PanosJ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Θα ήθελα μια βοήθεια σε ένα προβλημα που έχω. Έψαξα σε όλο το internet αλλα δεν μπορεσα να βρω λύση στο πρόβλημά μου. Έχω ένα HTPC και έχω συνδέσει το Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e http://www.pctvsystems.com/Products/ProductsEuropeAsia/Hybridproducts/PCTVHybridProStick/tabid/182/language/en-GB/Default.aspx Τώρα που ήρθαν στην Αθήνα τα ψηφιακα κανάλια, τα αναγνώρισε το tunner αλλά η εικόνα παγώνει σε τυχαίες στιγμές για λιγότερο απο ένα δευτερόλεπτο και αυτό έχει επίδραση και όταν γίνεται record στο κανάλι. Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ (Mpeg2) και τα αναλογικα λειτουργούν κανονικά χωρίς lag. Το PC ειναι εφοδιασμένο με τα ακόλουθα κομμάτια: i7 920 3GHz DDR3 2GB 1333 MSI 7600GT Asus P6X58D Deluxe WD 150GB Raptor WD 2TB Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Υπάρχει περίπτωση η κάρτα γραφικών να μην είναι αρκετά δυνατή για mpeg4?
hammerd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 εγω πηρα εναν αυτονομο εξωτερικο δεκτη και μου κανει τα ιδια..πρεπει να παιζει κατι στην εκπομπη του σηματος..παγωνει και κανει σπασιματα και τετραγωνακια.. εισαι με εξωτ. κεραια ? δεν νομιζω οτι ειναι θεμα vga, εγω εχω μια gtx285 οποτε..
PanosJ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εγω πηρα εναν αυτονομο εξωτερικο δεκτη και μου κανει τα ιδια..πρεπει να παιζεικατι στην εκπομπη του σηματος..παγωνει και κανει σπασιματα και τετραγωνακια.. εισαι με εξωτ. κεραια ? δεν νομιζω οτι ειναι θεμα vga, εγω εχω μια gtx285 οποτε.. Ναι έχω εξωτερική κεραία! Αυτό που περιγράφεις μου συμβαίνει και μένα.Το signal Quality είναι 100 και το Signal Strength παίζει από 77 έως 90, αλλά ακόμα και στα 90 κάνει που και που σπασίματα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδια το σημα που ερχεται ειναι σιγουρα σταθεροτατο. Εγω βλεπω για ωρες με τη μικρη εσωτερικη κεραιουλα του δικου μου απλου tv tuner, χωρις απολυτως κανενα κολλημα ή πιξελιασμα, και σιγουρα με χειροτερο σημα απο τις εξωτερικες κεραιες σας Αναζητηστε αλλου το φταιξιμο.
hammerd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εννοεις αυτη την μικρη με το μαγνητακι απο κατω ? αν ναι αυτη εχω και γω.. ακομα και τωρα που βλεπω alter κανει που και που σπασιματα και την κουναω λιγο να πιασει 79 και την αφηνω...
PanosJ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τι μπορεί όμως και δημιουργεί αυτά τα σπασίματα στην εικόνα?
EddieObscurant Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δες μήπως είναι θέμα drivers του tv tuner. Εμένα με τους παλιούς τα έπιανε αλλά είχα παρομοια προβληματα με αυτά που περιγράφεις αλλά και με το time shifting που με τους τελευταίους drivers λύθηκαν.
hammerd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 μα εμενα που ειναι εξωτερικος κανει τα ιδια σπασιματα που και που...δεν εχει να κανει με drivers..
drdedus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 γενικότερα και όχι μόνο για εσάς μπορεί μέσα στο μενού να έχει κάτι για την ενίσχυση του σήματος (όπως στις τηλεοράσεις) απενεργοποιείστε η ενεργοποιείστε...... είχα το ίδιο πρόβλημα (σε τηλεόραση) το απε....... και από τότε κανένα πρόβλημα
hammerd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 το μονο που εχει η μια ρυθμιση ανοικτ/κλειστη σε μενα, που εχει λεει να κανει με την σωστη ταξινομηση των καναλιων..θα το δοκιμασω..
PanosJ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ακόμα δεν έχω βρεί λύση. Επικοινώνησα και με το Support της Pinnacle μέσω email και μου απάντησαν ότι ήθελαν να τους στείλω ένα log αρχείο (μία επιλογή που έχει το πρόγραμμα της Pinnacle) με διάφορες πληροφορίες του υπολογιστή μου και διαφορα άλλα στοιχεία. Αναμένω λοιπον... ---------- Προσθήκη στις 11:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:39 ---------- Δες μήπως είναι θέμα drivers του tv tuner. Εμένα με τους παλιούς τα έπιανε αλλά είχα παρομοια προβληματα με αυτά που περιγράφεις αλλά και με το time shifting που με τους τελευταίους drivers λύθηκαν. Έχω το τελευταίο software της Pinnacle ( TVCenter 6.3.0.584 12/Mar/2010 )http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/Application/TVC6Download/tabid/214/language/en-GB/Default.aspx και τους τελευταίους drivers που έρχονται μαζί με το software.
PanosJ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Επανέρχομαι πάλι στο θέμα... Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα. Η επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Pinnacle δεν έφερε αποτέλεσμα. Το γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά δεν μπορούν να έχουν μία λύση, τουλάχιστον προς το παρόν. Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα Hardware. Δεν υπάρχει κάποιος με την ίδια ακριβώς κάρτα που να έχει το ίδιο πρόβλημα. Έψαξα μέσω Google αλλά δυστυχώς δεν βρήκα καμία λύση. Μου έχει σπάσει τα νεύρα...
tarantules Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα,για να μην παιδεύεσαι τζάπα και πελαγώνεις . κάπου διάβασα οτι τα ψηφιακά της digea επειδή δεν έχουν τελειοποιήσει την εκπομπή τους ακόμα,κάνουν συχνά-πυκνά μικροδιακοπές. Ίσως λοιπόν να μην φταίει κάτι στο σύστημά σου και να είναι πρόβλημα εκπομπής του σήματος. Ρώτησε κάποιον γνωστό σου στην περιοχή εαν έχει κα αυτός διακοπές στο σήμα (να βλέπει όμως από επιτραπέζιο δέκτη ή ενσωματωμένο δέκτη της tv και όχι από HTPC )
PanosJ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 σε τι windows εισαι ? έχω Vista 32bit ---------- Προσθήκη στις 15:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ---------- Κοίτα,για να μην παιδεύεσαι τζάπα και πελαγώνεις . κάπου διάβασα οτι τα ψηφιακά της digea επειδή δεν έχουν τελειοποιήσει την εκπομπή τους ακόμα,κάνουν συχνά-πυκνά μικροδιακοπές.Ίσως λοιπόν να μην φταίει κάτι στο σύστημά σου και να είναι πρόβλημα εκπομπής του σήματος. Ρώτησε κάποιον γνωστό σου στην περιοχή εαν έχει κα αυτός διακοπές στο σήμα (να βλέπει όμως από επιτραπέζιο δέκτη ή ενσωματωμένο δέκτη της tv και όχι από HTPC ) Η τηλεόραση μου δέχεται σήμα Mpeg 4 αλλά δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Από δέκτη mpeg4 που έχει συνδεθεί σε μία lcd τηλεόραση (χωρίς υποστήριξη Mpeg4) ενός φίλου μου, πάλι δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.