cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα; έχει φασαρία; θέλει να στείλουμε δηλαδή τίποτα Δικαιολογητικά για να ενεργοποιηθεί; η κάνουμε εγγραφή και μπορούμε αμέσως να κάνουμε τη δήλωση; μου πέρασε από το μυαλό να την κάνω online. εν τω μεταξύ δεν την έχω παραδώσει ακόμα και ελπίζω να μη γίνει καμια στραβή με απεργίες και δεν προλάβω και σκέφτηκα αυτή την εναλλακτική.
imr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα;έχει φασαρία; θέλει να στείλουμε δηλαδή τίποτα Δικαιολογητικά για να ενεργοποιηθεί; η κάνουμε εγγραφή και μπορούμε αμέσως να κάνουμε τη δήλωση; μου πέρασε από το μυαλό να την κάνω online. εν τω μεταξύ δεν την έχω παραδώσει ακόμα και ελπίζω να μη γίνει καμια στραβή με απεργίες και δεν προλάβω και σκέφτηκα αυτή την εναλλακτική. Κανεις αιτηση για εγγραφη (μονο ΑΦΜ χρειαζετε) και σου στελνουν κωδικους σε 1-2 μερες, στο email σου, μετα απλα κανεις login και την καταθετεις, δεν ειναι καθολου δυσκολο
opera Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 πολύ καλή περίπτωση αλλά μόνο αν είσαι σίγουρος ότι θα τη κάνεις σωστά την έχω υποβάλλει έτσι 2 φορές, το καλό είναι πως όταν έχεις επιστροφή σε κανά 2 βδομάδες εκκαθαρίζετε. τα δικαιολογητικά τα κρατάς (δεν τα υποβάλλεις) για κάποια χρόνια σε περίπτωση που σου ζητηθούν.
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 θα κάνω μια εγγραφή και του χρόνου βλέπουμε... δηλαδή βεβαιώσεις αποδοχών για μισθωτούς δεν υποβάλλονται αν γίνει αίτηση online?
htps Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 link παιδια εχουμε?.... αναλαβα να κανω online τις φορολογικες δηλωσεις ολης της οικογενειας.
skiabox Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το καλο ειναι οτι απο του χρονου θα ερχονται συμπληρωμενες οπως συμβαινει και στον πολιτισμενο κοσμο.
Anexann Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Χρησιμοποιώ τον εν λόγω τρόπο υποβολής από το 2005. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αρκεί να κρατάς τις αποδείξεις κτλ κλτ για πέντε (5) έτη. Μια συμβουλή μόνο... Μερικές φορές καλό είναι να μην περιμένεις την τελευταία στιγμή ακριβώς να την υποβάλλεις. Βέβαια έχω οριστικοποιήσει δήλωση και πριν την έναρξη της επομένης της διορίας (σημειώνεται ότι αυτό είναι δυνατό), αλλά πολλές φορές - όχι τα τελευταία χρόνια - μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
konstantina_ena Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 αυριο ειναι τελευταια μέρα των δηλώσεων το ξέρετε??????
htps Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 παιδια σημερα ειναι η τελευταια μερα κ μου εστειλαν το πρωι τους κωδικους για ολες τις δηλωσεις της οικογενιας που εχω αναλαβει...το θεμα ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ κωδικος δεν λειτουργει κ για τις 3 δηλωσεις των δικων μου!!! Αυτο που εκανα ειναι οτι τους ενημερωσα με email για την καθε μια δηλωση ξεχωριστα οτι οι κωδικοι δεν λειτουργουν....Μιλαμε ποσο μπαζα ειναι???μου στελνουν μη ενεργους κωδικους?? Ξερετε εαν με το email που εστειλα ειμαι καλυμενος κ για τις 3 δηλωσεις?Μιας κ απο αυριο θα ειναι εκπροθεσμες οι δηλωσεις κ θα με κραξουν οι δικοι μου αν τους σκασουν τα προστημα
cyber_katsarida Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 απ ότι είδα δώσανε παράταση μέχρι 5/7 μόνο για δηλώσεις μέσω νετ. οπότε ελπίζεις ακόμα. άσχετο αλλά σε περίπτωση που δεν προλάβει κάποιος τι παίζει μετά; το πρόστιμο πόσο πάει. απλά να ξέρουμε
Ather Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 @htps Να σου πω ότι με opera τουλάχιστο σε linux έχει πρόβλημα.
vaso7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Είναι γνωστό οτι και να σου έρθουν οι κωδικοί δεν ενεργοποιούνται αμέσως και γι'αυτό έπρεπε να είχες προνοήσει να κάνεις τις αιτήσεις νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή. Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι.
guido Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 @htpsΝα σου πω ότι με opera τουλάχιστο σε linux έχει πρόβλημα. δεν θα το έλεγα πρόβλημα , αλλά μη υποστήριξη. το λέει ξεκάθαρα η σελίδα του taxisnet ότι δεν υποστηρίζει opera , όταν μπεις με αυτόν σε κάποια από τις υπηρεσίες της
imr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 δεν θα το έλεγα πρόβλημα , αλλά μη υποστήριξη. το λέει ξεκάθαρα η σελίδα του taxisnet ότι δεν υποστηρίζει opera , όταν μπεις με αυτόν σε κάποια από τις υπηρεσίες της Εγω απο οπερα την εκανα κανονικα , δεν ειχε προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.