αλλά ακόμα και στα 90 κάνει που και που σπασίματα.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια το σημα που ερχεται ειναι σιγουρα σταθεροτατο.

Εγω βλεπω για ωρες με τη μικρη εσωτερικη κεραιουλα του δικου μου απλου tv tuner, χωρις απολυτως κανενα κολλημα ή πιξελιασμα, και σιγουρα με χειροτερο σημα απο τις εξωτερικες κεραιες σας ;)

Αναζητηστε αλλου το φταιξιμο.

Δημοσ.

εννοεις αυτη την μικρη με το μαγνητακι απο κατω ?

αν ναι αυτη εχω και γω..

ακομα και τωρα που βλεπω alter κανει που και που σπασιματα

και την κουναω λιγο να πιασει 79 και την αφηνω...

Δημοσ.

Δες μήπως είναι θέμα drivers του tv tuner. Εμένα με τους παλιούς τα έπιανε αλλά είχα παρομοια προβληματα με αυτά που περιγράφεις αλλά και με το time shifting που με τους τελευταίους drivers λύθηκαν.

Δημοσ.

μα εμενα που ειναι εξωτερικος κανει τα ιδια σπασιματα που και που...δεν εχει να κανει με drivers..

Δημοσ.

γενικότερα και όχι μόνο για εσάς

μπορεί μέσα στο μενού να έχει κάτι για την ενίσχυση του σήματος (όπως στις τηλεοράσεις)

απενεργοποιείστε η ενεργοποιείστε......

είχα το ίδιο πρόβλημα (σε τηλεόραση) το απε....... και από τότε κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

το μονο που εχει η μια ρυθμιση ανοικτ/κλειστη σε μενα, που εχει λεει να κανει με την

σωστη ταξινομηση των καναλιων..θα το δοκιμασω..

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω βρεί λύση. Επικοινώνησα και με το Support της Pinnacle μέσω email και μου απάντησαν ότι ήθελαν να τους στείλω ένα log αρχείο (μία επιλογή που έχει το πρόγραμμα της Pinnacle) με διάφορες πληροφορίες του υπολογιστή μου και διαφορα άλλα στοιχεία.

Αναμένω λοιπον...

---------- Προσθήκη στις 11:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:39 ----------

Δες μήπως είναι θέμα drivers του tv tuner. Εμένα με τους παλιούς τα έπιανε αλλά είχα παρομοια προβληματα με αυτά που περιγράφεις αλλά και με το time shifting που με τους τελευταίους drivers λύθηκαν.

Έχω το τελευταίο software της Pinnacle ( TVCenter 6.3.0.584 12/Mar/2010 )http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/Application/TVC6Download/tabid/214/language/en-GB/Default.aspx και τους τελευταίους drivers που έρχονται μαζί με το software.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι πάλι στο θέμα...

Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα. Η επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Pinnacle δεν έφερε αποτέλεσμα. Το γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά δεν μπορούν να έχουν μία λύση, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα Hardware.

Δεν υπάρχει κάποιος με την ίδια ακριβώς κάρτα που να έχει το ίδιο πρόβλημα.

Έψαξα μέσω Google αλλά δυστυχώς δεν βρήκα καμία λύση.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα... :)

Δημοσ.

Κοίτα,για να μην παιδεύεσαι τζάπα και πελαγώνεις . κάπου διάβασα οτι τα ψηφιακά της digea επειδή δεν έχουν τελειοποιήσει την εκπομπή τους ακόμα,κάνουν συχνά-πυκνά μικροδιακοπές.

Ίσως λοιπόν να μην φταίει κάτι στο σύστημά σου και να είναι πρόβλημα εκπομπής του σήματος.

Ρώτησε κάποιον γνωστό σου στην περιοχή εαν έχει κα αυτός διακοπές στο σήμα (να βλέπει όμως από επιτραπέζιο δέκτη ή ενσωματωμένο δέκτη της tv και όχι από HTPC )

Δημοσ.
σε τι windows εισαι ?

έχω Vista 32bit

---------- Προσθήκη στις 15:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ----------

Κοίτα,για να μην παιδεύεσαι τζάπα και πελαγώνεις . κάπου διάβασα οτι τα ψηφιακά της digea επειδή δεν έχουν τελειοποιήσει την εκπομπή τους ακόμα,κάνουν συχνά-πυκνά μικροδιακοπές.

Ίσως λοιπόν να μην φταίει κάτι στο σύστημά σου και να είναι πρόβλημα εκπομπής του σήματος.

Ρώτησε κάποιον γνωστό σου στην περιοχή εαν έχει κα αυτός διακοπές στο σήμα (να βλέπει όμως από επιτραπέζιο δέκτη ή ενσωματωμένο δέκτη της tv και όχι από HTPC )

Η τηλεόραση μου δέχεται σήμα Mpeg 4 αλλά δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Από δέκτη mpeg4 που έχει συνδεθεί σε μία lcd τηλεόραση (χωρίς υποστήριξη Mpeg4) ενός φίλου μου, πάλι δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...