Προς το περιεχόμενο

φορολογική δήλωση online

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα;

έχει φασαρία; θέλει να στείλουμε δηλαδή τίποτα Δικαιολογητικά για να ενεργοποιηθεί;

η κάνουμε εγγραφή και μπορούμε αμέσως να κάνουμε τη δήλωση;

μου πέρασε από το μυαλό να την κάνω online.

εν τω μεταξύ δεν την έχω παραδώσει ακόμα και ελπίζω να μη γίνει καμια στραβή με απεργίες και δεν προλάβω και σκέφτηκα αυτή την εναλλακτική.

Δημοσ.
χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα;

έχει φασαρία; θέλει να στείλουμε δηλαδή τίποτα Δικαιολογητικά για να ενεργοποιηθεί;

η κάνουμε εγγραφή και μπορούμε αμέσως να κάνουμε τη δήλωση;

μου πέρασε από το μυαλό να την κάνω online.

εν τω μεταξύ δεν την έχω παραδώσει ακόμα και ελπίζω να μη γίνει καμια στραβή με απεργίες και δεν προλάβω και σκέφτηκα αυτή την εναλλακτική.

Κανεις αιτηση για εγγραφη (μονο ΑΦΜ χρειαζετε) και σου στελνουν κωδικους σε 1-2 μερες, στο email σου, μετα απλα κανεις login και την καταθετεις, δεν ειναι καθολου δυσκολο

Δημοσ.

πολύ καλή περίπτωση αλλά μόνο αν είσαι σίγουρος ότι θα τη κάνεις σωστά την έχω υποβάλλει έτσι 2 φορές, το καλό είναι πως όταν έχεις επιστροφή σε κανά 2 βδομάδες εκκαθαρίζετε.

τα δικαιολογητικά τα κρατάς (δεν τα υποβάλλεις) για κάποια χρόνια σε περίπτωση που σου ζητηθούν.

Δημοσ.

link παιδια εχουμε?.... αναλαβα να κανω online τις φορολογικες δηλωσεις ολης της οικογενειας.

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι απο του χρονου θα ερχονται συμπληρωμενες οπως συμβαινει και στον πολιτισμενο κοσμο.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον εν λόγω τρόπο υποβολής από το 2005. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αρκεί να κρατάς τις αποδείξεις κτλ κλτ για πέντε (5) έτη.

Μια συμβουλή μόνο... Μερικές φορές καλό είναι να μην περιμένεις την τελευταία στιγμή ακριβώς να την υποβάλλεις. Βέβαια έχω οριστικοποιήσει δήλωση και πριν την έναρξη της επομένης της διορίας (σημειώνεται ότι αυτό είναι δυνατό), αλλά πολλές φορές - όχι τα τελευταία χρόνια - μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

παιδια σημερα ειναι η τελευταια μερα κ μου εστειλαν το πρωι τους κωδικους για ολες τις δηλωσεις της οικογενιας που εχω αναλαβει...το θεμα ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ κωδικος δεν λειτουργει κ για τις 3 δηλωσεις των δικων μου!!!

Αυτο που εκανα ειναι οτι τους ενημερωσα με email για την καθε μια δηλωση ξεχωριστα οτι οι κωδικοι δεν λειτουργουν....Μιλαμε ποσο μπαζα ειναι???μου στελνουν μη ενεργους κωδικους??

Ξερετε εαν με το email που εστειλα ειμαι καλυμενος κ για τις 3 δηλωσεις?Μιας κ απο αυριο θα ειναι εκπροθεσμες οι δηλωσεις κ θα με κραξουν οι δικοι μου αν τους σκασουν τα προστημα

Δημοσ.

απ ότι είδα δώσανε παράταση μέχρι 5/7 μόνο για δηλώσεις μέσω νετ.

οπότε ελπίζεις ακόμα.

άσχετο αλλά σε περίπτωση που δεν προλάβει κάποιος τι παίζει μετά; το πρόστιμο πόσο πάει. απλά να ξέρουμε

Δημοσ.

Είναι γνωστό οτι και να σου έρθουν οι κωδικοί δεν ενεργοποιούνται αμέσως και γι'αυτό έπρεπε να είχες προνοήσει να κάνεις τις αιτήσεις νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή. Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι.

Δημοσ.
@htps

Να σου πω ότι με opera τουλάχιστο σε linux έχει πρόβλημα.

δεν θα το έλεγα πρόβλημα , αλλά μη υποστήριξη.

το λέει ξεκάθαρα η σελίδα του taxisnet ότι δεν υποστηρίζει opera , όταν μπεις με αυτόν σε κάποια από τις υπηρεσίες της

Δημοσ.
δεν θα το έλεγα πρόβλημα , αλλά μη υποστήριξη.

το λέει ξεκάθαρα η σελίδα του taxisnet ότι δεν υποστηρίζει opera , όταν μπεις με αυτόν σε κάποια από τις υπηρεσίες της

Εγω απο οπερα την εκανα κανονικα , δεν ειχε προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...