Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων? για online game

krueger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους...

θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι σχετικα με το pc μου και ενα game (AION).

κατα την διαρκεια των siege ,επειδη ειναι και πολλοι αλλοι χρηστες εκεινη την ωρα εχω πολυ χαμηλα fps 2-3 και δεν μπορω να παιξω ανετα.

το pc μου εχει τα εξης:

intel pentium® dual CPU E2200 @ 2.20ghz 2.20ghz

ram 4.00gb

GeForce 9800gt

motherboard asus P5B-Plus

πειτε μου τι μπορω να κανω με ενα budjet 150-200E

ευχαριστω

Δημοσ.

εχεις παιξει το παιχνιδι? γιατι παροτι ειναι online rpg εχει δυνατες απαιτησεις κ εχω ξενερωσει με το ολο κολλημα :P σε ευχαριστω πολυ παντως

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:28 ----------

θεμα lag και συνδεσης δεν ειναι σιγουρα σε official παιζω και η συνδεση μου ειναι αρκετα καλη..

Δημοσ.

Τι βαρύ ρε:

System Requirement

CPU : Pentium 4 2.0GHz

RAM :1GB

VGA :GeForec FX 5600(128MB), DirectX 9 or higher

Μήπως έχει lag ο server; Εμένα πάει εκεί ο νους μου ειδικά όταν λες σε siege και σε σημεία όπου μαζεύει πολύ κόσμο.

Χαλαρά το σηκώνεις πιστεύω.

Δημοσ.

Ναι για το θεμα lag ειμαι σιγουρος γιατι μιλαω με παιδια που παιζουμε μαζι και δεν αντιμετοπιζουν τετοιο προβλημα..Οσο για τ System Requirement ειναι απλα για να παιζεις με very low γραφικα. Aπο σεπτεμβρη παιζω το game και ξερω τι παιζει πανω κατω...

Δημοσ.

φιλε μου οπως λεει η demon αποκλειεται να φταιει η καρτα γραφικων

ειναι πολυ καλη

αν εσυ αντιμετωπιζεις θεμα με τα ping δεν σημαινει οτι και οι φιλοι σου θα εχουν προβλημα...

οφειλεται στην συνδεση σου...

Δημοσ.

ping εχω γυρω στο 100 αν θυμαμαι καλα μπορει να κανω κ λαθος.

παντως μην στεκεστε στα System Requirement γτ ειναι τελειως λαθος κ πολλοι τους εχουν κραξει για αυτο

Δημοσ.

Σε άλλα παιχνίδια πως πάει το pc ας πούμε; Παίξε ένα πιο βαρύ απ' το AION στην τύχη.

Θερμοκρασίες σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών παρακολουθείς;

ΥΓ: Εσύ είσαι αρκετά πιο πάνω απ' τα minimum requirements.

Δημοσ.

παιζω και αλλα παιχνιδια οπως pro,resident evil (το τελευταιο),assasins creed to 1 kai τα επαιζα ανετα τωρα για θερμοκρασιες δεν ξερω τιποτα κ ειμαι αντελως ασχετος πανω στο θεμα...

Δημοσ.

Εφόσον παίζεις Assasin's Creed 1 συνεχίζω να πιστεύω πως δεν έχεις πρόβλημα με το pc σου.

Γιατί αποκλείεις τόσο το lag; Μπορεί να φταίει και η σύνδεση σου γι' αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...