MenamareL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μια ερώτηση ξέρει κανείς ποιο animation είναι αυτό που έδειχνε στα video ο Θέμος για κάποιο διάστημα με κάτι λύκους ή αλεπούδες που τραγουδούσαν?(σαν φώτισα τώρα) If you Know.. PLEASEEEEE... 'Έχουμε φάει τα άντερά μας να το βρούμε!!
doutsos13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 γιατί δεν μπαίνεις στο web-tv του ant1 κρατάνε αρχείο και εγώ έτσι έκανα που ήθελα να βρώ από μία εκπομπή..
MenamareL Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 γιατί δεν μπαίνεις στο web-tv του ant1 κρατάνε αρχείο και εγώ έτσι έκανα που ήθελα να βρώ από μία εκπομπή.. Ναι το ξέρω έψαξα εκεί αλλά δε βρίσκω ποιο animation είναι... Το απόσπασμα το βλέπω αλλά από που είναι!!Ποια ταινία....
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δώσε λινκ βρε άνθρωπε να το δούμε κι εμείς. Μπορεί κάποιος να το ξέρει!
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ^ αυτό λέω κι εγώ κάποιος θα το ξέρει λογικά Ποιο; Αυτό σε λέω, δεν αρκεί μια περιγραφή. Αν υπάρχει κάπου σε βίντεο, δώσε λινκ να το δούμε μπας και βρούμε την ταινία που ζητάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.