Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή από 32bit σε 64bit

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Έχω τα windows 7 home premium 32bit (όχι σε αυτόν της υπογραφής μου) νόμιμα αγορασμένα από ΠΛΑΙΣΙΟ και θέλω να βάλω τα windows 7 home premium πάλι αλλά 64bit.

Mου είπαν κάποιοι φίλοι μου ότι με το product key των 32bit μπορώ να ενεργοποήσω και τα 64bit αρκεί να είναι τα ίδια π.χ. home premium τα 32bit, home premium και τα 64bit.

Tο πρόβλημα είναι που θα βρώ δισκάκι των windows 7 home premium 64bit;

Δεν έχω την δυνατότητα να το δανειστώ από κάποιον φίλο μου.

Μήπως μπορώ να κατεβάσω από το internet;

Τι άλλες λύσεις υπάρχουν για την περίπτωσή μου;

Καμμιά ιδέα;

Ευχαριστώ :rolleyes:

Δημοσ.

ρε popey έχεις όρεξη να παίρνεις φόρα τα φόρουμ και να ρωτάς τα ίδια πράγματα; και καλά να μην στο έχουν απαντήσει σε άλλο φόρουμ αλλά να στο έχουν απαντήσει, να λές οτι το βρήκες δισκάκι, οτι το έφτιαξες και να ρωτάς πάλι;

captureugx.jpg

Δημοσ.
ρε popey έχεις όρεξη να παίρνεις φόρα τα φόρουμ και να ρωτάς τα ίδια πράγματα; και καλά να μην στο έχουν απαντήσει σε άλλο φόρουμ αλλά να στο έχουν απαντήσει, να λές οτι το βρήκες δισκάκι, οτι το έφτιαξες και να ρωτάς πάλι;

captureugx.jpg

@damastes:

Τα windows ενεργοποιήθηκαν κανονικά την πρώτη φορά.

Την άλλη μέρα όμως μόλις άνοιξα το PC κοιτάζω στο "σύστημα" και ήταν

απενεργοποιημένα. Τα ξαναενεργοποιώ τηλεφώνικώς ΟΚ. Κάνω restart και ξανά το ίδιο πράγμα. Απενεργοποημένα.

Μήπως φταίει το cd του φίλου επειδή τα έχει ενεργοποιημένα και στο PC του;

Από κάπου πρέπει να βρώ CD. Γι'αυτό έγραψα στο insomnia που είναι μεγαλύτερο forum. Mπάς και ξέρει κανείς τι να κάνω.

Δημοσ.

Αν ψαξεις λίγο στο google θα μπορέσεις να βρείς κάποιο αντίγραφο των windows να κατεβάσεις αλλα δεν ξέρω αν κάνει και αν σου βγάλει το ίδιο πρόβλημα τελικα... δοκίμασε το..

Δημοσ.
Αν ψαξεις λίγο στο google θα μπορέσεις να βρείς κάποιο αντίγραφο των windows να κατεβάσεις αλλα δεν ξέρω αν κάνει και αν σου βγάλει το ίδιο πρόβλημα τελικα... δοκίμασε το..

Nαι αυτό έχω κάνει εδώ και δύο μέρες τώρα και μέχρι στιγμής δείχνει να είναι ΟΚ.

Ενεργοποιήθηκαν και δεν απενεργοποιούνται με την επανεκκίνηση. Θα δείξει.

Κατέβασα από torrent τα Windows μαζί με το product key τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...