Tuna Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σήμερα δοκίμασα την νέα οθόνη που αγόρασα στο pc μου, την dell u2410 και ενώ φαινόταν να δουλεύει κανονικά, όποτε βάζω ταινία μου δείχνει πολλά κόκκινα pixels και όταν φορτώνω παιχνίδι που το δείχνει με αλλοιωμένα χρώματα ή μου πετάει πράσινα μικρά τετράγωνα σε όλη την οθόνη . Είναι σίγουρο πως η οθόνη όμως δεν φταίει αφού την δοκίμασα σε άλλο pc και έδειχνε μια χαρά. Οπότε μάλλον φταίει η gpu η οποία είναι αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5870-GV-R587D5-1GD-B-SVGA-PCI-Express-GV-R587D5.htm Δοκίμασα και το ψηφιακό και το αναλογικό καλώδιο αλλά και το displayport όπου καλυτέρευε λίγο στις ταινίες αλλά γινότανε ακόμη πιο χάλια στα παιχνίδια....
vasilisga Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 τους τελευταιους drivers δοκιμασες να τους βαλεις?
Tuna Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ναι έχω το driver genius pro και έχω εγκατεστημένο τον τελευταίο!
LouCi4er Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ναι έχω το driver genius pro Τι ειναι αυτο? Τοσο δυσκολο ειναι να πας στη σελιδα της AMD, να παρεις τους τελευταιους drivers και να κανεις install?
Tuna Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τι ειναι αυτο? Τοσο δυσκολο ειναι να πας στη σελιδα της AMD, να παρεις τους τελευταιους drivers και να κανεις install? Δίκιο έχεις τελικά...κατέβασα το driver απο το site της Gigabyte και τωρα εχω μονο πρόβλημα στο age 3 με τα πράσινα τετραγωνακια που μπορεί και να μην είναι πρόβλημα της gpu!
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δίκιο έχεις τελικά...κατέβασα το driver απο το site της Gigabyte και τωρα εχω μονο πρόβλημα στο age 3 με τα πράσινα τετραγωνακια που μπορεί και να μην είναι πρόβλημα της gpu! Ασε το site της gigabyte... από έδω θα κατεβάζεις Drivers ΠΑΝΤΑ
Tuna Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δυστυχως επαναφερω το θεμα γιατι στο ασχετο ενω δουλευε μια χαρα μου ξαναχαλασε η εικονα. Ξαναφορτωσα τα drivers αλλα τιποτα. Το παραξενο ειναι οτι ενω στο youtube βιντεο 1080p τα δειχνει τελεια, ταινιες 780p (με vlc/bs/km players ) τις δειχνει χαλια. Επισης οταν ανοιγω φοτο ολη η οθονη γινεται καπως πιο κιτρινη ( δεν νομιζω να υπαρχει ακριβης ορος για αυτο). Τι λετε να φταιει τωρα;
Tuna Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Οφθαλμίατρος... Για δες μια....Για να ειμαστε και σιγουροι! http://img121.imageshack.us/img121/9954/77463441.png' alt='77463441.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Για δες μια....Για να ειμαστε και σιγουροι! http://img121.imageshack.us/img121/9954/77463441.png' alt='77463441.png'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Εισαι σιγουρος ειπες οτι η οθονη δουλευει μια χαρα.Τοτε βαλε την καρτα να τρεξει κανα furmark να δουμε μηπως φταιει η καρτα.
Tuna Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Εισαι σιγουρος ειπες οτι η οθονη δουλευει μια χαρα.Τοτε βαλε την καρτα να τρεξει κανα furmark να δουμε μηπως φταιει η καρτα. Σιγουρα δεν φταει η οθονη την εχω δοκιμασει σε αλλα 2 pc και παιζει τελεια...
Errik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όταν πατάς print screen, τα πίξελς και η αλλοίωση συνεχίζουν να εμφανίζονται όταν κάνεις επικόλληση στο paint; Αν όχι, κοίταξε για καμμένα pixels στην οθόνη ή το καλώδιό της αν πατάει καλά.. Edit: τότες βάλε καινούριους drivers
Tuna Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τους εβαλα αυτο ειναι το θεμα! Και συνεχιζει τα ιδια. Τωρα να εχω κατεβασει λαθος driver δεν νομιζω! Αφου για 1 ημερα εδειχνε μια χαρα και στο ακυρο μου το γυρναει παλι σε κοκκινα/μαυρα πιξελς :@ ---------- Προσθήκη στις 22:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- Οκ οτι ναναι... Απεγκατεστησα τον driver, φορτωσ τον driver που ειχε στο cd της καρτας γραφικων ( δεν βελτιωθηκε η εικονα ) και στο καπακι φορτωσα και το driver που κατεβασα απο το site της gigabyte και τωρα παιζει μια χαρα. Πριν ομως ειχα φορτωσει το driver που ειχα κατεβασει απο το site της gigabyte καθως και τα τελευταια drivers απο το site της AMD και δεν εκανε τιποτα....Πως εξηγειται αυτο; ΥΓ: Ελπιζω να μην παθει τα ιδια αυριο...
Arxontis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ηταν ματιασμενη μαλλον χεχε αφου σου παιζει μια χαρα εισαι οκ αντε καλη διασκεδαση μαζι της!
Alchemist` Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά, έλεους όλοι με τους τελευταίους drivers... Απ΄όσο γνωρίζω παλιότεροι drivers μπορεί: α) Να μην εκμεταλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες της gpu β) (ειδηκά σε περιπτώσεις CF/SLI, ή σε κάποιο πολύ καινούργιο παιχνίδι) να ρίχνουν το framerate, ή να προκαλούν σπασίματα στην εικόνα, ή το παιχνίδι να βγάζει error Μπορεί κάποιος συνάνθρωπος να μου εξηγήσει πως μπορεί παλιοί drivers να κάνουν την κάρτα να βγάζει κόκκινα, μαύρα και πράσινα Pixel Και τετράγωνα??? Άλλα όπως και να 'χει το παιδί είπε ότι ξαναπέρασε τους τελευταίους 800 φορές... Y.Γ. no offence!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.