LuNaTiC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 E, πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο, στην cache μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία, ελάχιστες επιπτώσεις στις επιδόσεις έχει, και σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες νομίζω. Έχεις AALS σε raid0; ναι αυτους εχω
Red_Phantom Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 @liopyr Άσε ρε που δεν είναι σωστό το burst !!! ( 375ΜΒ + 375ΜΒ=750ΜΒ το πολύ λόγω sata) Αλλά τι να κάνουμε αυτά δείχνει !!! Που να έβλεπες τι λέει για την CPU - RAM το everest ... @Lunatic Στο crystaldiskmark (που μάλλον είναι πιο αξιόπιστο) έχεις σε όλα εκτός απο μια περίπτωση πολύ καλύτερα αποτελέσματα. PS. Άντε να πέσουν λίγο οι SSD με το sandforce 1200....
liopyr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μιας που είπες everest πάντως, το disk benchmark που έχει μου φαίνεται το πιο αξιόπιστο απ'όσα disk bench κυκλοφορούν. Τρέξε ένα random read test αν το έχεις πρόχειρο.
LuNaTiC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 το οτι εχω το raid0 χωρισμενο σε 4 partition του κανω κακο απο θεμα speed?
Red_Phantom Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 @liopyr Γενικά απογοήτευση το fakeraid. Έχει σπάσει και μια φορά από πτώση ρεύματος. @Lunatic The First Volume is the Fastest Volume Use only the outer areas of a disk in a striped partition in the maximum performance requirements. You can gain up to a 50 percent increase in sustained throughput with this technique. On high speed, high capacity disk drives, significantly more data is packed onto the outer tracks than the inner tracks. Maintaining a relatively high density on all tracks is a good technique for increasing capacity. http://www.softraid.com/support2xtips.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 το οτι εχω το raid0 χωρισμενο σε 4 partition του κανω κακο απο θεμα speed? λες και κερδίζεις κάτι ουσιαστικό από το raid 0...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.