koioseinai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδία θα ήθελα την βοήθεια σας...Σήμερα το πρωί ο Η/Υ μου δούλευε κανονίκα.Το μεσημέρι ου πήγα να τον ανοίξω ξάνα έκανε ενα παρατεταμένο θόρυβο (σφύριγμα) κ χωρίς να σταματάει κ δεν έδινε εικόνα καθόλου.Υπέθεσα οτι ειναι καμμένη RAM ή καμμένη κάρτα γραφικών κ τ'άλλαξα για να δοκιμάσω αλλά μάταια....Συνεχίζει ο ιδιο θόρυβος κ δεν ανοιγει ούτε μου δίνει εικόνα στην οθόνη.'Εβγαλα κ την μπαταρία της μητρικής αλλά τπτ...Εν το μεταξύ αυτο που με παραξενεύει ειναι οτι δοκιμασα την RAM σε αλλό υπολογιστή κ δεν ανοιγε πραγμα που υποδηλώνει πρόβλημα της RAM.Απ την άλλη όμωσ κ λειτουργική RAM που δοκίμασα κ κάρτα γραφικών επίσης πάλι προβλημα είχα. Δεν ξέρω πλεον τι να υποθέσω κ από που μπορεί να προερχεταί...Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
simon23196 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 κοίτα την μητρική... μήπως δίνει πολύ ρεύμα και τα καίει... δεν φαντάζομαι κάτι άλλο...
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Τα ίδια συμπτόματα είχε και ένα δικό μου pc και την ευθήνη έφερε το τροφοδοτικό. (αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις το ίδιο πρόβλημα) Για να κάνει μπιπ υποψιάζομαι τροφοδοτικό ομως. Τον ανοίγεις και δουλεύει το ανεμιστηράκι(α); Μπορείς να το κλείσεις από το κουμπί εκκίνησης του υπολογιστή;
alexis333 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Υποψιαζεσαι το τροφοδοτικο για τα μπιπ .. ?? Τι αλλο θα ακουσουμε ... Φιλικα παντα ...
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Όταν η εξατμιση βγάζει λάδια δεν υποψιάζεσε την εξάτμιση. Πάντα φιλικά εε.
alexis333 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Aσχετο.... Απο κει και περα για να βοηθησουμε και το φιλο αν ακους μπιπ και δεν σιγουρα ουτε RΑΜ ουτε καρτα γραφικων τοτε μηπως να προετοιμαζεσαι για μητρικη ...
z@xos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Όταν η εξατμιση βγάζει λάδια δεν υποψιάζεσε την εξάτμιση. Πάντα φιλικά εε. [οff topic] Βασικα οχι...εαν η εξατμιση "βγαζει" λαδια δεν φταει η ιδια. Συνηθως φταει το μπλοκ ή η κεφαλη (καπακι). [/offtopic] Kαι εγω το τροφοδοτικό θεωρώ ως ύποπτο... δοκίμασε κάποιο αλλο.
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Mου κανετε πλακα και οι δυο ... Δε μπορει ... Απο ποτε υποψιαζομαστε το τροφοδοτικο απο τη μητρικη για τα μπιπ και πριν καν ελεγξουμε τη μητρικη ... Για να καταλαβω δλδ .. ???
z@xos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μα το παλικαρι ειπε οτι ακουει σφυριγμα και οχι μπιπ...αν ακουγε μπιπ τοτε αλλαζει το πραγμα. Δεν το θεωρω ντε και καλα προβλημα τροφοδοτικου, απλα εχει τυχει να μου συμβει κατι παρομοιο και εμενα στο παρελθον. Αν πάλι ακουγεται η κορνα και οχι το τροφοδοτικο τοτε ναι... αποκλείεται το τροφοδοτικο.
linuxovios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα παιδία θα ήθελα την βοήθεια σας...Σήμερα το πρωί ο Η/Υ μου δούλευε κανονίκα.Το μεσημέρι ου πήγα να τον ανοίξω ξάνα έκανε ενα παρατεταμένο θόρυβο (σφύριγμα) κ χωρίς να σταματάει κ δεν έδινε εικόνα καθόλου.Υπέθεσα οτι ειναι καμμένη RAM ή καμμένη κάρτα γραφικών κ τ'άλλαξα για να δοκιμάσω αλλά μάταια....Συνεχίζει ο ιδιο θόρυβος κ δεν ανοιγει ούτε μου δίνει εικόνα στην οθόνη.'Εβγαλα κ την μπαταρία της μητρικής αλλά τπτ...Εν το μεταξύ αυτο που με παραξενεύει ειναι οτι δοκιμασα την RAM σε αλλό υπολογιστή κ δεν ανοιγε πραγμα που υποδηλώνει πρόβλημα της RAM.Απ την άλλη όμωσ κ λειτουργική RAM που δοκίμασα κ κάρτα γραφικών επίσης πάλι προβλημα είχα.Δεν ξέρω πλεον τι να υποθέσω κ από που μπορεί να προερχεταί...Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? 1) Ξεκαθάρισε από πού ακούγεται το σφύριγμα 2) Αν η μητρική σου έχει led-άκια πάνω δες ποια ανάβουν και από το manual βρες τι δηλώνουν 3) Εφόσον αλλάζοντας κάρτα γραφικών και RAM εξακολουθείς και έχεις θέμα, σου απομένουν μητρική - cpu - τροφοδοτικό. 4) Ελαττωματική λειτουργία του τροφοδοτικού μπορεί να έχει "στείλει" τη μητρική που με τη σειρά της να "έστειλε" τη RAM σου ή ακόμα χειρότερο και το cpu σου. 5) Δυστυχώς με αλλεπάλληλες τράμπες θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι hardware λειτουργεί και τι όχι. Μέχρι τώρα έχεις ξεγράψει τη RAM απ' ότι καταλαβαίνω
SpirosLouis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Mου κανετε πλακα και οι δυο ...Δε μπορει ... Απο ποτε υποψιαζομαστε το τροφοδοτικο απο τη μητρικη για τα μπιπ και πριν καν ελεγξουμε τη μητρικη ... Για να καταλαβω δλδ .. ??? Δεν λέμε ότι δεν μπορεί να φταίει. Και βέβαια μπορεί να φταίει. Αλλά από την στιγμή που κάνει μπιπ υποδηλόνει ότι μπορεί και περνάει ρεύμα αλλά δεν είναι επαρκή ή ή ή... Επίσης ότι μπορεί και κάνει το μπιπ επίσης μας λέει ότι μπορεί και κάνει την δουλία της και μπορεί και μας δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Αλλά και βέβαια μπορεί να φταίει και η ίδια τίποτα δεν είναι σίγουρο.
St4lker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εαν μιλάς για παρατεταμένο μπίπ, τότε φταίει η κάρτα γραφικών (ετσι λέει κ το manual της μητρικής μου) Το'χω πάθει κ'εγώ. Δεν είναι τιποτε το ανησυχητικό, απλά καθάρισε την κάρτα σου και ξανακούμπωσέ την ΚΑΛΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.