d3m0n Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Core Temp για cpu και GPU-Z για κάρτα γραφικών, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι εφόσον δεν έχεις πρόβλημα σε άλλα παιχνίδια τότε δεν παίζει να είναι θέμα θερμοκρασιών, αλλά σύνδεσης στο internet.
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Θεμα συνδεσης ειναι μην το ψαχνεις.Εχω φιλο που με core i7 920,6 gb ram,gtx285 και του κολλαγε οταν ειχε πολλα ατομα
krueger Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ευχαριστω πολυ παιδια...αλλα σε τετοια περιπτωση τι μπορω να κανω..?
krueger Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 θα το ψαξω τοτε.. εχαριστω πολυ κ παλι παιδια..
doutsos13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 βασικά είναι θέμα lag. με 8άρα conn-x και με 24 conn-x το ίδιο ακριβώς παθαίνει επειδή έχω παίξει aion 5 μήνες, ξέρω οτι στα siege γίνεται της πόπης το κάγκελο. έχω και screen shot το οποίο ψήνομαι να ανεβάσω.. δεν βλέπεις τίποτα μέσα στο game η οθόνη είναι κόκκινη σε τέτοιο σημείο και όλο αυτό από τα names των εχθρών. δεν είναι δικός μου ο char αλλα φανταστείτε αυτό που επικρατεί στην εικόνα χ5.. ναί το έχω ζήσει.. παίζεις με frames
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.